JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17976
View
236
Reply

Para Isteri : Berapa lama kah korang tak diservis?

[Copy link]

Author: anony-mous       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-6-2018 12:25 AM | Show all posts |Read mode
Hi,  nak buat poll / survey. Sbb byk baca dekat sini mostly ML 3-4 times a week. So nak tau pendapat isteri2 yg sebenarnya berapa lama korang xdpt ( yg paling lama) . Tau x sbb2 dia? Dan mintak kaun suami bgtau sbb2 korang xnk sentuh wife?

Mcm masalah i sekarang, paling lama around 6-7months masa pregnant? Is it normal bg lelaki? I dont think so sb at 1 time, i menangis merayu2 sbb hormon pregnant, still xdapat. I syak sb bdn i dah x cantik. Menyesal pon ada kahwin end up after i deliver dia rela tgk porn (jenis perempuan petite) mana i tak sentap. Sekarang rasa nak mintak cerai .

So lelaki2, mohon share ye. I is stress. Dlm dilema, patut x i keluarkan perkataan tu? For info, ilmu dia xbyk ye. I x pernah dpt BJ (cat dinding) . Overall, sex life was boring. Tak pernah multiple O, x pernah O waktu main. Usually dpt after game end using his hand. Itu sajork. Maaf kalau over, tp i dah x dpt pendam seorang diri. Mau gila kalau pendam
Single Polls, Total 170 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2018 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
U ada heart to heart dengan dia tak?
Jangan pendam... lelaki dia species dungu, dia tak faham
Maybe dia ingat u penat kot
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2018 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
mebi hubby u ingat u ok x dapat..discuss heart to heart
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2018 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah baca kisah forumer lama mcmni
Nama dh lupa
Tp prof pic heel pink
Laki serupa laki tt
Rupanya kenyang makan luar
Minta dijauhkan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2018 12:45 AM | Show all posts
SLAManya replied at 28-6-2018 12:37 AM
U ada heart to heart dengan dia tak?
Jangan pendam... lelaki dia species dungu, dia tak faham
Mayb ...

Dahhh. Cara lembut dah, cara bebel dah. Jawapan paling panjang dia pernah kasi nantila kita bincang next time

Td i baru je clear out benda ni. I ckp, i tau dia tgk video tu, i ckp i tau dia jijik & geli dgn i kan? Tp instead bg support / bg duit pegi gym / spa / healthy diet, dia pilih utk DIAM!! I jd benci, i jd x percaya sb bila i tanya, sumpah tak tgk video tu? Dia boleh jawap sumpah while i have the evidence! So lepas ni i mmg tak percaya apa2 sumpah dia dah. Lps tu mcm biasa, i je yg luahkan then dia diam, main phone , tido. Serius i rasa buat apa stay in this kind of marriage? I xnk cerai sbb malu dgn my mom je. Klau my mom dah xde, mlm ni jgk i mntak lepas.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2018 12:46 AM | Show all posts
GigaMom replied at 28-6-2018 12:41 AM
Pernah baca kisah forumer lama mcmni
Nama dh lupa
Tp prof pic heel pink

Ni mmg xde. Sb i monitor wasap dia. Hp xpernah lock and most of the time ada dekat rumah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2018 12:47 AM | Show all posts
GigaMom replied at 28-6-2018 12:41 AM
Pernah baca kisah forumer lama mcmni
Nama dh lupa
Tp prof pic heel pink

Sbb tu i jd paranoid sendri & jd xpercaya kan dia. Bila kita xpercaya, mula la lelaki marah
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2018 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry to say selfish nye laki u..
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2018 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Paling lama sebulan,itu pun ramadhan baru ni..
Sebab dua2 sibuk,wife buat kueh raya mlm hari,sy bekerja siang hari..
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2018 03:46 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 27-6-2018 04:45 PM
Dahhh. Cara lembut dah, cara bebel dah. Jawapan paling panjang dia pernah kasi nantila kita binc ...

Esok i pm u eh.. nanti i cakap lebih details
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2018 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
estrelle replied at 28-6-2018 01:27 AM
Sorry to say selfish nye laki u..

Em ke sbb dia xde pngalaman? Atau sbb bdn i? Sb tu jgn kutuk2 org yg pegi buat injection / bedah / ubat kurus/ tukar penampilan. Most of the time prempuan buat sb lelaki la. I dah mati akal nk buat apa lg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2018 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw, tq sgt for this forum& forumer yg helpful & x ambil masalah i as a joke
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2018 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Sori tt tanya sikit, u pernah tak BJ dia dulu sblm ML? Pernah tak tukar2 posisi main? Pernah try 'role play' masa main? Baju tidur seksi & wangi2 atas bwh smlm main? Spontaneous sex dlm rumah mcm kt ruang tamu ke, atas sofa ke? (Tp make sure tinggal berdua jelah ngan suami kalu dh ada anak or tinggal ngan in laws jgn cari pasal ) Pernah tak tgk porn yg dia tgk tu?
Kalau jwpn kebanyakan semua soklan adalah 'No', maybe u can try dulu semua tu Bkn apa kdg lelaki ni bila dia dh pernah tgk porn, expectation dia pun berubah, nak bini perform mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2018 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt aktif n krearif tak diranjang?..
Tp mslhnya...suami tt tkmo bincg/ susah nk diajak brbincg.

Lelaki ni...klau boleh hati2 nak...klau lebih seminggu tk dpt boleh jd stress oo..
Pompuan lain..

Tt sabaq na..sedih pulak bc kisah tt
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2018 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Hi tt... Maybe hubby u ada masalah dgn erection? Or maybe premature ejaculation? Benda ni maybe hal kecik bagi org pompuan tp big deal bagi lelaki. Try tanya elok2, n kalau ya, pujuk dia utk dapatkan treatment.




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2018 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
BedahBedul replied at 28-6-2018 07:27 AM
Sori tt tanya sikit, u pernah tak BJ dia dulu sblm ML? Pernah tak tukar2 posisi main? Pernah try 'ro ...

Sad thing is most of it i dah try. Baju dah pernah beli. Tp yela, mana la sama kita pakai n model pakai. I pernah baca dekat forum ni few years ago. Respek sgt dgn brader tu, dia yg belikan wife dia costume mcm2. Mcm tu baru betul.

I siap pernah tanya n tunjuk gmbar baju mana dia nak. Jwapan dia mana2 je semua pon ok. Ko ghase?? Sebelum pregnant, boleh kata hari2 i pkai tshirt n boxer je tau. (Skg dah xmuat, laki pon mcm xhidup batang, i pakai kain batik jah)

I yg suka roleplay, tp i dont thing he likes it. Kdg2 rasa mcm xpercaya dah TERKAHWIN dgn org mcm ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2018 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
raihaneem replied at 28-6-2018 07:57 AM
Tt aktif n krearif tak diranjang?..
Tp mslhnya...suami tt tkmo bincg/ susah nk diajak brbincg.


Betul. Bincang la. Sorry kalau i open ni tau , sb i rasa benda ni serius & theres no one i can talk too sbb benda ni private sgt2.

I rasa dia suka dari belakang (bukan liwat tp d***y) & xdpt buat sb lelemak dekat bontot + dia punya xckup pnjang to reach the area or maybe teknik slh. I tgk video ada je yg bumper besar tp boleh buat. Xkn i nk kena guide while hes the one yg suka?

Yep, i tulis ni actually berlinang air mata. Tq sgt dgn korang yg concern. Dkat ofis n socmed i tpksa buat2 happy
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2018 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Megikari replied at 28-6-2018 08:20 AM
Hi tt... Maybe hubby u ada masalah dgn erection? Or maybe premature ejaculation? Benda ni maybe hal  ...

I rasa xde. Sbb awal2 dulu ok je. I xtau apa mslh dia. I dah pujuk, dah suruh dia pegi urut tp dia lebih rela xbuat / buat sdri / tido.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2018 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 28-6-2018 08:41 AM
Betul. Bincang la. Sorry kalau i open ni tau , sb i rasa benda ni serius & theres no one i can t ...

Huhuhu,maybe dia ada masalah tempat kerja kot?
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2018 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 28-6-2018 08:38 AM
Sad thing is most of it i dah try. Baju dah pernah beli. Tp yela, mana la sama kita pakai n model  ...

Alamak semua dh try ye, hmmm kalu iols jd tt pun confirm mati akal tatau nk buat apa.. ajak bincang pun tanak.. if hubby tt xde masalah erection, adakah sbb heols ada prob tempat keje ke? Atau pun tt try dig lagi, maybe ada benda yg dia sorok.. kdg2 mungkin xde kat henfon sbb dia maybe tau tt check henfon dia.. ada try check beg kerja dia ke, kereta dia ke.. mcm my friend ni, ex-hubby dia pandai betul cover line henfon semua clear xde apa2 yg mencurigakan, sekali masa check kereta hubby, dia jumpa resit hotel, huhu bila dh kantoi baru heols mengaku ada skandal ngan kwn ofis
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092594s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list