Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
35835
View
1064
Reply

{Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni [Vol. 5] Sedih? Hepi? Terkilan? Luahkan di sini.. ^_^

[Copy link]

Author: magentaonyx       Show all posts   Read mode

Post time 12-6-2018 05:44 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 12-6-2018 02:40 AM
kamus kak ros sebaya dengan sulalatus salatin ke?

tak kisahlah kak ros, apa yang kita makan,  ...

Cet sampai dh jadi taik pon hang imajin..keluar jagung tu pernah kutip masuk mulut tak masa kecik2 dulu? Err..ada kesah bijik jagung ni dlm kamus lama kak ros..tu dulu time mak suruh jaga adik..dia berak keluar jagung sebijik2..pastu..hang pikirla sdri
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 05:52 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 12-6-2018 02:42 AM
lahai.terharunyiaaaaa.

terima kasih kak ros, takpe la kak bukan rezeki saya kan.lagipon saya bu ...

Org bujang ler senang..buat mcm style mr bean petik ranting kayu jadi sekut raya ngan cuka jadi air soda bagi jagung tabur tu dah mcm tabur dedak kt macai..hari raya kill bukan hari nk pancing undi..apa yg akak melalut ni kill..subuh dah
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 11:47 AM | Show all posts
Nak buat kerja, nak update rekod / key in data & nak buat schedule tapi focal point pula tak simpan semua doc daripada vendor. Kalau sewa equip / material / vehicle kena ada supporting doc utk inspection purposes. Tapi bila tanya boleh tak provide semua doc tu, semua cakap takda simpan. Abis tu sapa yang berdeal dengan vendor tu? Pening nya.

Kena back to basic la. Kena contact balik comp tu minta satu-satu

I takda masalah nak contact siapa2 minta sendiri tp tak boleh ke setiap individu tu ada sikap "ownership"? Sebab tu setiap org ada tugas / position masing2. Bak kata bos i, dah si polan tu tak buat, u la kena buat. Amboi, jadi tugas i pulak cover kerja org yang tak nak buat. Pastu i jawab la "tak boleh biarkan, kena ada sikap ownership tu. Kalau tau tu tugas dia, by hook by crook dia kena buat sampai habis. Tak aci la nak pilih2 mana yang nak buat, mana yang tak nak buat "

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok kill selamat bercoti
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 11:35 AM | Show all posts
semalam aku salah kira...ya aku nk edit pastu delete je terus..tak koser nk share benda gitu

tapi kan..memang betul semalam hari 27 posa..pastu hari 28 aku dilanda kemalasan melampau..beli je nasik ayam kukus kt bazar pastu sahur pun tidak.. makin dekat nk raya aku rasa makin malas nk buat apa.

mood raya dh kelaut dek setan sekor tu..tak habis2 drama keling dia. sila meniggal
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 01:43 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 13-6-2018 01:17 PM
pe barang keje...

kat kilang saya bangla je tinggal sekarang.

dan2 nk raya ni lah ada shipment..next week lak tu belayar
bangla pon bangla lah

lgipon akak memang tk amik coti awal
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 04:18 PM | Show all posts
Gembira and ready to Raya...dah dapat bonus
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2018 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 13-6-2018 04:09 PM
kak ros dah alang2 ni saya nak susun jari kaki jari tangan pohon maaf kepada kak ros andai saya ad ...

Akak pun alang2 tengah berehat ni smtra nk start masak japlagi..(dh blik koje) kak ros pun sama2 mintak maaf dari ujung rambut ke ujung lemari sana tu..kot ada salah silap tutrkata kak ros dlm ni..maafkan jugak kalau kak ros terguris hati buah hati kill dlm ni..

Akak pon brbesar hati kill rajin menyembang gurau2 sengal ngan akak..kak ok jer xdehal..haha reka bentuk akak mcm biasa jer kill..cantik tu tidakler..rupa tiada harta apatah lagi..insyaallah ibu yg baik utk anak2 kak ros cuma tittle isteri tu dah xde lagi

Sudahi dgn pantun jga..
Pagi raya korek hidong
Habis raya poket kosong

Selamat Hari Raya..maaf zahir batin.





Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2018 10:45 AM | Show all posts
sayu.....hati ini makin sayu...♫♫

sorg2 keje


Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2018 12:32 PM | Show all posts
yes , minggu depan cuti seminggu . dapan rehat lama sikit . lepas nie mesti tak dapat cuti lama gitu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2018 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mat ri ye
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2018 02:59 AM | Show all posts
raya tahun ni xbest
beli online baju melayu salah size,jual balik kat ig.
pastu beli kurta online jugak,ketat jugak.
semua baju mengecil tahun ni

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2018 10:17 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 13-6-2018 04:16 PM
selamat hari raya nanny, maaf zahir batin.

kalau salah gurau ke, tak kelakar ke pohon maaf ya.; ...

haha 1-0..lol..  

Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan pada K.N sekeluarga...   berhati-hati di jalan raya...

*salam kaut*
tak banyak duit raya tahun ni boleh bagi.. seorang seratus je k...


Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2018 10:19 AM | Show all posts
pagi ni rasa geram!.. nak order mcd tak boleh..mcdelivery rumah kita ni tak terima order utk breakfast set... iols teringin nak makan set nasi ayam spicy dengan telur mata..  
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2018 12:57 PM | Show all posts
tadi dapat delivery dari Pilahdelphia   nasi minyak+ayam masak merah Umi kita masak...

drink...coca-cola..
pastu drive to mcd bangi for dessert..

durian mcflurry!   sedap giler...wangi bau durian..



heaven rasa..burppp..haha..


Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2018 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Berkat hari lebaran.
Selepas bertahun (sejak 2014) kwn lama menghilang.
Akhirnya dia berjaya mengantoikan diri ketika gigih memerli rakan2 porumer lain membuat ucapan raya.

Dah bahagia dgn id baru sejak 2015 ropanya.

Dgr citer uol masih foreber alone.
Baru dpt bofren da kene kebas lg.
Jom le kita main wasap mcm dulu2 pastu kita deting nak??  
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2018 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
bangcak replied at 18-6-2018 12:13 AM
Berkat hari lebaran.
Selepas bertahun (sejak 2014) kwn lama menghilang.
Akhirnya dia berjaya men ...

Mode makcik bawang kaka menjelma. .....


Sapa tu bangcak......hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2018 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 18-6-2018 02:53 PM
Mode makcik bawang kaka menjelma. .....



Ex-goipren yg menghilangkan diri
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2018 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
bangcak replied at 18-6-2018 07:41 PM
Ex-goipren yg menghilangkan diri

Amboi. ...bangcak nak poligami ka sejak dulu. ...bini sebelah nak letak mana. ...biar betul. ..hehe. ....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2018 09:07 AM | Show all posts
noor2 replied at 19-6-2018 08:57 AM
Amboi. ...bangcak nak poligami ka sejak dulu. ...bini sebelah nak letak mana. ...biar betul. ..heh ...

.....berkawan biar beribu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087568s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list