Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
35394
View
1045
Reply

{Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni [Vol. 5] Sedih? Hepi? Terkilan? Luahkan di sini.. ^_^

[Copy link]

Author: magentaonyx    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-5-2018 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by nuryakmal at 2-12-2018 08:41 AM

















Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-5-2018 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
cik Mod, iols tolong buka thread
back to SR mode
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Haipp..si kill ni tag org tapi takdok gapo

Niway..selamat mengundi chuolls. Akak mengundi di dun wori be happy je

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni rasa lemah..dari semalam..actually penat melayan drama keling lahanat sekor tu. Blik dari ssm kl penat semacam..blik keje amik tv repair lebur kt 300..duit makan 2 minggu tu..anak aku rosakkan tv. etlis dpt tgk tv blik lagi2 masa pru ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Lps blk mengundi melepak atas sofa jahh
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Rase lapar...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 9-5-2018 10:07 AM
dapat ke kak noti?tadi tak biru pon.aik.salah pandang ke.

be careful and be happy kak ros.

Ya..akak click mendirect ke tred ni..takan mata hakak kero salah pandang.
Tapi bila akak check blik noti system mesej tu udah xde..xpela hal kecik je.

Same to you kill..be careful and be happy!

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
lepas balik ngundi makan roti canai dengan teh ais..habis makan lepak2 atas sofa..ngantuk aih
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2018 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas i deactivate fb 2 months ago, none of my friends remembered my birthday. Rupanya selama ni fb ja dok keep people in touch with each other. I pun tak igt birthdy everyone, but i have idea la to those yang very close.

I tau i bukn budak2, entah knapa nak sentap jugak. Period kot

Taktau nak gelak ke nangis. Ntah2 yg i rasa very close, dorang x anggap camtu?


Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2018 08:08 AM | Show all posts
Takziah kpd mereka2 yg tinggalkan Muhyidin hari tu.   Jgn korang mandai2 nak ngendeng cari dia semula.  Kalau korang tak malu, aku yg rasa malu ok.  
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2018 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
walaupon meols keje hari ni tapi meols rasa happy..tahniah PH..terima kasih rakyat malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Takdak rasa apa..who cares of what i feel and what i said. Cuti 3 hari ni nk pi mana? Satgi spending tak smpi ujung bulan ngangaaa...haaa..baik duk umah tgk tibi
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua rakyat jelata masih meraikan peralihan kuasa..tahniah pada semua atas kemuafakatan mencari kata sepakat dalam menuju arah yg kita harapkan.

Sebelum tido..aku nak sgt cakap benda ni..zaman kecik dulu..umo dlm 7 tahun time tu rancak kempen piliharaya dikpg ..arwah tok adalah  wakil bagi adun dot dot..longshort..atok taknak bertanding sebab dia kata..pm baru tu nanti bakal menjual semua milik melayu pada bangsa tu..sampai org gomen hantar wakil pujuk atok..tapi atok taknak..masih terigt aku dia ckp mcmtu..dengan prinsip dan tegas dia sanggup melepaskan jawatan dia. Dia letak bangsa tu diseberang sana..syarat dia tak bole lepas tebing sungai kalau nk hidup dikpg kami.

Sekarang..aku harap aku bukan kesenduan lagi..cuma aku khuatir..seolah kata2 arwah tok..mungkin menjadi nyata..tapi aku sanjung pm skrg..apakah?

Bkan drama..#orgtujgnsebok #kisahbenar #selamatmalam
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 09:51 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 13-5-2018 10:45 AM
hai kak ros.saya paham apa yang akak rasa.diharapkan kak ros sekeluarga sihat2 belaka ya.selamat h ...

hi kill, heheh tertibe je kan akak ni..terungkap kisah silam..kenangan bersama tok amat indah utk dikenang..sejujurnya kak ros adalah teman setia atok time dia kira duit syiling hasil tambang bas..walopun atok tu wakil rakyat dulu dia jadi (apa yg tukang bagi tiket bas) ada bag siling..sedangkan sykt bas tu atok punya sendri balik skolah mesti singgah bengkel bas atok main sgala benda dlm tu. ckp pasal rasa akak tu..memang akak riso benornya..akak dh nasihat anak2 agar lebih kuat dan jgn lemah..tidak mudah utk mereka dan generasi akan dtg dalam pemerintahan skrg. apapon kita sama2 berdoa moga dilindungi Allah swt anak dan keturunan kita..aaminn.

Selamat hari ibu utk mak kill juga..moga kill berbahagia bersama yg tercinta.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 09:52 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 13-5-2018 10:45 AM
hai kak ros.saya paham apa yang akak rasa.diharapkan kak ros sekeluarga sihat2 belaka ya.selamat h ...

hi kill, happy monday~ heheh tertibe je kan akak ni..terungkap kisah silam..kenangan bersama tok amat indah utk dikenang..sejujurnya kak ros adalah teman setia atok time dia kira duit syiling hasil tambang bas..walopun atok tu wakil rakyat dulu dia jadi (apa yg tukang bagi tiket bas) ada bag siling..sedangkan sykt bas tu atok punya sendri balik skolah mesti singgah bengkel bas atok main sgala benda dlm tu. ckp pasal rasa akak tu..memang akak riso benornya..akak dh nasihat anak2 agar lebih kuat dan jgn lemah..tidak mudah utk mereka dan generasi akan dtg dalam pemerintahan skrg. apapon kita sama2 berdoa moga dilindungi Allah swt anak dan keturunan kita..aaminn.

Selamat hari ibu utk mak kill juga..moga kill berbahagia bersama yg tercinta.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Haihh. Dah benci sangat kot kat aku. Salah aku juga mulut takde insurans main cakap ikot sedap mulut je. Org dah benci ni kita bawa diri jelah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelum ni masa keje boleh je video call. Sejak kes tu, tiba2 bila nak video call busy katanya. So paham2 sendirilah bila org dah benci. Yg penting kita dah minta maaf. Nak maafkan atau tidak iti terpulang kat tuan punya badan. Redho jelah apa yg akan jadi lepas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mixed feeling
Lagi 2 hari due period
Hr tu mulakan OPK first time
Saja cuba2
Jumpa juga waktu subur
Skrg tggu kot lewat period baru leh cek UPT
HMMM
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kuar opis pukul 7.50..singgah sebelah tu konon nak beli epal 2 biji..pusing2 daripada epal 2 bijik..last2 macam2 jugak bawak kuar..pikir tak gaji lagi je ni..kalau tak pukul 10 kang baru balik kot
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Penantian itu satu penyeksaan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092608s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list