Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
7773
View
33
Reply

Mintak advice woman on top

[Copy link]

Author: megan_pox    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-5-2018 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Setahun kawen asyik position yg sama saja..

Nak cuba aku kat atas utk suami tapi mcm tak menjadi sj..


Utk aku suami kena pakai jari ...


Kalau boleh aku nak isteri2 yg komen sbb kalau laki yg komen dia mana paham ada kerang ni..

Bio la aku post janji ilmu utk suami jgk dan bukan org kenal aku pon

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2018 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Isteri on top salah satu standard position utk seks. Zakar Suami you kena betul2 keras and you perlu cukup basah utk memudahkan penetrasi. Selepas berjaya you boleh control dayungan dan kedalaman penetrasi.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2018 09:16 AM | Show all posts
haduh bulan2 pose malas nk komen, kang kurang pahale
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2018 03:43 PM | Show all posts
pergi cari video kamasutra kat youtube
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2018 11:17 AM | Show all posts
Kenala bagi tau kenapa tak menjadi, apa yg dimaksudkan dengan 'tak menjadi' tuh. Adakah maksudnya anu dia x dpt masuk kerang ko ke, atau bila tgh henjut tuh asyik terkeluar ke, bitau la apa yg tak menjadi tuh.

aku syak anu suami ko tuh kecik/pendek sgt kot, dan x berapa keras, nak masuk pon payah. Kalau x boleh cuba la posisi lain yg sesuai untuk lelaki beranu kecik, mcm doggy ke, missionary ke.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2018 02:44 PM | Show all posts
if adik hubby tak keras, layu je, y don't u blowjob..or should try posisi 69..bila sama2 dah ngerang, terus panjat atas hubby n masukkan je adik dia dlm V u..then slow n steady je sambil gosok depan belakang untuk lebih nikmat..

before nak blowjob tu, make sure both tak macam "hutan belukar" kat bawah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2018 05:28 PM | Show all posts
kena keras betul2 baru blh main. tgk porn la. utk belajar je
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2018 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha betul. Kena kote keras betul dan cipap cukup berair. Dah masuk tu hmmm sedapnya kita yang control henjut, kisar kisar. Sedap wooooo
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 11:35 PM | Show all posts
skill women on top bagus utk hbby yg mmpunyai punai yg panjang
xdek la sedepa
sbb kalau punai pendek kene pulak boot wife besar takut tak puas henjut je
sbb bile wife nak dayung tibe2 terlucut keluar plak

kalau tak leh nk naik turun naik turun oles *kutinggal turun naik turun naik turun naik terusssss
elok gasak2 gitu je sambil selam punai dalm pussy sekurang2nya tkene gak terasa jgak  kne G-spot tu
G-spot kedalaman nye hanyalah 1.5inch je..

sbb tak ramai perempuan melayu climax memancut mcm mat salleh sbb nye kepala takuk si lelaki ngilu n x dpt lama2 nk hentam g-spot

*panjang pulak aku mengarut
btwy based on experience hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 11:37 PM | Show all posts
ayjay replied at 23-9-2018 05:05 PM
Hahaha betul. Kena kote keras betul dan cipap cukup berair. Dah masuk tu hmmm sedapnya kita yang con ...

yep..kene kisar2...paling kurang mr.P tu nk kne panjang 6.1inch ke atas...
sbb kalau pendek kene plak wife boot besar takut wife bosan xleh nk henjut tggi..so terpaksa la geser2 je
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 11:37 PM | Show all posts
watie_na replied at 22-6-2018 05:28 PM
kena keras betul2 baru blh main. tgk porn la. utk belajar je

betul...lelaki pon kne btg pnjg sikit takat 5 inch takut tak padan hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 11:38 PM | Show all posts
chikumanis replied at 5-6-2018 02:44 PM
if adik hubby tak keras, layu je, y don't u blowjob..or should try posisi 69..bila sama2 dah ngerang ...

hahaha kelicinan terjamin hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
kamil8891 replied at 27-9-2018 11:37 PM
yep..kene kisar2...paling kurang mr.P tu nk kne panjang 6.1inch ke atas...
sbb kalau pendek kene  ...

Hehehehe suami saya mat salleh. Sesedap saja dia punya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 02:32 AM | Show all posts
ayjay replied at 28-9-2018 01:49 AM
Hehehehe suami saya mat salleh. Sesedap saja dia punya.

but kadang2 i suke gak tgk video xxx mat salleh homemade
their not same like in porn movie yg mr.P panjang2
i tgk dorg pon sedikit sebanyak lebih kurg je size asia
tp kalau tgk porn movie confirm2 dorg da buat siap2 hehehe
maybe u beruntung dpt hubby mat salleh yg mr.P dia longer than 6inch
thats your lucky
congrate hehehhee
now berapa org anak?

tp satu je nk tye n nk ckp
lyanan mat salleh mmg2 berbeza ngn malay guy kan
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
kamil8891 replied at 28-9-2018 02:32 AM
but kadang2 i suke gak tgk video xxx mat salleh homemade
their not same like in porn movie yg mr. ...

Durex ada buat survey pasal size because it's crucial to them to produce the matching sizes for the targeted market. Asians do have small dicks indeed.
Yes, you nampak biasa probably because it's relative to their body size.
But of course kalau yg sampai pornstar 10" tu taklah average. Anyway kalau besar or panjang sangat, bukannya sedap pun sebab tak boleh maintain erection lama and/or tak sekeras mana. Sebabnya penis bukannya ada tulang tapi harapkan salurdarah je untuk mengembang dan mengeras.
And if you get to see the behind-the-scenes porn...it can quite shatter your perception. Hahaha I had a pornstar friend in the US.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
kamil8891 replied at 28-9-2018 02:32 AM
but kadang2 i suke gak tgk video xxx mat salleh homemade
their not same like in porn movie yg mr. ...

I hv 5 children. Yang sulung dah nak umur 18. Yang bongsu is 8.
Persekitaran pembesaran, culture, mindset dan lain-lain sudah tentu lelaki mahupun perempuan mat salleh berbeza karektor dan layanan mereka. Suami saya tak suka ada live-in maid atau nanny so kami ambil nanny yg live-out dan weekly cleaner tapi bila waktu petang bila nanny tak ada, dia buat saja apa yg patut kena buat. Tak ada istilah kerja ibu atau kerja perempuan. Semua kerja rumah pun dia boleh buat, kami sama-sama buat.
So, attitude sama juga dengan layanan personal terhadap saya. Partnership, kerjasama, respect.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 08:45 PM | Show all posts
ayjay replied at 28-9-2018 07:22 AM
Durex ada buat survey pasal size because it's crucial to them to produce the matching sizes for th ...

hahaha really?
mcm lawak plak
yg pnjg sgt smp 10" tu mmg pon
ade tgk porn yg negro balak besar i tgk layu je harap besar je la mcm ereksi tu ketegangan xdek pon
itu la pentingnya skill hayunan..bukan bgantung panjang

info n maklumat yg dikongsi dlm buku " permata yang hilang by ibnu yussof"  ternyata benar belaka hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 08:47 PM | Show all posts
ayjay replied at 28-9-2018 07:28 AM
I hv 5 children. Yang sulung dah nak umur 18. Yang bongsu is 8.
Persekitaran pembesaran, culture ...

waaa bagus nye hubby u
kdg2 tgk cerita omputih mmg ade lelaki@suami dorg mngemas umh
kalau tgk drama melayu tv3 jam 7 asyik mkn ,balik kje,gaduh...xdek plak nmpk si suami or wife kemas umh
nmpk bibik je ulang alik kemas2 atau hntr mknn letak atas meja hahahah


betul la org ckp kaum yahudi@kristian lebih mengamalkan sunnah berbanding org  islam
tp x semua la
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kamil8891 replied at 28-9-2018 08:47 PM
waaa bagus nye hubby u
kdg2 tgk cerita omputih mmg ade lelaki@suami dorg mngemas umh
kalau tgk d ...

Mat salleh sini yg kami kenal memang semua macam ni. Semua kerja rumah dan hal anak sama-sama urus. Kadang tu kat spermarket lelaki atau suami dgn anak yang beli barang dapur.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2018 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kamil8891 replied at 28-9-2018 08:45 PM
hahaha really?
mcm lawak plak
yg pnjg sgt smp 10" tu mmg pon

Hahahaha tapi kalau less than 5" rasanya macam haru jugaklah  kena ada bantuan dildo
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085658s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list