Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5350
View
104
Reply

Betul ke wanita tak suka lelaki pendek?

[Copy link]

Author: jiwarasa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-8-2018 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwarasa replied at 21-8-2018 05:38 PM
kalau orang pendek biasanya panas baran kan

pendapat my wife as a lady..lelaki pendek gatal...
itu je jwapan dia bila ditanya..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Keegoaan melebihi ketinggian
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 20-8-2018 01:37 PM
Tggi tapi biawak hidup pn x guna. Bergantung pd personaliti.

Hahahhaha sempat ko kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
I suka lelaki tinggi sikit dari i
I 160 cm so kalau 165 should be ok
Tapi husband i tinggi.. 175-6-7 camtu lah kot

I pernah ada bf rendah skit dari i
Kurus tapi kepala besar pastu perangai cam dotdotdot
Since dgn dia i benci gile lelaki pendek kepala besar
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 08:16 AM | Show all posts
lelaki tinggi tu memang taste la sedari akil baligh

masa bujang boyfriend wajib la tinggi dr i kan

sekali jodoh ditentu Tuhan xdela tinggi beno

tinggi sikit je dari i

kalau pakai heels tu jd sama tinggi

tp xpe, perangai dia yang memikat hati, tinggi tak relevan dah
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
orang2 katek ni biasanya ego tinggi
ye la sebab ketot khueeenn..so utk tarik perjatian ummah, maka dia akan buat la perangai samdol sbb again, KATEK
akak mmg avoid org2 katek ya sbb x kuasa nak tgk ego diorang..biasanya akak hanjengkan saja stok2 katek nih
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 21-8-2018 09:06 AM
Ada beberapa lelaki rendah yg saya kenal, jenis sembang kencang taknak kalah..ada beberapa bukan sem ...

sama la kita sis
kat opis aku ni, jantan2 katek mmg hangsuang..pastu ada satu bos lelaki ni,mmg katek la..dia punya celakanya tu, smpi aniaya staff bawahan dia...mmg sial la jantan katek rendah ni
padan muka Tuhan x bagi ketinggian
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 21-8-2018 06:15 PM
Lelaki pendek ni mulut jahat otak senteng.. suke berckp tak fikir dulu.. kih kih kih..

Coursemat ...

mmg pun sis...lelaki pendek ni as i siad la..ego tinghi...gigih buat perangai sial sakitkan hati org sekeliling sbb nak dapat perhatian ummah
ye la..dia kan katek ketot pendek..mana la ummah nak nampak khueeen
tp dgn akak, akak katuk je kepala dia ..dah la katek
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah dapat suami tinggi 186cm..
Sebelum kenal husband, rata2 yg lelaki iols kenal sekitar tinggi iols je 163-165cm..paling tinggi pun around 175-178cm..kalau kat rumah ni, kerja rumah melibatkan bab tinggi ni, semua husband tolong buatkan..cuci kipas angin, buang sawang, bukak aircond etc..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-8-2018 11:48 AM
mmg pun sis...lelaki pendek ni as i siad la..ego tinghi...gigih buat perangai sial sakitkan hati o ...

Ye betullll... mulai saat ini saya no to org katek.. tak pdn dgn pendek.. mulut cam gampang..  agaknyaa laa forumer yg mukut cam sial ni.katek agaknyaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul.. pendek dan botak. Iols tkbleh terima lelaki tak berambut atau mengalami masalah kebotakan
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Mestilah. I sendiri pn tinggi. Rasa dilindungi gitchew  

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 21-8-2018 06:15 PM
Lelaki pendek ni mulut jahat otak senteng.. suke berckp tak fikir dulu.. kih kih kih..

Coursemat ...

Mungkinkah forumer lelaki yang suka PA orang dan mulut jahat menyerang orang lain ni spesis pendek . ...hehe

Nasib anak2 akak tinggi2 ikut ayah mereka. .
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 22-8-2018 07:52 PM
Mungkinkah forumer lelaki yang suka PA orang dan mulut jahat menyerang orang lain ni spesis pendek ...

Untung Anak kak.. .mak cantik.. apak tinggi.. bukan.semua org merasa fizikal smpurna
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 22-8-2018 07:52 PM
Mungkinkah forumer lelaki yang suka PA orang dan mulut jahat menyerang orang lain ni spesis pendek ...

Satu lg nak bgtau.. selalunyalaa muka hodoh mulut pun.hodoh..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dari kelantan and terengganu banyak yg hensem, kulit cerah tapi pendek. Mmg turn off
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 09:41 PM | Show all posts
Aku suka je lelaki rendah sebab senang nak jalan sambil letak tangan atas bahu dia

Tapi itulah selain mulut hangsuang & suka gebang, lelaki rendah ni kebanyakkannya terlalu ambitious & competitive giler. Agak turn off di situ tp kalau ikut preference, aku prefer lelaki rendah asal perangai tak hauk & tak botak la. Tak tahu apsal tapi aku selalu rasa org botak ni tak boleh dipercayai
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2018 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Exactly...a big NO-NO...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2018 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 22-8-2018 08:20 PM
Satu lg nak bgtau.. selalunyalaa muka hodoh mulut pun.hodoh..

Hehe........yang suka memaki mak pak orang tu aku rasa muka dan perangai sama hodoh. ..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2018 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 22-8-2018 08:19 PM
Untung Anak kak.. .mak cantik.. apak tinggi.. bukan.semua org merasa fizikal smpurna

Bila pulak akak cantik cik Buritan. ...adehhh. .jangan percaya selagi tak jumpa akak real life. ...hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075286s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list