CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

Shilalat gelar juri #BigStage "No Brainer" dan perlu tambah knowledge

  [Copy link]
Post time 28-8-2018 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap dah mnikah dengan si cerdik pandai dia buka minda dia dan rajin membaca atau beli kindle kalo malas.. Dulu masa one in a million, vocab dia cuma Hannah Montana dan beberapa perkataan hinglish yang lain.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2018 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Maksud tak sampai, tak kena dengan context ayat dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ade baca psl taugeh dlm kuatiaw dia.. poyo la minah ni, siap bgtau lg bape rm 1 pinggan kuatiaw dia tu... kalau tak nak, asingkan jela takyah la sampai tak nak mkn.. lain la klu dia taruk daging babi.. ha.. mmg ko tak boleh makan la..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Selayaknyelahh ko mereput dekat malaysia ni. Kalau masuk BS ni silap2 ko keluar mula2.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi tokti komen memang hauk pun, general and terlalu jaga bahasa, berkias sangat. Takda komen membina pun, kalau iols jadi peserta pun iols tak paham nak improve tang mana. Mas idayu punya komen takyah pusing2 straight to the point jah. FT pun sama cakap jaga hati. Memang dorang tak sentuh teknikal more to persembahan jah. Tokti tak sesuai jadi juri, jadi performer jela sepanjang hayat
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
bambimbom replied at 28-8-2018 12:06 AM
ade baca psl taugeh dlm kuatiaw dia.. poyo la minah ni, siap bgtau lg bape rm 1 pinggan kuatiaw dia  ...

Die ckp ape?cer cter
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tweety_Senrose replied at 27-8-2018 07:39 PM
i xtau laa maksud shila no brainer tu mcm mana tapi selayaknya juri bigstage tu ditegur, komen makin ...

FT sah2 bias sissy iman padahal hauk
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 27-8-2018 08:03 PM
Tp klu tengok komen2 CT mmg no brainer pon...komen2 selamat & likeable je. Takut kena hencap kot..Ko ...

Paling takleh blah komen acah2 menggeletis dgn syafik farhan... Adekah mmg strategy astro tokti diperlakukan begitu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2018 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 27-8-2018 09:12 PM
Shilalat ni memang talented but i never like her. Ntah semacam poyo. Padan lah kena boikot media tan ...

Yg boikot tu pun majority karatz tokti yg ngendeng story... Karatz tokti yg kasi menang vokal AIM... Soooo
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Silap lah Shilalat bimbo ni ingat dia dah famous kat China caprut sana dia boleh kutuk Siti suka suka dia je. Satu Malaysia backup Siti padahal betul pun Siti tak jadi juri macam tah apa apa je hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolls still rase persrmbahan Sarah Suhairi wow dan ade groove... Dgn ekspresi muka dan tarian lagi eventhou berfesyen muslimah. I Applaud her for that. Susah kot lirik laju kpop. Klu setakat nyanyi nobody tu tak usah ler haih...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
BanyuBiru replied at 28-8-2018 12:46 AM
Yg boikot tu pun majority karatz tokti yg ngendeng story... Karatz tokti yg kasi menang vokal AIM. ...

Motip kaitkan karatz tok ti dalam pemboikotan shilalat?

Serengsa2 komen tok ti yg x membina dalam BS itew, lebih rengsa lg iols tgk perangai berlagak bgus shilalat nih! Perasan dah international, smua org bodoh gituw! Mmg selayaknya lah kena boikot dgn reputz kaki sentap. Tiada kaitan dgn karatz tok ti yach!
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 12:58 AM | Show all posts
Aku rasa betul jah penggunaan no brainer shila tu sbb dia refer tu as certainly.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 28-8-2018 12:52 AM
Motip kaitkan karatz tok ti dalam pemboikotan shilalat?

Serengsa2 komen tok ti yg x membina da ...

Eh hello. Chuolssss nak kena msuk dalam slideshow KURSUS PowerPoint keewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 28-8-2018 01:12 AM
Eh hello. Chuolssss nak kena msuk dalam slideshow KURSUS PowerPoint keewwwww

Matilanakkk kalo shilalat screenshot coretan rindu buat teman yg iols tulis tadi. Free2 je iols dapat publisiti masuk dalam slideshow power point pak nd lala...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Shila tak ngam dgn tokti ke Rasa mcm pernah baca kat forum fans shila n fans tokti bergaduh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2018 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
freesia71 replied at 27-8-2018 07:30 PM
I think what she meant by no brainer is ' it is well known fact' bukan maksud dia takde otak. Kalau  ...

Tapi ayat shila “because they are no brainer”

Sangat tak kena ayat tu dgn maksud “it’s well known fact” hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 27-8-2018 08:03 PM
Tp klu tengok komen2 CT mmg no brainer pon...komen2 selamat & likeable je. Takut kena hencap kot..Ko ...

But again she’s dato ct.. pernah ke sheols cakap lepas? Selalunya semua baik2 je dari mulut dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Fake sungguh juri tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 02:30 AM | Show all posts
whatttt dia ckp tokti n  FT cmtuh....nak ke babab ni shilalat ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 07:25 PM GMT+8 , Processed in 0.169773 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list