Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
35659
View
1055
Reply

{Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni [Vol. 5] Sedih? Hepi? Terkilan? Luahkan di sini.. ^_^

[Copy link]

Author: magentaonyx    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-5-2018 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Heyh menyampah plak i dgn caprice ngok ngek
Hr tu sesuka hati lukis kartun Tun M siap pegang senjata utk jual baju dia
Hr ni sebok minta Tun M lawan Trumph gila tu plak
Asyik2 ramai org tekan Tun M, i baca pun jd stress
Yg caprice acah2 cm suara dia penting sgt tu rasa cm nk cepuk je
Dhla bangang viralkan org yg DM dia hr tu
Dia buli org xpe, org buat dia xleh
Sampah
Dan hr tu ketaq2 nk p london tu dan dan la demam bagai, mgkin berjaya kot dpt tukar tarikh yg clash dgn uitm ke hapa hr tu
Propa je
Meluat
Sgt meluat sbb asyik gunakan Tun M utk glamer skrg
Pffttt
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Hr ni mcm bad mood gara2 menyampah baca komen2 netizens kepam
Negara sndri pun belum stabil
Asyiklaa sibok nak selamatkan org lain
Huh
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
wow siapakah sunds ittew

happy working yalls
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 02:33 PM | Show all posts
setiap kali tengok autograph dia , it will make me happy . pada k@k @m! . thank you sebab sudi jadi kawan i . dan benda ni akan terus menjadi rahsia antara kita sebab , mak i tak suka i kawan dengan golongan artis nie . tapi i suka je..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:24 PM | Show all posts
ingat robot ke? macam orang bodoh!
selalu lebihkan orang lain!
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:24 PM | Show all posts
kita macam mannequin je.
ingat takde perasaan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:25 PM | Show all posts
lepas tu nak memarah orang.
lepas marah orang, gelak dengan orang lain.

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:25 PM | Show all posts
you always ignore my opinion.
you always appreciate other.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:26 PM | Show all posts
dah tak ada semangat nak kerja sini lagi.
passion dah lesap.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 06:29 PM | Show all posts
entah sampai bila boleh tahan
harap ko sedar laa betapa banyak ko dah kenakan org
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 11:18 AM | Show all posts
tq ALLAH sebab temukan semula dengan dia.  kami dah lost contact for almost 16 years. last week masa pru14 , dia mai umah i . agak terkejut jugak sebab almost tak cam dia . dia peluk i . rindu sungguh i dengan dia . pagi ni , i whatsapp dia , wish happy ramadhan . and she reply tq sweet heart .
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 04:20 PM | Show all posts
Edited by msamyrazi at 16-5-2018 04:22 PM

add on note; i rasa cam ada semangat baru  setiap kali dia whatsapp i . perkataan dear n sweetheart tak pernah lekang. mungkin bagi org lain , biasa lah tu . tapi bagi  i  terima ucapan dan pelukan sebegitu  means so much to me , i tak pernah rasa cam tu  dari my parents .
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2018 09:39 AM | Show all posts
aku baru je pikir kemaren dulu..lebih baik zero % GST dari byk keje. bkan senang nak revert system yg dh ada. jauh nau kepala otak aku merayap

kemon la
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2018 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Gagal lagi


Period elok pun gagal
Jupa waktu subur pun gagal
Okla dah fahamla
Memang tuhan xmau bagi i anak kot
Thats it
Malas dah nak cuba ka apa
Urghhhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2018 10:13 AM | Show all posts
jahat mulut aku ni..kalau betul dia dapat mungkin sebab dah rezeki dia..kenapa aku ckp bpk dia somebody dalam mnistry tu.

biarlah dia.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2018 10:50 AM | Show all posts
i tak boleh berhenti tersenyum lah pulak . dah macam org jatuh cinta . bila teringat kat dia , mesti senyum. ada staff tegur : berseri2 muka sejak akhir2 nie , ada apa-apa ke? . tak ada makna nye , i jatuh cinta aih . dia perempuan , i perempuan . i cuma rasa , hidup i dah kembali ceria sejak jumpa dia balik .
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2018 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau suka cakap suka. Kalau tak suka cakap tak suka. Jangan bagi orang ternanti2. Period.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2018 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau selalu cakap, you can tell me everything. But, you are not there when I need you the most.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2018 06:00 PM | Show all posts
rasa sedihhh...dah lama tak shopping shoppinggg.....nak shopping..rindu shopping mall...huwaaaaaaaaa...











Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2018 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 19-5-2018 08:31 PM
kalau balik jumpa mak dengan ayah, makin tua diorang.muka makin banyak kedut.thank u Yang Maha Kuasa ...

tenkyu   

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080488s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list