Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6915
View
110
Reply

Betul ke wanita tak suka lelaki pendek?

[Copy link]

Author: jiwarasa       Show all posts   Read mode

Post time 23-8-2018 09:48 AM | Show all posts
Saya rasa tak selesa kalau hubby rendah dari saya..rasa macam saya extra dominant.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2018 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 23-8-2018 08:29 AM
Bila pulak akak cantik cik Buritan. ...adehhh. .jangan percaya selagi tak jumpa akak real life. .. ...

Ontahlaa instinct.. satu lg noor antara forumer yg saya suke bila berforum..ckp lembut aje.. dan ibu yg baik
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2018 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
bab ego, panas baran, sembang babi pun boleh terbang ke galaksi dan balik ke bumi, memang terbukti ada pada rata-rata jantan ketek. tak tau lah kenapa.mcm pakej.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2018 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 23-8-2018 10:54 AM
Ontahlaa instinct.. satu lg noor antara forumer yg saya suke bila berforum..ckp lembut aje.. dan i ...


Ala. ..terharu baca. ..tq cik buritan. ..tapi I juga suka baca semua post cik buritan kalau ternampaklah ada kat mana2 thread . ..nah siyuman {:kiss
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2018 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki pendek? They're bad joke.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2018 03:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak kisah pon tinggi ke rendah...165 - 170cm pon okay ja sbb i pon tak tinggi mana..asalkan perangai menyenangkan

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2018 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 23-8-2018 11:12 AM
Ala. ..terharu baca. ..tq cik buritan. ..tapi I juga suka baca semua post cik buritan kalau tern ...

Tq tq tq tq.. sis noor
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2018 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
I prefer tall man, sebab I tinggi dan suka pakai heels. Dulu selalu kawan dgn lelaki pendek, sama tinggi, atau lebih 1-2 inci saja, rasa tak secure. Mcm kita pulak yg kena protect diorg. Now Alhamdulillah dpt lelaki tinggi, pakai heels pun dia lagi tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2018 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
I 170cm. Suka pakai kasut tinggi and wedges. So mesti akan carik laki tinggi at least 180 ke atas.
Kalau i dgn laki rendah, i rasa macam nak pet je beliau macam kucing
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2018 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
laki pendek ego tinggi sbb dia rasa insecure kot. sy prefer tinggi la, kalau pendek nnt mcm bawak adik jalan2
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2018 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
I prefer lelaki tinggi. Sebab diri sendiri pun tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2018 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki aku tinggi.. 182cm.. aku 158cm.. boleh kepit2 bawah ketiak je.. anak2 ikut bapaknye.. yg sulung form 1 da sama tinggi dgn aku.. huhu.. esk2 nmpknye.. aku la paling pendek

Jadik.. sy vote lelaki tinggi.. hihi
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
aku ok je mana2 pun...asalkan ade kualiti yg baik
tp rezeki dpt yg tggi
aku 147 je ..husbnd 176
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 10:57 AM | Show all posts
lelaki pendek selalu ada short men syndrome, so tak minat. lagipun nanti keturunan sume pendek
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau baik muka helok tak kesahlah pendek ke panjang ok je.tp kat Msia mostly laki mmg rendang je..saiz asian la..

Tp kalau dpt laki tinggi berguna lah jgk nk suh lap kipas etc
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 02:59 PM | Show all posts
cahaya_emily replied at 27-8-2018 01:37 PM
Kalau baik muka helok tak kesahlah pendek ke panjang ok je.tp kat Msia mostly laki mmg rendang je..s ...

Bawah 170cm memang saiz rendang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2018 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 27-8-2018 02:59 PM
Bawah 170cm memang saiz rendang ke?

Aah tp ok je sbb asian kann.. positip tak i?hehe

ada kwn kat tpt keje i, laki ni kecik & pendekkk..kite kalo diri sblh dia otomatik rasa mcm beso gitu.tp dia dapat bini lawa gila..hijabister.huntonglahh.

Adik i plak tinggi 190cm..bila dia gemok mmg nmpk giant la.bila dia kurus mmg nmpk tinggi giler..adik i sgt berguna utk kemas umah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 04:18 PM | Show all posts
ya..betul....

boleh ke jawab jujur macam ni ya..rasa guilty pula... tak baik kan...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 04:20 PM | Show all posts
tapi kita 159cm je..so rasanya ramai lelaki yg lebih tinggi dari kita...no worries...haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2018 05:53 PM | Show all posts
tak juga..i rasa ok je.
i lagi selesa ckp dgn laki yg lebih kurang sama eye level ngan i.. berbanding yg kena dongak nak cakap..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093923s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list