Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2859
View
28
Reply

terkhatan lebih menyebabkan pancut awal

[Copy link]

Author: totokreturn.       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-4-2018 11:02 PM | Show all posts |Read mode
Nak tanya betul ka kalau waktu khatan dulu terpotong lebih menyebab hadek lebih rasa sensitif dan cepat pancut awal?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2018 11:34 PM | Show all posts
bergantung pada potongan, cm sis vokuru dulu sunat habis biji kelentit terpotong yang tinggal hanya terowong smart tunnel
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2018 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Awat?
Hang pancut awai ka
Kalau gitu..btol la teori tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2018 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepala zakar terlalu sensitive kot. Tapi kalau dah lama khatan patut kurang sensitive.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 09:09 PM | Show all posts
kalo ko nk main lama tanpa ubat atau skill yg susah....
ko kena kerap main.... hari2 2xsehari pun xpe.....
jgn pakai kondom dan kena pancut dlm

ko try lepas blk kerja ngn mlm....
hari ke3 atau lebih mesti lama....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2018 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 6-5-2018 09:09 PM
kalo ko nk main lama tanpa ubat atau skill yg susah....
ko kena kerap main.... hari2 2xsehari pun x ...

Uih termengadung plak nanti, dah la anak aku tak cukup 2 tahun lagi
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2018 08:46 PM | Show all posts
totokreturn. replied at 1-9-2018 03:43 PM
Uih termengadung plak nanti, dah la anak aku tak cukup 2 tahun lagi

tembak luar la... xpun pakai helmet
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2018 06:40 AM | Show all posts
circumcision dikatakan oleh orang Melayu sebagai boleh membuat glans menjadi lebih sensitive. ini adalah tidak tepat.

ada juga researchers yg berpendapat, circumcision membuat lelaki kekurangan sensitivity (kerana prepuce yg dipotong itu sebenarnya kulit yg penuh dgn tactile nerves).

yg lebih tepat dan disokong oleh byk research yg besar2, ialah ianya tidak menambah atau mengurang rasa sexual intercourse.

yg jelas, ianya lebih helathy, dan lebih hygienic, juga lebih menarik utk wanita melakukan fellatio berbanding dgn glans yang tidak di circumcised


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2018 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 9-9-2018 06:40 AM
circumcision dikatakan oleh orang Melayu sebagai boleh membuat glans menjadi lebih sensitive. ini ad ...

Tq modmod atas explanation
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2018 05:42 AM | Show all posts
ipes2 replied at 9-9-2018 06:40 AM
circumcision dikatakan oleh orang Melayu sebagai boleh membuat glans menjadi lebih sensitive. ini ad ...

x ada hubung kait pun kan......

thank doc....

kena cuba cara lain....itu bukan penyebab nya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2018 02:57 PM | Show all posts
bahaya tak kalo sapu gambir ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2018 04:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Salam...
Kalau suami cepat pancut biasanya masalah urat paha dan pinggang...tiada kaitan dengan sunat terlebib atau tak...
Boleh di selesaikan dengan cara senaman yang betul...
Tuan2 boleh rujuk dan pm facebook guru saya ni....

ttps://www.facebook.com/SUAMITanpaUbatKuat/?ti=as

Kalau nak diskaun bagitau nama saya 'En.Noh' sebagai rekomen...
Kaedah yang beliau ajarkan memang terbukti pada saya...
Kalau ada yang bermasalah bolehlah beli pakej ilmu senaman beliau...Insya'Allah boleh selesai masalah tuan2...xperlu ubat xperlu urut...
Yang tiada masalahpon boleh cuba...
Kuat dan tahan secara semulajadi...
Mudah saja...cuma 5minit setiap hari...
Oklah...
Sekian sedikit perkongsian dari saya...
Semoga dapat menyelesaikan masalah tuan2...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2018 04:46 PM | Show all posts
noah85 replied at 16-12-2018 04:39 AM
Salam...
Kalau suami cepat pancut biasanya masalah urat paha dan pinggang...tiada kaitan dengan sun ...

mcm merepek je, betul ke bleh berkesan, bleh dpt diskaun berapa
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2018 10:01 PM | Show all posts
nbtech78 replied at 10-9-2018 05:42 AM
x ada hubung kait pun kan......

thank doc....

takde nbtech
all are in the minds

kena sabar and train self lah jika ingin lama
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2018 10:05 PM | Show all posts
Edited by ipes2 at 17-12-2018 10:02 PM
totokreturn. replied at 20-11-2018 02:57 PM
bahaya tak kalo sapu gambir ni

sy tak sure dia ada apa apa kelebihan pon
yg penting, jgn ada keburukan
jika ianya betul2 berkesan, tentulah org melayu telah terkenal dgn ketahanan nya?
sehonestnya, tiap org omputeh ke tak, kena latih diri
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2018 10:06 PM | Show all posts
noah85 replied at 16-12-2018 04:39 AM
Salam...
Kalau suami cepat pancut biasanya masalah urat paha dan pinggang...tiada kaitan dengan sun ...

hmmm
saya ragu ragu
tetapi manalah tahu kot ianya boleh selesaikan masaalah other people
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 04:30 AM | Show all posts
ipes2 replied at 16-12-2018 10:01 PM
takde nbtech
all are in the minds

practice make perfect
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
@totokreturn patotla ko meroyan kt komen aku he he he he he
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 6-5-2018 09:09 PM
kalo ko nk main lama tanpa ubat atau skill yg susah....
ko kena kerap main.... hari2 2xsehari pun x ...

Sngat tepat. Kene latih minda. Kawal perasaan. Shuben i bole kontrol jngan pancot & bile dia nk pancot. Sngt jarang la dia xleh kontrol.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2018 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 18-12-2018 07:12 AM
@totokreturn patotla ko meroyan kt komen aku he he he he he


Ko silap org ni... Aku tak sebodoh macai tanya soalan camni.. Cuba ko tgk hujung nma yuh ada titik... Itu maknanya akaun macai umno akal setitik... Tengok level ranking laaa antara otai dengn macai umno akal sekupang. .kekeke
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088291s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list