Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1439
View
11
Reply

Kenali Produk-Produk Kilang OEM Hasilkan Setiap Hari

[Copy link]

Author: FahainHatin       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-7-2018 11:11 AM | Show all posts |Read mode
Edited by FahainHatin at 13-7-2018 11:12 AM

pernah tak anda terfikir, kat mana ya Kilang OEM produk-produk kecantikan dan kesihatan , produk makanan dan minuman atau pun produk krim kanak-kanak ni terhasil? Semuanya imported dari Kilang OEM luar negara ke?
.
.

jawapannya? eh mana ada. dah nak masuk 2020 , di Malaysia dah ada produk Kilang OEM sendiri sejak tahun 2000 lagi. Ada lagi awal seperti kilang minuman ( Cap Ayam, Cap Long Chan ). Antara kilang OEM yang paling lama bertapak di Malaysia boleh klik di sini
.

Kilang-Kilang OEM ni hasilkan MOQ yang tinggi setiap hari ( nama pun kilang ) dari minimum 1000 pcs sehingga 50,000 sehari. Banyak kan?
.
.
Apa produk-produk Kilang OEM hasilkan setiap hari?
.
.
5 produk ini adalah produk popular permintaan ramai di Kilang OEM, antaranya
1.Sabun
simple kan? produk sabun ni permintaan superb sangat di kilang OEM. Yang biasa kita guna di pasaraya tu anda jangan terperanjat ya, semua nya made in Malaysia , Kilang OEM kita.
2. BB Cream
tak dinafikan , pengguna sekarang dah tak kisah akan jenama kerana jenama yang ada certification seperti HALAL, MESTI, KKM dan dibuat dari Kilang OEM bertaraf GMP itu sudah memadai. Tapi kalau ada brand ( terkenal ) its a bonus! Bukan semua produk luar negara ada KKM dan HALAL tau!
3. Hair Pomade
hair pomade seronok pakai, seronok juga kalau dapat gayakan rambut dengan style. Permintaan hair pomade di Kilang OEM kurang berbanding lain-lain, bukan kerana ianya tidak bagus. Kebanyakkan Usahawan Hair Pomade letakkan harga terlalu tinggi hanya untuk produk rambut berbanding produk rambut dari luar negara seperti Gat**y, Br***eam dsb. Pastikan anda nak buat produk mestilah harga mesra pengguna, jika tidak produk ini akan terkubur di bawah katil ( krik-krik )
4. Lips Matte
70% population kat malaysa ni semua nya perempuan. Dan boleh kata setiap wanita dari umur 10 tahun ( yes im serious ) , sehingga umur 60 tahun keluar rumah wajib pakai gincu ataupun Lips Matte. Lips Matte adalah produk terlaris yang setiap bulan pengeluaran tinggi di Kilang OEM
5. Minyak Wangi
boleh katakan minyak wangi di Malaysia ini masih beberapa Usahawan yang baru mulakan. Boleh kira dengan jari. Brand lain semua dari luar negara. Permintaan minyak wangi amat tinggi dari kalangan pengguna.  Boleh letakkan produk wangian dalam incoming list produk anda. Market tinggi tapi competition rendah! Jangan risau wangian jenis apa yang bakal anda present, di Kilang OEM, mereka punyai department RND yang akan mudahkan anda untuk tahu wangian jenis macam mana ramai pengguna suka
.
.
.
Produk-produk kilang OEM ini, setiap hari , setiap bulan dihasilkan tanpa henti. Permintaan pengguna dari dalam dan luar negara tinggi dan pasaran meluas. Moga info di atas memberi andainfo dan pilihan untuk membina produk jenama sendiri kelak.
.
.

PANGGILAN KEPADA USAHAWAN PRODUK! Bina produk jenama sendiri terus di kilang FormulaBIndustry. Kilang OEM bertaraf GMP ini akan membantu anda membina produk pertama atau sedia ada dengan harga yang rendah berserta kelulusan seperti KKM , HALAL dan MESTI. Lawati www.umzbiolinemanufacturer.com . TAWARAN HARGA DAN TEMUJANJI EKSKLUSIF sehingga 31 OGOS ini.KLIK di sini sekarang! . *Hubungi sekarang untuk EARLY- BIRD-PROMO - Temujanji eksklusif bersama RND dan Sales Executive Tuan Fahain Hatin*

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 05:37 AM | Show all posts
If you are aware of this topic, I want you to check out https://techjagat.net/technology-leading-aspect-successful-office-workspace/ and let me know if you've discovered something new for yourself. Thank you in advance
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
This is good also!
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 05:00 PM | Show all posts
selain dr skincare & kosmetik, skrg tgh hot bird nest.
aku yakin benda ni dr oem yg sama kt malaysia ni.
rasa lebih kurang. maybe sbb ramuan sama.
hr tu try yg ecolite beli kt HUKM, depa kata FG walet amik kilang sama ngn ecolite which is mcm ecolite tu own the kilang tu. yg berbeza cuma resipi masing2.
dh try lovlin, memang sedap, tp mcm lg kualiti ecolite, sbb sarang tu mmg nampak clear bnyk nk compare ngn lovlin. aku jgk dh prnh try produk yg xde label, tp kata ada halal gmp segala tu, beli kt shoppe. rasa sebijik ngn lovline, botol pn sama. cuma yg fg walet je x try lg. diorg kata sedap tu maybe gula letak bnyk.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
i dah jumpa satu, masa mihas fair aritu. organic product.. the lipstick.. best. Maybeline pun kalah.. for that matte type. hmm tempting sgt ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 04:22 PM | Show all posts
adila39 replied at 15-4-2019 05:49 PM
i dah jumpa satu, masa mihas fair aritu. organic product.. the lipstick.. best. Maybeline pun kalah. ...

mind to share jenama lipmatte tu sbab meollss mmg suka lipmatte berbanding gincu bese
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa agaknya modal nk hasilkan product ea?Cth mcm lipstick n min qty kurang drpd 100 nos mesti ada jugak kan the ambil qty sikit mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 21-6-2019 08:22 AM
mind to share jenama lipmatte tu sbab meollss mmg suka lipmatte berbanding gincu bese

brand xde. sbb ni sample lipstik yg dia buat.. nnt i cari nama co dia. bumiputera ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
nsagb replied at 21-6-2019 11:36 AM
Berapa agaknya modal nk hasilkan product ea?Cth mcm lipstick n min qty kurang drpd 100 nos mesti ada ...

if u have money, plg safe standby
10k , tu pun u kena make sure target u dah ada siap siap. Very competitive nak buat ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 22-6-2019 09:18 AM
brand xde. sbb ni sample lipstik yg dia buat.. nnt i cari nama co dia. bumiputera ni

Ok, thanks momod..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 22-6-2019 09:20 AM
if u have money, plg safe standby
10k , tu pun u kena make sure target u dah ada siap siap. Very ...

Thanks kaka..banyak juga ya nk kena sediakan..iolls tgh berangan juga nk buat produk..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
nsagb replied at 23-6-2019 03:46 AM
Thanks kaka..banyak juga ya nk kena sediakan..iolls tgh berangan juga nk buat produk..

tapi klu minat, boleh je buat.
like organic product.. buat home made, cuma kena learn how to do la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100817s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list