Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
8186
View
33
Reply

Mintak advice woman on top

[Copy link]

Author: megan_pox    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-9-2018 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau dpt 5 minit pun dah sedap..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2018 01:48 AM | Show all posts
ayjay replied at 28-9-2018 11:21 PM
Hahahaha tapi kalau less than 5" rasanya macam haru jugaklah  kena ada bantuan dildo

5 maybe tu da nyawa2 ikan
tapi kalau boleh pegi long dstance n pandai dayung\
pandai cari point kt dlm V tu maybe blh
tp kalau xdek ilmu main terjah silap2 wife mkn luar hahaha
xpon si hbbykne bjaga2 la beli dildo hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 09:47 AM | Show all posts
megan, try check kat lazada. bantuan sex toys atau seangkatannya jugak boleh merangsang dalam hubungan seks yang lazat.

cuba tengok ni kat lazada

haha dahhh promote lazada la pulekkk
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 02:16 AM | Show all posts
jerung_desa replied at 28-9-2018 11:46 PM
Klau dpt 5 minit pun dah sedap..

belum dapat yg 5minit ke hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 04:55 PM | Show all posts
aku rasa konek laki ko kecik ni or laki ko gemuk konek pendek........memang susah nak main WOT. main lain position lah....
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 04:59 PM | Show all posts
bukan on top tu apa size pun blh lepas ke?
ke salah?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 04:59 PM | Show all posts
bosannnnn aaaa hari ni sampai ke sini iols
aaahhh kbai
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
orsay1 replied at 5-10-2018 09:47 AM
megan, try check kat lazada. bantuan sex toys atau seangkatannya jugak boleh merangsang dalam hubung ...

Please do not buy from unreputable placea as what I can see they are mostly low quality stuff.

Do your research before buying.

Sex toys are so much fun but as with everything, be aware of potential harm.

https://www.yourtango.com/2016297945/sex-toys-dildos-dangerous-vaginas
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2018 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
kamil8891 replied at 12-10-2018 02:16 AM
belum dapat yg 5minit ke hahahaha

Dah dpt lebih tapi klau nak lebih memang sedap tak ingat
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 10:51 AM | Show all posts
kamil8891 replied at 27-9-2018 11:35 PM
skill women on top bagus utk hbby yg mmpunyai punai yg panjang
xdek la sedepa
sbb kalau punai pend ...

Hurmmm..
Betul la tu kot!
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2018 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
chikumanis replied at 5-6-2018 02:44 PM
if adik hubby tak keras, layu je, y don't u blowjob..or should try posisi 69..bila sama2 dah ngerang ...

Seks sumbang mahram ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Binik kalo top atas lelaki mmg sedap wooo lelebih lg binik wat muka manja n goda sampai laki ko stim sampai tahap 10 kene gesek ngan binik
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi mostly bini tak dan nk naik atas laki dh kuar dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Suelicious80 replied at 5-4-2019 05:51 PM
Tapi mostly bini tak dan nk naik atas laki dh kuar dulu..

nie lg haru nie...
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077709s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list