CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: theflash

Legasi Mak Andam Saleha

  [Copy link]
Post time 5-7-2018 03:22 PM | Show all posts
theflash replied at 28-6-2018 11:05 AM
Memang brand baru.
Nak bagi seronokkan cerita
70% benar.

nak bagi real .. letak la brand2 make & minyak wangi tahun 80an. macam maybelline, revlon, cover girl. minyak wangi pulak .. opium, obsession, chanel no 5.  hihih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 9-7-2018 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 5-7-2018 03:22 PM
nak bagi real .. letak la brand2 make & minyak wangi tahun 80an. macam maybelline, revlon, cover g ...

boleh try ni next
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 04:57 PM | Show all posts
ngerinyaaa.. 70% kisah benar. takkan tak kantoi langsung dah dia membunuh laki dan lain-lain tu...
aman-aman pulak dia hidup ya
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2018 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tak.pernah muncul dalam akhbar kisah orang mati perut terburai yang bukan kemalangan kenderaan ? Yang konon mati di rumah?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2018 02:41 PM | Show all posts
Tuan tanah...

yang saleha pergi ke johor belajar ilmu mengurut tu watak2 dia sama mcm cerita tuan tanah kisah berurut tu kan..

watak ali, ani dan erni..
yang roslan kena hempap buah kelapa sawit tu.
mmg saleha pergi ke sana ke.. atau tuan tanah saja masukkan tempat dan watak org yang sama ek ?
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
TT the flash kembali...
pehhh!!!gerun lak bila bca mak andam saleha&ilmu sesat yer...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 04:51 PM | Show all posts
theflash replied at 7-6-2018 11:32 AM
for now tengah menulis lagi cerita MAS ni hahahah.dalam bulan 10 kot keluar

Buku 3Malam yang f ...

wowowwowow....


nak beli buku kat mane ni ????
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 04:53 PM | Show all posts
groundfloor replied at 12-6-2018 10:40 PM
Herman tu mula2 kata kerja pejabat, kemudian berkebun dan lembam. Mana satu yg betul?

ya,ya....tapi mungkin jugak kerje2 opis boy kot kat pejabat?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-7-2018 04:55 PM | Show all posts
siape_aku replied at 17-7-2018 04:53 PM
ya,ya....tapi mungkin jugak kerje2 opis boy kot kat pejabat?

owh....dah dijawab.....tukang sapu di opis....hehehe..... sian herman
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2018 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
siape_aku replied at 17-7-2018 04:51 PM
wowowwowow....



Boleh wasap

https://api.whatsapp.com/send?phone=60194897730&text=

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2018 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
puanlina replied at 13-7-2018 02:41 PM
Tuan tanah...

yang saleha pergi ke johor belajar ilmu mengurut tu watak2 dia sama mcm cerita tuan ...

Saja masukkan sebab,


sebab kisah MAS ada belajar dengan tukang urut dari Johor.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2018 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 12-7-2018 08:08 AM
Kenapa tak.pernah muncul dalam akhbar kisah orang mati perut terburai yang bukan kemalangan kenderaa ...

Cerita zaman 70-80an

dah mati deme tanam sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 09:19 AM | Show all posts
citer ni dh xde sambungan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 10:17 AM | Show all posts
sambung la tuan tanah... lama tunggu....
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 05:04 PM | Show all posts
mcm nk sm dgn drama siri di astro
tajuk mak andam semah

kisah tt ni relate dgn siri tu ke


Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2018 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkesima akak baca kisah Mak andam saleha ni. Ngeri pun ada.. Tp Alhamdulillah dak bertaubat dah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-7-2018 09:18 AM | Show all posts
theflash replied at 17-7-2018 05:07 PM
Boleh wasap

https://api.whatsapp.com/send?phone=60194897730&text=

ni untuk jualan buku yang mana satu ni boss?

cer bitau buku ape yg available?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2018 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 24-7-2018 09:18 AM
ni untuk jualan buku yang mana satu ni boss?

cer bitau buku ape yg available?

novel tajuk
3Malam
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2018 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Best pulak kisah mistik nih...kalau Mak Andam ni hdp lagi dan masih amalkan ilmu aku nak contact ....blh dak the flashh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-8-2018 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
kucim replied at 28-7-2018 05:08 PM
Best pulak kisah mistik nih...kalau Mak Andam ni hdp lagi dan masih amalkan ilmu aku nak contact ... ...

Hidup dan dah bertaubat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 12:43 PM GMT+8 , Processed in 1.064731 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list