CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 27967|Reply: 212

Shilalat gelar juri #BigStage "No Brainer" dan perlu tambah knowledge

  [Copy link]
Post time 27-8-2018 05:36 PM | Show all posts |Read mode
Hot di twitter sekarang. Maka berkerumunla SitiZoner melahar Shilalat itu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2018 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini kes dct ckp lagu korea senang kan? Actually tak senang pun kalau kena rap. Korea punya bahasa kan macam bergulung lidah mcm tamil jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
No brainer tu maksud dia apa? actually dct pun mmg tak byk tau lagu foreigner, kalau tak, takdenya dia tanya sapa tah, suruh cerita lagu arab tu cerita pasal apa. Sepatutnya sebagai juri, dia kena tau la peserta nak nyanyi lagu apa.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2018 05:50 PM | Show all posts
Edited by dekmieDandy at 27-8-2018 09:58 AM
aammyy replied at 27-8-2018 09:47 AM
No brainer tu maksud dia apa?  actually dct pun mmg tak byk tau lagu foreigner, kalau tak, takd ...

itular kalau ikutkan macam salah je penggunaan 'no brainer' tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nk maksudkan apa? Takde otak ke apa?sorry x bape hebat sgt english ni huhh..siapa plak dia nk maksudkan
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
‘No-brainer’ should be used to indicate simple, easy concept. Bukan takde otak

Shila, shila
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 06:13 PM | Show all posts
dia maksudkan... patutnya ambik dia jadi juri
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
2-2 pun x kena kat sini...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2018 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak.shilalat, no brainer tu not aptly used la dek. Haukk
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya Shila teringin nk jadi juri
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Astro plz la panggil shila yg dah kena ban reputz Malaysia as juri next week..bolehlah dia showcase her british accent sambil komen peserta
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 06:47 PM | Show all posts
juri2 tak study ke lagu yang bakal dinyanyikan peserta2?
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Gahhh lagu korea susah gile okeh. Iolls kemain baru suka bigbang, jenuh nak hafal lagu dorang
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah sejuk beku kah sheols ini sampai kena carik kontreversi baru? Lps kawen nmpak mcm dh jarang ada citer pasal sheols ke China.

Iols speku, sheols teringin sangat nak jadi juri mana2 pertandingan nyanyian since sheols mcm dh dipinggirkan dari industri hiburan tanah ayer.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka cara dia cakap appreciate all type of voices gituu
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Demmit. Bila msuk citer psl kpoopers dan lagu2 poops kompom2 kalah. Kpoopers sucks
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2018 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Siti cakap apa sebenarnya masa jadik juri tu sampai shila merempan tuu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 27-8-2018 05:56 PM
Dia nk maksudkan apa? Takde otak ke apa?sorry x bape hebat sgt english ni huhh..siapa plak dia nk ma ...

Cuba u tanya kawan2 kot2 ada yg fasih bahasa british. Mana tahu leh terjemah what is no brainer baysically
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Penggunaan perkataan no brainer yang salah. So british dek.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
'No-brainer' ialah 'kacang' la dalam bahasa pasar kita. So shila nak cakap apa kat tweet ni? Juri2 takde otak? Salah guna tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 05:35 PM GMT+8 , Processed in 0.135165 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list