CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5627|Reply: 26

"Tak Tahu Apa Niat Sebenar Fathia,"-Sufian Suhaimi

[Copy link]
Post time 6-4-2018 05:09 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini Fathia ada menukar lirik lagu Di Matamu, nyanyian asal Sufian Suhaimi.

Namun yang kurang enak bila Fathia ada mengaitkan nama bekas tunang Sufian iaitu Elfira Loy.

Foto: IG Sufian Suhaimi


Mengulas mengenainya, Sufian berkata yang dia tak tahu apa tujuan dan niat sebenar Fathia.

“Saya ada tengok muzik video lagu balas Di Matamu nyanyian semula Fathia yang dah diubah lirik.

Foto: IG Sufian Suhaimi


“Bagi saya, tak ada masalah untuk dia nak ubah lirik lagu tersebut. Tapi apa motif dan niat dia 'memetik' (mengaitkan) nama individu tersebut, saya tak tahu.

“Tak ada isu pun bab itu. Tapi saya berharap ia tidak ada kena mengena dengan hal peribadi saya,” kata Sufian kepada mStar Online.

Foto: IG Sufian Suhaimi


Walau bagaimanapun Fathia kata dia tak ada niat hendak mengambil kesempatan atas kisah putus tunang pasangan terbabit. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2018 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ko xkenal tekya tu la pian oii...selagi ade celah lubang mne dia boleh menempek utk populariti..,she'll do it.xyah layan la pian oii...go ahead,make good music for us.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerja bodoh serah je pada fatiya
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Niat dia nak perhatiannnn orang laaa pian. Bila netizen membawang tahu pulak marah tekyaa niii cubit kang haa
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
So .. piyan dah wangi ke .. di mata2 acik porumer??

Tanya je
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 05:24 PM | Show all posts
iolls memang tak minat langsung dgn pian dulu. semenjak lagu heolls tgh fofuler tersuka plak lagu dan takkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak ya dan attention kan berpisah teda.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 05:36 PM | Show all posts
mujur el rileks jer reply kakya. hahaha! kalau meols di tmpt el, maybe terus block kakya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2018 06:02 PM | Show all posts
attention seeker betollah minah nihhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu sufian dah 9juta viewers
Fathia pula cuba la buat cover kotla dapat perhatian netizen.
Tapi iols dengar tak sedap.
Ahhaha. Taktaula penerimaan org lain

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka Tekya kena sound. Padehal statement Tekya seblom ni bukan main klaim bespren dengan Pian la, selalu gurau bersama la, ew.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 06:55 PM | Show all posts
alah sudah2 sufiana and elpirAH, just move on lar. macam dah xder org len selain kalian berdua, fosan lar
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 08:00 PM | Show all posts
niat saja nak memain lah tu nyah....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
akies replied at 6-4-2018 06:43 PM
Lagu sufian dah 9juta viewers
Fathia pula cuba la buat cover kotla dapat perhatian neti ...

aku dengar pun tak sedap langsung. tapi ada video dia nyanyi lagu omputeh, ha yang tu sedap la..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 09:15 PM | Show all posts
serius wey lagu dia sentiasa beralun di telinga aku. kak opis aku 8 jam dok putar lagu dia... hahahaha hadoi lah hai
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
SORi tek ya..iols dgr x sedap chuols nyanyi lagu tu. Sudah2 la buat keje bodo. Tak payah la nak menghimpit dgn kes pian dan elbirah ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-4-2018 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Elfira mcm terpaksa je melayan
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2018 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Tekya ni cepatlah kahwin dengan Topinasi. Pastu duax2 pindah zimbabwe duk dendiam dlm gua.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2018 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Xsdp lngsung tekya birah ni bwk Lagu piano..trkemut2 cover suara
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2018 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa sore tekya ni besa besa je kalau tiz baru leh consider sedap didengar
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 08:13 PM GMT+8 , Processed in 0.223089 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list