CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 22177|Reply: 80

Zarina Anjoulie dakwa ahli politik PH ajak dia dan Fatiya seks

  [Copy link]
Post time 17-7-2018 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by CARI-MRO at 17-7-2018 05:37 PM

Wow.. tapi anju mcm dah privatekan IG dia. Kena attack by kerajaan ke apa?


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-7-2018 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
tak kenal...aper nama YB ni...klu betul kena siasat ni...buruk kan nama PH jer
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 03:29 PM | Show all posts
wow.. keep on revealing ya Anju..

BTW, kalau kau tak layan dari awal, takde la YB ni merengsa mintak ngesek kan?
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuhh panas ni berapi api.. btw sapekah politician ittewww
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa mamat ni? Masuk politik nak cari betina rupanya ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 03:35 PM | Show all posts
euw geli geleman muka macam sial
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 03:38 PM | Show all posts
kalu x melayan x menjadik gak kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 03:38 PM | Show all posts
Edited by CARI-MAMS at 17-7-2018 06:06 PM

Implicated In A Sex Romp ‘Invitation’




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-7-2018 03:38 PM | Show all posts
waaahhh beraninya anju..lagi sekali...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 03:38 PM | Show all posts
msg pun tak ada details apa..
kang ujung-ujung ko yang kena pi leakkan details orang tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2018 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 17-7-2018 03:29 PM
wow.. keep on revealing ya Anju..

BTW, kalau kau tak layan dari awal, takde la YB ni merengsa mi ...

Mungkin mula2 dia mintak jadi host ke apa. Lepastu baru dia ajak jalinkan hubungan seks. Sampai fatiya diajaknya juga. Threesome agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 03:40 PM | Show all posts
throwbek....zaman jahiliah  



macam mana pokcik tak leleh air lior ......

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 03:43 PM | Show all posts
tak boleh bayangkan YB tu di ranjang bersama anju dan fathia...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 03:47 PM | Show all posts
anju dgn tiya kepam tu pun ko ada nafsu..kompom lembu pakaikan skirt pun ko tala ....
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 04:17 PM | Show all posts

Ahli Politik Mana Yang Ajak Zarina Anjoulie Dan Fatiya Latiff Check-In Hotel?

Dari dulu lagi, kalau tak puas hati memang Zarina Anjoulie cakap terus terang!



Memang lantang dalam bersuara dan sebelum ini juga dia pernah mendedahkan dirinya pernah digoda oleh suami kepada seorang selebriti wanita.

  



Terbaru, Zarina mendakwa yang ada lelaki yang mengajaknya ke hotel dan melakukan hubungan seks.


Lebih menjijikkan lelaki tersebut adalah suami orang dan merupakan pemimpin dalam sebuah parti politik.

Foto: Instagram


Bukan itu sahaja, Zarina turut menyatakan lelaki berkenaan juga ada mengganggu rakan artisnya iaitu Fathia Latiff.




Mungkin disebabkan bimbang kenyataannya akan diputar belitkan, Zarina ada memuat naik gambar bukti resit pembayaran hotel bernilai RM600  yang dihantar lelaki berkenaan di Whatsapp.





Foto: Instagram



Dia juga menghentam tindakan lelaki terbabit yang menggatal dengan wanita selain isterinya.


"ergilah naikkan taraf negara seperti yang dijanjikan, bukan sibuk ajak perempuan keluar."




Foto: Instagram



Agak-agaknya siapalah ahli politik yang dimaksudkan tu ya? Bawa-bawalah bertaubat. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 04:21 PM | Show all posts
jeng jeng jeng
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-7-2018 04:28 PM | Show all posts
…. blh percaya ke?
YB tu pun x kan senyap je..
Sila lah Tampil
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 04:31 PM | Show all posts
hahaha! iols masa baca psl ni smlm, tak sengaja terketawa tgk posing pakcik tu berdiri. ya Tuhan, posing versi sotong takdak tulang belakang ke mcm mana tu? ekekeke.

kalau betul ajak ngeseks, mohon pakcik tu muhasabah diri. rambut beruban dah tu pakcik! jijik nengok dah tua2 perangai geletis tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka camtu je nak try tekya
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 04:38 PM | Show all posts
hahahha betul la tu point dia. spender serupa roti canai pun laki buat pejam mata jah hahahaha adui lawak plak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 02:13 PM GMT+8 , Processed in 0.230888 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list