Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7035
View
114
Reply

Betul ke wanita tak suka lelaki pendek?

[Copy link]

Author: jiwarasa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-8-2018 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 20-8-2018 11:24 PM
Aah citarasa masing2, tinggi tu bonus la sebab anak2 nanti ikut genetik ibubapa juga ada la faktor ...

Yep..asalkn loving2 n kekal smpai akhir hayat..lgpn tua nti lama2 kite kedut sana sini,tggi pendek,dah xkire daa..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 20-8-2018 11:01 PM
Pendek tapi kacak ni memang pakej yang rare....

Cth laki pendek yg iols suka Ariel Peterpan n Isa Khan. Ariel tu ko letak la sebelah hisyam hamid ke aaron aziz ke aiman hakim ke pattah amon ke iols tetap kata Ariel tu jauh bertiang lagiii hensem.. Ariel tu wlupn pendek aura badboy dia kuattt sgat... Menjejes air liur iols dibuatnya... Tgok ig dia pn tahu personaliti dia sgat rare sebab x selfie membabi buta n x pernah upload gmbar acah2 hensem mcm kbyakan retis malaysia ni baik laki mahupun pmpuan
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada beberapa lelaki rendah yg saya kenal, jenis sembang kencang taknak kalah..ada beberapa bukan semua..

Lelaki tinggi tinggi yg saya jumpa, jenis relax2 dan cool je..sembang biasa2..

Cuma, jika ikut statistik, saya jumpa lebih ramai lelaki rendah berbanding lelaki tinggi..org Malaysia kan ramai rendah.
Jadi, saya taktau sifat kencang bersembang tu, sifat kebanyakan lelaki rendah atau lelaki Malaysia?

Syukur suami saya lebih tinggi dari saya, senang nak minta tolong pasang langsir dan cuci kipas.

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 09:14 AM | Show all posts
Foxey replied at 20-8-2018 11:18 PM
Ya ka? Hadeh... Paseipa?

Cara kami cakap ka?

Nampak macam orang lama. Kredit banyak sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 09:15 AM | Show all posts
estrelle replied at 21-8-2018 12:01 AM
i penah dengar  my fren cakap hensem n sado mcm mane pon laki tu kalo pendek terus turn off.kejamm:l ...

Taste kawan kau tu terlampau tinggi la, estrelle...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 09:18 AM | Show all posts
alhamdulillah sama tinggi dgn KJ
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 09:19 AM | Show all posts
Orix replied at 21-8-2018 12:24 AM
Cth laki pendek yg iols suka Ariel Peterpan n Isa Khan. Ariel tu ko letak la sebelah hisyam hamid  ...

Badboy ni OK lagi, Orix. Ni dah sampai ada skandal seks sana sini memang teruk sangat dah.



Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 09:23 AM | Show all posts
tapi org tggi2 ni ada juga kelemahan2 nye;-
-selalu terhantuk
-kalau bawa moto kapcai mcm koboi naik keldai
-susah nk dpt badan sado, pegi gym hari2 pun muscle lambat penuh
-nk cari size tshirt punya la susah....selalu dpt yg pendek

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 09:25 AM | Show all posts
insulin replied at 21-8-2018 09:14 AM
Nampak macam orang lama. Kredit banyak sangat.

dulu2 rajin kutip tacang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu mase muda2, aku suke jer lelaki yg rendah. Pasal diri sendiri pun rendah, konon nyer biar sepadan lah.. ex bf pun rendah.. tapi yg rendah takde yg suke kat i. Yg tinggi jgk yg minat kat i.. hehe.. jd dpt lah suami yg 20cm lebih tinggi dari i.. suke biler nk pandang suami kene dongak kepala. Anak2 pun tinggi mcm suami.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo boleh aq harap dpt llaki yg lbih tinggi dripada aq sebab aq ni mmg rendah snggt 152 cm,rseny average llaki malaysia confirm lebih tinggi dripada aq
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 21-8-2018 11:48 AM
Kalo boleh aq harap dpt llaki yg lbih tinggi dripada aq sebab aq ni mmg rendah snggt 152 cm,rseny av ...

152?ohhh tetinggi tommy je.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 21-8-2018 09:06 AM
Ada beberapa lelaki rendah yg saya kenal, jenis sembang kencang taknak kalah..ada beberapa bukan sem ...


ramai member2 saya keturunan hobbit suka berlagak, cakap nak up pacak lambung, sampai citer dalam kain wife, macam power ranger biru atas katil, saya abiskan teh ais usap2 kepala dia, kesat punggung terus blah.koser la semata2 nak tunjuk tinggi kena gebang tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 02:54 PM | Show all posts
Macam kawan iols desperate sangat nak berbf. Tiap kali nampak lelaki 'alaaa mamat tu pendek la weyh'. Eh macam la mamat tu nak kat ko
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 04:16 PM | Show all posts
mieymiey replied at 21-8-2018 02:54 PM
Macam kawan iols desperate sangat nak berbf. Tiap kali nampak lelaki 'alaaa mamat tu pendek la weyh' ...

Berapa tinggi kawan kau tu, mieymiey?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2018 05:37 PM | Show all posts
doubleA replied at 20-8-2018 08:05 PM
Kalau kawan tak kisah ketinggian tetap kawan. Ke poll ni untuk kekasih/suami? Kalau yg tu maybe ada  ...



untuk pasangan hidup la sis.. tak kan kawan pulak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2018 05:38 PM | Show all posts
awaynepian replied at 20-8-2018 08:30 PM
my wife pernah cakap..ex dia pendek..
sama tinggi dgn dia...bila dia cakap dia gelak besau..
mujur ...



kalau orang pendek biasanya panas baran kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2018 05:41 PM | Show all posts
estrelle replied at 21-8-2018 12:01 AM
i penah dengar  my fren cakap hensem n sado mcm mane pon laki tu kalo pendek terus turn off.kejamm:l ...



biasanya lelaki sado mesti pendek..jarang yg tinggi sebab kesan work out kot otot2 jadi padat dan memendekkan lagi orang tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki pendek ni mulut jahat otak senteng.. suke berckp tak fikir dulu.. kih kih kih..

Coursemate i dah la hitam pendek suke ckp besar pdhl anak org semikin.. dan jenis semua serba tau..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 20-8-2018 09:59 PM
Well, kalau diberi pilihan, dah tentu i'd prefer someone taller than me. Tapi kalau bertemu dengan y ...

Takdanya murah rezeki kawen lelaki pendek ni....ni cakap orang orang tua dulu bagi menyedapkan hati lelaki yg pendek...sama ada anak lelaki sendiri yg pendek atau anak dara sendiri kena kawen lelaki pendek.... Tiada niat Pendekshaming but kalau ketinggian pun pendek maka penis pun pendek atau saiz minima asia. Up to the gugurl la camana pilihan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085254s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list