CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

Shilalat gelar juri #BigStage "No Brainer" dan perlu tambah knowledge

  [Copy link]
Post time 29-8-2018 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
OT jap. No Brainer ni lagu DJ Khaled ft Bieber.
Inspired kot.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-8-2018 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
borrow replied at 29-8-2018 08:14 AM
lol  tapa kelas arab lg bagus , bahasa qoran.

Haah bab kata lec arab aku masa 1st class. Tak rugi bljar arab bhasa al quran.. hah yelah
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2018 12:36 PM | Show all posts
homaigad... sbb korg duk kutuk hinggeris shila nih, aku pun gigih la dgr ig live dia.
cringe nyaa

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2018 03:22 PM | Show all posts
Edited by halimunah at 29-8-2018 03:24 PM
HannahMontana replied at 28-8-2018 12:16 PM
Nampak mas idayu jauh lebih berkaliber daripada ctcaras . Ctcaras ni mcm objek  tumpul . Ctcaras xd ...

kerana komen mu ini dan2 ai gugel pc last week...
mmg kejung sangat la tokti...duduk tak selesa dengan handbag seketul atas riba dan cara cakap berbellit2 dengar..
ada benda apa dlm mulut tu???
ai paling tak suka dengar dia bercakap...nyanyi ok saja

mummy mas jugak yang cool...releks abis dia ye
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2018 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 29-8-2018 10:51 AM
no-brainer
nouninformal


So they're no brainer bermaksud?

Tolong translate iya
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2018 10:25 PM | Show all posts
AppropriateNick replied at 29-8-2018 11:59 AM
abistu kwn cina ko tu sorg cakap camtu terus nak cop shila xtau nyanyi lagu cina la...
dont be st ...

Memang sebutan Mandarin Shila Amzah itu sangat tepat . Pin Yin dia tepat.

Org2 Cina memang puji tahap fasih itu  .

Kenapa ko  mahu menafikan nya lagi ? ohhh hanya kerana Shila kutuk betina garit itu maka semua komen-komen Shila boleh di anggap salah ..

cisssssssssssssssssssssssssss bedebah ko
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2018 10:28 PM | Show all posts
HepiBooster replied at 29-8-2018 10:25 PM
Memang sebutan Mandarin Shila Amzah itu sangat tepat . Pin Yin dia tepat.

Org2 Cina memang puji ...

HAHAHAHAHAHAHAHA

Senah ko tukar nama lagi ka Senah? Kejap Jeruk Buaya, kejap Senah Montana, arini dah HepiBooster pulok.

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2018 10:34 PM | Show all posts
Ketara sangat betapa betina garit itu  terdesak sangat nak job . Lepas tu bila  bersemeja dengan artis2 lain mcm Mas Idayu ,dia mcm xboleh  handle  perbincangan itu. Dengan riak kaku , tangan dia kaku ,kaku pegang beg , make up memang tebal ketara nampak ,beza dgn mas Idayu nampak  lebih natural make up mahupun bercakap.

betina garit ini macam clueless ...xde nilai , samada dia ada disitu berbincang atau tidak ada disitu , langsung tidak memberi kesan kerana kehadiran betina garit itu tidak berfungsi langsung.

Nampak ? nampak ,sebab itulah betina garit ini tidak pernah kelihatan bersahabat dgn artis2 lain . Dia hanya merasa dia hebat bila standing alone ,tp sikap gemuruh,cuak dan bodoh itu ketara ye di dalam diri dia ,sehingga  jika gajah mati menjadi bangkai ,aku rasakan masih boleh ditutup  tetapi kalau kebodohan betina garit ini  memang terserlah xmampu nak ditutup lagi...lagi byk bercakap lagi tersembur bodohnya ...meluap-luap awkward nya...bodoh ketara bodoh nak mampos.

Dia hanya mampu  rampas laki org dan buat laki org itu macam barang antik dia sendiri...tapi bila diajak berbual dan berbincang yg ilmiah sikit terserlah  kecacatan otak nya ,bahalol dan bengong itu memang  sebatian yg wujud dalam diri seekor betina garit perampas laki org .
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-8-2018 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun shila ni sedikit kuang hajaq...tp dia nampak bijak banyaj dari tokti... Mebi sbb pengalaman dia sama.... Tokti balik pi balik mai mesia spore indon ja.... Mmg bosan dgn komen tokti.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2018 02:16 PM | Show all posts
duk diam main auwcakk ngan piyah n laki tua ko dah la ct oi
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2018 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Orange_7491 replied at 29-8-2018 08:36 AM
betolla...aku ingat FT tu spesis Ramli MS. Iyerlah dia kan komposer jugak so tahu la bab2 teknikal ...

Hellooo...si sohai suhaimi saaad laki ina naim ex tunang mwi lagi tahu okehhh bab teknikal2 vocal ni semua...kelasss tak sohai..?
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2018 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape.pon aku nyampah gn lalat ni...nyampah gn apak dia sbenarnye..anddd halwa telinga aku xbole msuk gn suara teran lalat time nyanyi...
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2018 05:01 PM | Show all posts
kibodwatriuh replied at 29-8-2018 10:28 PM
HAHAHAHAHAHAHAHA

Senah ko tukar nama lagi ka Senah? Kejap Jeruk Buaya, kejap Senah Montana, ari ...

Dah ramai sangat   mengadu-domba habis di  cantas nya aku . Ini hanya utk tujuan hantar informative link saja . Click dan baca lah ye.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2018 05:03 PM | Show all posts
JiEunTak replied at 29-8-2018 11:03 PM
Walaupun shila ni sedikit kuang hajaq...tp dia nampak bijak banyaj dari tokti... Mebi sbb pengalaman ...

komen dari spm gred 3 , tentu-tentu saja butir buah fikiran itu dikeluar dari jubor.


Andai berotak sikit  sebesar daki xde nya dia caras laki kakak angkat dia sendiri ,lepas tu mengaku hanya mengenali tok miang setelah kakak angkat bercerai ,cisssssssssssssssssssssssss propa lipis dibawa ke mati rozie sang biawak makan gaji haram.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2018 05:12 PM | Show all posts
halimunah replied at 29-8-2018 03:22 PM
kerana komen mu ini dan2 ai gugel pc last week...
mmg kejung sangat la tokti...duduk tak selesa d ...

Sekarang ko dah tahu.

ctcaras tu fake, dia kalau diajak berbincang atau  buat forum ke memang  dungu sebab selama ni guna khidmat rozi sang biawak.
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2018 05:19 PM | Show all posts
amboiii ada yg siap gigih register id baru semata2 tuk membawang pasal issue nih....
TERBAIKKKK...

aku duk tepi pesan pop corn aja la ya...
hahhahahaha.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-8-2018 05:33 PM | Show all posts
HepiBooster replied at 30-8-2018 05:01 PM
Dah ramai sangat   mengadu-domba habis di  cantas nya aku . Ini hanya utk tujuan hantar informativ ...

euuuuuw memang taklah Senah oi
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2018 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 27-8-2018 08:04 PM
Kan sis?? Nak juga up konon kpop la lagu paling susah nak nyanhi6, paling bermutu etc, padahal kan ...

Setuju sgt sis.. Teringat plak time dok berdebat dgn puak2 tu.. Kita ckp pasal Kpop,dorg bg cth penyanyi opera,haha klako..
Skrg ni kalau ckp psl penyanyi Kpop mesti dorg tunjuk penyanyi gospel yg masuk pertandingan2 nyanyi yg konon gah sgt tu,iols dah serik,indah khabar dr rupa jah..Penyanyi gospel yg dicanang2 best singer tu pun lower register hauk gile..Tu belum masuk yg Beyonce/Xtina wannabe nya..
Eehhh dah buat persembahan kat Hollywood k!! Iols rasa kesian kt dorg ni,agaknya dorg tau ke tak Hollywood tu bapa,datuk nenek segala autotune?
Iols boleh jah karang essay "apa yg teruk sgt dgn Kpop nih?".. Tp hmm berbaloikah?
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2018 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 27-8-2018 10:05 PM
Actually i rasa apa ct ckp tu dia maksud kan lagu korea tu senang ialah lagu tu takde tarik2 tak ...

Iols tak tengok pun konsert BS yg terbaru ni sbb penuh dgn genre yg iols dah naik menyampah dengar,dgn muzik tak best,takdek motivasi nak tengok.. Tp kalau betullah Kak Siti cakap lagu tu senang,memang betullah..Drp yg iols dengar lagu ni mmg tak mencabar vokal langsung,vocal range limited,banyak rap (iols yg sbnrnya tak suka kalau rap dipersembahkan dlm pertandingan nyanyian,kalau semua peserta rap jugak,baru adil)..like,hello..rap tu mcm bercakap laju jah,mana ada apply teknik2 vokal semua..Lagu lain kena jaga pitching semua,yg rap ni? Ahahhah lulz.. Papelah..
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2018 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 27-8-2018 10:20 PM
Entah kenapa iols merasakan shilalat sindir mummy senggol senggolan

Ni yg iols nak tanya sbnrnya,mmg konpem eh Shila perli TokSriTi?
Sbb kalau baca ayat dia psl vocal type tu mcm refer Sissy vs dangdut jah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 02:26 AM GMT+8 , Processed in 0.105070 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list