JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1234Next
Return to list New
7731
View
80
Reply

"Caprice Pakcik Bawang Yang Sebenarnya" - Zarina Anjoulie

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-7-2018 02:44 PM | Show all posts |Read mode




Zarina Anjoulie memang lantang orangnya. Apa sahaja yang dirasakan tidak kena akan disuarakan menerusi di laman Instagramnya. Terbaru, Zarina mengkritik erti jihad yang sentiasa dilaung-laungkan oleh seorang artis rap, lengkap dengan 'tagline' artis tersebut iaitu Bang Bang!.



Bagi Zarina, Caprice yang dimaksudkan sebenarnya adalah pakcik bawang yang sebenarnya kerana tiada apa jihad pun yang dilaungkan selain daripada tahu mengkritik orang sahaja.





Foto : Instagram





Ternyata post tersebut mendapat respon yang sama daripada netizen. Mereka merasakan Caprice berlagak suci sahaja sedangkan diri sendiri pun tidaklah sesempurna mana.













Malahan, Caprice yang diangkat sebagai artis yang memperjuangkan kempen anti-buli adalah pembuli siber yang sebenarnya.









Bagi segelintir netizen yang menyampah, mereka memuji kelantangan Zarina atau Anju yang berani mengkritik Caprice.















Ada juga yang bercerita mengenai sikap Caprice yang memilih 'bulu' jika mahu berurusan.











Jihad yang dilaung-laungkan itu juga tidak mencerminkan dirinya yang sebenar. Ini kerana Caprice sendiri yang berbahasa kesat ketika mengkritik isu Haqiem Rusli menjadikan netizen tertanya-tanya apakah jihad yang sebenarnya?












Jadi, kita nantikan pula jawapan balas daripada Caprice pula. Bang bang! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki ni kan pantang di sentuh jihad dia
Esok2 dia list kan semua aktiviti dan apps dia
Pastu dia tanya apa sumbangan korang yg mengata dia?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Caprice = pondan
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 02:53 PM | Show all posts
dedua attention seeker, cuma anjou nampak classy sikit la sebab tak sepanjang masa nak merempan macam capnasik nih. Capnasik, asalkan ada isu semua dia nak bahankan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 02:54 PM | Show all posts
tak sabar nk tgk caprice meroyan lepas kena tegur dgn zarina..padan la,over sgt kt ig..semua org dia nk bash,mcm dia je yg betul.xkuase hakak dgn caprice bangbang ni!
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bibir atas zarina ni dah macam selipar jepun.. spongy & tebal. Geli nokkss. Terlebih inject ek??
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan lah dgn muka...semua bnda dia nk ulas nyibuk..yg bodo netizen yg sket2 refer to him suh bg komen...jadah fefeeling mufti industri seni ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 04:18 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 9-7-2018 02:49 PM
Laki ni kan pantang di sentuh jihad dia
Esok2 dia list kan semua aktiviti dan apps dia
Pastu dia t ...

Baca bio instagram dia pun dah boleh buat you cringe. Semua dia nak tulis dan bagi tahu semua okeeyy
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 04:20 PM | Show all posts
aechae replied at 9-7-2018 02:59 PM
Padan lah dgn muka...semua bnda dia nk ulas nyibuk..yg bodo netizen yg sket2 refer to him suh bg kom ...

Yang refer dia dan tanya dia semua budak sekolah. Mostly adult semua rasa nak carut, umur dah 32 perangai bbnu lagi
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 05:00 PM | Show all posts
si caprut ni kalo bergambo je mesti mendongak bagai
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Die de ulas x pasal 12 footballer yg terperangkap dlm gua...? Kot lah nak jd wartawan or informer yg berpengalaman memberi komen
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Pening tengok video anju. Tunggang langgang je kehulu kehilir dia berjalan ambik video
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku setujuk dgn Anju......
Mamat tu jihad apa? Or claim je jihad2....sorry aku x bole relate kan
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 05:13 PM | Show all posts
jangan sampai abam cappy bang bang mention apps mengaji dia hahah
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 05:22 PM | Show all posts
2-2 pun sama je lebih kurang perangai. attn seeker
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
selayaknya kempis kena cerca dengan anjoli.. bapok je yang hadap record video fefeeling bg speech sambil pose kat meja study.. jihad tahi kucen
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Anju ke anjing ke who r yuss dua2 ekor? Kuasssa!
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 9-7-2018 05:03 PM
Die de ulas x pasal 12 footballer yg terperangkap dlm gua...? Kot lah nak jd wartawan or informer yg ...

Takde.. bukan level mamat tu. haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Si caprice ni kena someone yg mcm anju untuk hentak dia 1 kali. Baru dia kembali ke dunia nyata.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 06:04 PM | Show all posts
tunggu Caprice jawap balik..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 06:05 PM | Show all posts




Screenshot_20180709-180149.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali-sekala anju bersuara
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ha ha...mesti pernah try anju lalucah kan
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Caprice dgn Hairul azreen tu patut ber-bff sebenarnya. Sama-sama poyo to the max.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061358s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list