CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

Shilalat gelar juri #BigStage "No Brainer" dan perlu tambah knowledge

  [Copy link]
Post time 27-8-2018 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 27-8-2018 08:31 PM
Bukan lagu korea jek susah. Lagu spanish lagu bangla lagu jepun lagu klax klux clan pun semua susa ...

Biasa la sis cikki2 kpop ini kan lembam otak tertutup, dalam kehidupan mereka hanya kpop jah yg best dan terbaik dalam segala segi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2018 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Shilalat ni memang talented but i never like her. Ntah semacam poyo. Padan lah kena boikot media tanpa batasan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg penting aku tak suka dia nyanyi. Jenis suara nyaring. Nak2 lagu yg dia duet dgn alif satar tu perrghh bingit gila aku dgr part yg dia dok tarik2 tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 09:37 PM | Show all posts
Penggunaan no brainer tu x tepat.
Contoh kalau pilihan yang no-brainer maksudnye obvious sgt pilihan tu.
Atau mende yang simple, x payah pikir dah.

Kat situ patut pakai brainless je. Hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg selayaknya dilahar ct tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 27-8-2018 08:53 PM
Betul la kata shila tu.ct mcm katak bwh tempurung jer.


Actually i rasa apa ct ckp tu dia maksud kan lagu korea tu senang ialah lagu tu takde tarik2 tak menguji vokal. Macam bercakap je nyanyi.. Tapi dia ni tak reti ckp.. selayaknya la kene lahar
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 27-8-2018 10:05 PM
Actually i rasa apa ct ckp tu dia maksud kan lagu korea tu senang ialah lagu tu takde tarik2 tak ...

Betul tu. Lagu blackpink tu takde mencabar vokal mana, lirik pon ulang2 jah. Hanya perlu gedik2 atas stage. Since sarah ni adalah karatz kpop, takde maknanya susah bagi dia bawak lagu korea. So relevan je komen ct tu. Haters gonna hate.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah kenapa iols merasakan shilalat sindir mummy senggol senggolan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2018 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Shilat tu talented tp iolss ttp x suke dia..
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 10:31 PM | Show all posts
yellowfish replied at 27-8-2018 06:14 PM
2-2 pun x kena kat sini...

haah

2-2 salah konsep

Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sokmogitu at 28-8-2018 09:26 AM
aammyy replied at 27-8-2018 05:47 PM
No brainer tu maksud dia apa?  actually dct pun mmg tak byk tau lagu foreigner, kalau tak, takd ...


Part tu aku setuju. Nampak sgt dia tak study lagu2 yg dia nak adili. Bukan nya senarai lagu tu rahsia pun..ada 7 hari utk buat homework
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang pasti, iols will be in the frontseat kalu sheols divorce suatuh hari nanti. Very annoying sampai tak releven dia nih kat industri muzik tanahair. Spisis bongkak! How i wish she read this comment.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Astro tolong ambik shilalat ni jadi juri. Dia kan dah mendonia dekat china sana tu maka dengan itu dia telah merasakan bahawa ilmu muziknya telah berkembang gittewww
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kata bff sheols si fafau yg juga so called bff kpd tokti??
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 11:08 PM | Show all posts
ai think no brainer versi shila = pemikiran stereotype. Sore tinggi = power , rendah = kacang.  Cam tuh kowt.

Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 27-8-2018 10:58 PM
Apa kata bff sheols si fafau yg juga so called bff kpd tokti??

Haha bende ni dah lama dah i pk..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2018 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Pening aku nak phmkan english ko ni shilala
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
i should not komen sbb:
1. tak tengok rancangan astro ni
2. tak paham sutir harae
3.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Salah penggunaan phrase lah shilat. Alang2 dok UK mengaji la omputih helok2. Belagak piang hang noh lani.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
I cuma nak komen menyampah nampak shila amzah meroyan pasal taugeh kat ig semalam

Dan td ada nmpk kt ig cefwan sorg netizen suh cefwan komen hal ni. igtkan siapa, shila ni rupanya

Lantak korang la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 09:56 AM GMT+8 , Processed in 0.106412 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list