Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2016
View
4
Reply

Perbezaan Brand

[Copy link]

Author: amirahusna202       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-6-2018 10:57 PM | Show all posts |Read mode
Saya dah guna coway kira2 6 tahun , tapi teringin nak tahu beza coway and cuckoo ? Nak terbaik jugak untuk keluarga tersayang kan . Cuba suggest sikit
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2018 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Air cuckoo rasa sedap kot dari coway
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2018 05:56 AM | Show all posts
Ada yang kata air coway sedap. Ada yang suka air cuckoo. Tapi secara umumnya dua2 guna air paip dan lakukan proses tapisan untuk hasilkan air kosong sama ada panas atau sejuk.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2018 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau rasa sedap tu ade bagan lain la tu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2018 01:50 PM | Show all posts
Sama je.. konsep dia cuma nak produce best drinking water without foreigns particle... selalunya depa create Reverse Osmosis (RO) water.

Cuma beberapa model ada penambahbaikan la kot. Contohnya, instead of pure water at 7.0 pH, depa tambah unsur alkaline untuk balance kan fluid acidity dalam badan. Jadinya, pH air lebih dari 7.0..dan rasa payau sikit. Macam air zam-zam or air ECPI..

Alaaa..kalau nak tambahan alkali dalam tubuh, bancuh sendiri je..tambah baking soda, garam..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078829s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list