CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: theflash

Kisah seram UiTM

  [Copy link]
Post time 12-10-2020 04:05 PM | Show all posts
mama_nutty replied at 7-6-2018 12:42 PM
dulu kami pun slalu kelas sampai mlm.
akak aku dak art n design salalu tunggu aku kat menara. kat  ...

kesian kena luku kepala.
kakak ko tersengguk kut tunggu ko...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-10-2020 04:46 PM | Show all posts
theflash replied at 28-6-2018 11:17 AM
Kisah Seram Dari UiTM - Siri II
Karya: S Faizal

Terima kasih sebab share cita kat sini.
Ada seram dan ada juga kelakarnya.
Teruskan menulis ya.  I like.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 05:24 PM | Show all posts
sranua replied at 15-9-2019 12:40 PM
Menarik jugak cerita dlm ni. Aku nak tambah sikit..tp dari cerita kawan aku yg belajar kt shah alam. ...

eeeeiiii gila..seram beb
tu baru nyanyi, kalau dtg dekat2 kat muka kita, tak ke gila...
adoi
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2020 11:49 AM | Show all posts
sambung please...
time pkp mesti banyak lagi citer kan.…….
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
susah  nak imagine cerita2 dlm ni  sebab dah 2018 mungkin byk development baru. Tapi sipi-sipi masih boleh ingat la.

Kes orang minyak kat kolej T tahun 2000-2003 iol boleh vouch for sebab dlm bilik iol ada tapak kaki hitam di siling dan ustaz ramai datang termasuk few budak perindu tolong sorang student kena histeria. iol punya bilik level 3.

Bulan tu kami semua pakat tido atas lantai je dalam satu barisan dgn baju terbalik. Punya la takut tidur separated katil kami biarkan kosong.

Pastu kalau weekend mmg kosong jugak asrama T4 tu sebab ramai tido luar hostel, iol pun lari tido rumah sedara. Nak balik kampung jauh pulak tak kuasa.

2-3 bulan jugak la semua ketakutan ada satu bilik level 4 atau 5 kolej T4 tu memang tak pernah open utk student. Sekarang tak pasti la pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagi satu, for me kolej teratai tu agak seram juga sebab paling last dekat dgn hutan2 & kolam renang belakang tu. Entah ada lagi ke tak tapi makanan situ sedap dulu ada juga jalan kaki pegi beli malam2. Tapi pukul 8-9 pun dah rasa seram sbb memang suram area situ.

iol penah tido alone one night, tiba2 terjaga tapi tak pasti pukul berapa and iol berdebar2 sampai tak boleh nak alih bantal dari muka (iol kalau tido memang suka tutup muka dgn bantal, habit sampai sekarang)

Ibarat kata hati kuat bagi instinct nak protect iol  jgn alih bantal jangan alih bantal mcm ada sesuatu dlm bilik. Tapi lampu memang iol bukak time tu, tetap la berpeluh berdebar semacam.. sampai sakit dahi iol pejam mata kuat2.

last2 iol tertido balik tapi next day dan lepas2 tu tu kalau by 9pm kwn sebilik iol tak balik bilik, iol keluar tido bilik kawan level atas. Memang semenjak tu iol tak pernah dah tido alone kat kolej walaupun dah kena tukar ke puncak perdana. Ever. Mesti kena berteman.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2021 05:46 PM | Show all posts
banyak kenangan kat uitm s.alam ni. Duduk kolej jati dulu, pastu sekali la duduk dalam kat kolej teratai 5, mmg tmpt palapes walaupun aku bukan palapes. bestnya sebab duduk bertiga. pastu sem 6 kena buang kolej so menyewa kat seksyen 2, sebaris dgn rumah berhantu seksyen 2. kelas semua kat menara SAAS dulu, mmg hari2 sepanjang degree kelas mmg kat dewan kuliah ufo tu, sebab kat situ 2 je DK.

ini tahun 2010-2012. tapi takde la pulak cite seram kat menara saas, teratai atau jati.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 05:22 PM GMT+8 , Processed in 0.218236 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list