Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2708
View
27
Reply

[KUIZ] Pilih Lauk Nasi Campur Dan Kami Akan Teka 'Relationship Status' Anda

[Copy link]

Author: riy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-7-2018 02:24 PM | Show all posts |Read mode
Hanya dengan 8 soalan saja kami akan dapat teka jika anda single atau happily married

click here ;

http://says.com/my/seismik/kuiz-pilih-lauk-nasi-campur-dan-kami-akan-teka-relationship-status-anda

Dah kahwin ;

Awwww, moga kekal bahagia #tilljannah! =)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 02:53 PM | Show all posts
Masih single

Anda lebih berminat untuk enjoy life daripada mencari jodoh buat masa ni =)



salah... anak aku dah 3
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 05:29 PM | Show all posts
*Masih single

Anda lebih berminat untuk enjoy life daripada mencari jodoh buat masa ni =)*

Salah...anak dah 4 diknon...tapi aku species enjoy makan lauk yg simple2 tapi ada kick haha




Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 05:59 PM | Show all posts
Masih single

Anda lebih berminat untuk enjoy life daripada mencari jodoh buat masa ni =)
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2018 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
tettt iols dah 10tahun kawen
0934F6EC-5B99-4B2D-AEB4-5CB1C6E5AB8E.png
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2018 04:45 PM | Show all posts
Masih single

Anda lebih berminat untuk enjoy life daripada mencari jodoh buat masa ni =)

*tepat la pulak...bkn nak enjoy tp sbb xde yg nak *
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2018 05:13 PM | Show all posts
apooo salah nihhhh..
Capture.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2018 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih single dikatanya aku. Adakah sebab aku pilih untuk tidak makan sayur di kedai? Of course aku takkan makan sayur kat kedai. Macamana dia basuh entah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2018 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
HAHAHAHAHAHHA BILA MASA AKU KAHWIN?!!

Sedangkan nk bercinta pun aku reject sbb masih study inikan dia kata dah berkahwin
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2018 03:09 PM | Show all posts
Dah kahwin
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 04:10 PM | Show all posts
Masih single
i0.wp.com

Anda lebih berminat untuk enjoy life daripada mencari jodoh buat masa ni =)
















Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2018 04:00 PM | Show all posts
Anda lebih berminat untuk enjoy life daripada mencari jodoh buat masa ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2018 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakal berkahwin!

Padahal dah kahwin ada 2 kiddos dh pon hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2018 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
IMG_1212.PNG


dah single balik
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2018 05:14 PM | Show all posts
Masih single



Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2018 10:08 AM | Show all posts
dapat dah kahwin which is so totally Wrong!!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2018 10:12 AM | Show all posts
Edited by Meiizu at 2-8-2018 12:30 PM

MASIH SINGLE
waaa betul sgt

tapi yg tak betul ialah "Anda lebih berminat untuk enjoy life daripada mencari jodoh buat masa ni =)
i tengah berusaha kenal hati budi seseorang secara serius bukan desperate
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2018 10:12 AM | Show all posts
Foxey replied at 2-8-2018 10:08 AM
dapat dah kahwin which is so totally Wrong!!!

hahahah ok fine
kuiz ni tak tepat
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2018 10:16 AM | Show all posts
Meiizu replied at 2-8-2018 10:12 AM
MASIH SINGLE
waaa betul sgt

u go girl....
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2018 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Suamiku bakal dapat madu
Screenshot_2018-08-17-10-42-54-645.png
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096213s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list