Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4896
View
104
Reply

Betul ke wanita tak suka lelaki pendek?

[Copy link]

Author: jiwarasa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-8-2018 06:05 PM | Show all posts |Read mode





Kalau tak suka kenapa?


Single Polls, Total 145 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kawan tak kisah ketinggian tetap kawan. Ke poll ni untuk kekasih/suami? Kalau yg tu maybe ada la yg kisah, nak laki lebih tinggi supaya boleh fefeeling selamat, boleh paut lengan dan kena dongak tengok si dia. Feel macam anime/watak2 dalam filem
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 20-8-2018 08:05 PM
Kalau kawan tak kisah ketinggian tetap kawan. Ke poll ni untuk kekasih/suami? Kalau yg tu maybe ada  ...

Agreeeeee!
Senang nk mtk tlg amek sesuatu..(sbb diri pndek,jd nk guy y tggi...hihi)
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 20-8-2018 08:09 PM
Agreeeeee!
Senang nk mtk tlg amek sesuatu..(sbb diri pndek,jd nk guy y tggi...hihi)

Jadi chuols dapat tak guy yg lebih tinggi?

Tapi utk lelaki2 di luar sana yg tak berapa tinggi jangan la rendah diri, kalau poket uols tebal, hati baik beriman bertanggungjawab mesti ada pompuan berkenan punya. Pompuan pun banyak yg tak berapa tinggi, jadi kalau korang tinggi sikit dari perempuan tak berapa tinggi pun ok la, rasa diri lebih tinggi jugak kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by salmon-suki at 20-8-2018 08:28 PM
doubleA replied at 20-8-2018 08:18 PM
Jadi chuols dapat tak guy yg lebih tinggi?

Tapi utk lelaki2 di luar sana yg tak berapa tinggi  ...


Hehe..alhamdulillah..tggi ler drpd sy..tp sbb die tggi,sy pendek,mmg salu kena ngn c die..duk gelar sy ni shrek...kekeke~sbb pendek dan gemok..hahaha
Mmg betul ape sis ckp tu..ada je laki y rendah tp ada pmpuan y rendah drpd biasa..hehehe..ada y suke laki rendah,n ada laki y suke pmpuan tggi drpd die..citarasa masing2 kot..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
my wife pernah cakap..ex dia pendek..
sama tinggi dgn dia...bila dia cakap dia gelak besau..
mujurla aku kategori biasa2 je 170cm...consider xpendek la kat Malaysia nih..kwan2 dulu ramai je 160cm -165 cm...
tapi org pendek harus diakui berhati baik...
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tggi tapi biawak hidup pn x guna. Bergantung pd personaliti.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya adore lelaki rendah kecik sebab saya pun rendah..tapi berjodohan dgn lelaki yg tinggi pulak
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Well, kalau diberi pilihan, dah tentu i'd prefer someone taller than me. Tapi kalau bertemu dengan yang pendek tapi mempunyai ciri2 lelaki idaman, i am okay with that.

Orang2 tua kata kahwin dgn lelaki pendek, murah rezeki. Tak tau ke benar ke tidak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Pendek tapi rupa mcm Tom Cruise ok je
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 20-8-2018 10:27 PM
Pendek tapi rupa mcm Tom Cruise ok je

Pendek tapi kacak ni memang pakej yang rare....
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 20-8-2018 09:59 PM
Well, kalau diberi pilihan, dah tentu i'd prefer someone taller than me. Tapi kalau bertemu dengan y ...

Acik Foxey ni masih bujang trang tang tang ke? Haha...
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 20-8-2018 11:02 PM
Acik Foxey ni masih bujang trang tang tang ke? Haha...

Uih... Acik first time kot kena panggil acik

Baiklah. Acik masih single lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 20-8-2018 09:37 PM
Tggi tapi biawak hidup pn x guna. Bergantung pd personaliti.

Yup. Setuju dengan pendapat kau ni, Orix.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 20-8-2018 11:05 PM
Uih... Acik  first time kot kena panggil acik

Baiklah. Acik masih single lagi. :love ...

Ooo. Single lagi. Selama ni den ingat Foxey ni mak orang. Haha....
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 20-8-2018 11:15 PM
Ooo. Single lagi. Selama ni den ingat Foxey ni mak orang. Haha....

Ya ka? Hadeh... Paseipa?

Cara kami cakap ka?

Abihlaa kalau ramai yang ingat macam Insulin.

Takdak peluang la kami nak kena ngorat kat porem ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 20-8-2018 08:27 PM
Hehe..alhamdulillah..tggi ler drpd sy..tp sbb die tggi,sy pendek,mmg salu kena ngn c die..duk ge ...

Aah citarasa masing2, tinggi tu bonus la sebab anak2 nanti ikut genetik ibubapa juga ada la faktor penyumbang sikit sebanyak. Dont worry la laki tinggi ke tak berapa tinggi ke fizikal bukan segalanya gituh
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex bfs husband skandal semua tinggi dari I..sib baik

Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2018 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
tak kesah tinggi ke..pendek ke.. janji dia lelaki tulen
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2018 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
i penah dengar  my fren cakap hensem n sado mcm mane pon laki tu kalo pendek terus turn off.kejamm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092501s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list