CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1560|Reply: 15

[Tempatan] Bayi patah tangan didera pengasuh

[Copy link]
Post time 10-8-2018 07:45 AM | Show all posts |Read mode



SERI ISKANDAR - Seorang bayi lelaki berusia tiga bulan patah tangan kanan dipercayai didera ketika di bawah penjagaan pengasuhnya di Seksyen 2 di sini, semalam.

Ketua Polis Daerah Perak Tengah, Superintendan Mohamad Zainal Abdullah berkata, laporan dibuat oleh bapa mangsa berusia 28 tahun selepas menyedari kesan kecederaan itu ketika mangsa diambil dari rumah pengasuhnya.

"Mangsa dibawa mendapatkan rawatan di Hospital Seri Manjung dan pemeriksaan menemukan terdapat kesan dipulas sehingga menyebabkan tangan mangsa patah.

"Ekoran daripada laporan itu, polis telah menahan pengasuh yang berusia 46 tahun itu untuk siasatan lanjut," katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Menurutnya, kes disiasat mengikut Seksyen 325 Kanun Keseksaan dan Seksyen 31(1) Akta Kanak-Kanak 2001.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2018 08:40 AM | Show all posts
ngko kalu x suka budak, boleh x jangan mengada nk jadi pengasuh?! stress la baca berita2 mcm ni pagi2
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 09:35 AM | Show all posts
perghhh dipulas tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 09:57 AM | Show all posts
baby kot, dah tentu delicate. kena la jaga betul2. kalau dah tak mau jaga, jangan jadi pengasuh. bukan free, bayar lagi pun.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 10:19 AM | Show all posts
ya allah dipulas nyer tangan baby tuh
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 10:21 AM | Show all posts
iols rasa mesti pengasuh tersalah angkat atau pegang baby

sebab tu tangan baby tu terpulas

tapi kalau pengasuh tu sengaja perdajal baby tu bertabahlah makcik
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 10:47 AM | Show all posts
apa ingat baby ni motor ke nak dipulas-pulas
geram nyer
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Gila disturbing org sekarang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2018 11:25 AM | Show all posts
Di mana nilai kasih sayang..isk isk...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Ngeri kakak membacanya.tulang budak kan masih lembut.sebab tuh kakak tak berani dukung budak kechil
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 11:33 AM | Show all posts
kejamnyer..
kalo tak suke budak, tak yah jd pengasuh..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 12:22 PM | Show all posts
stresss baca..

pulas tangan baby...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 12:26 PM | Show all posts
senang je pulas2 anak orang..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
fushimi replied at 10-8-2018 10:21 AM
iols rasa mesti pengasuh tersalah angkat atau pegang baby

sebab tu tangan baby tu terpulas

Keling Bela anak memang camtu lah...dia angkat budak pakai tarik tangan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
[youtube]FnRmBD1I1kM[/youtube]

Dia buat baby yoga la tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2018 01:27 PM | Show all posts
ya allah......binatang apa la yg  ngasuh baby ni..kesian betol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 05:11 PM GMT+8 , Processed in 0.098280 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list