CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 7388|Reply: 32

Kylie Jenner Buat Ujian DNA Sahkan Bapa Anaknya

  [Copy link]
Post time 6-4-2018 03:05 PM | Show all posts |Read mode



Kylie Jenner dilaporkan melakukan ujian paterniti terhadap bayi perempuannya bagi membuktikan teman lelakinya, Travis Scott adalah bapa kepada anak mereka.


Kylie membuat ujian itu selepas bekas teman lelakinya, penyanyi rap Tyga menuntut Kylie berbuat demikian kerana merasakan bayi yang diberi nama Stormi sebenarnya adalah anaknya.


Kylie bersetuju membuat ujian berkenaan dengan meletakkan syarat Tyga tidak akan membangkitkan lagi hal itu secara umum.

"Tyga yang menuntut Kylie membuat ujian itu dan pada awalnya dia enggan melakukannya kerana ia hanya membuat masyarakat berfikir dia bercinta dengan dua lelaki pada masa yang sama.





Foto terbaru Kylie selepas beberapa bulan melahirkan Stormi. Sumber : Ig Kylie Jenner





"Kylie mengambil berat mengenai Tyga tetapi apa yang dia lakukan sangat melampau dan memalukan, namun dia teruskan juga dengan ujian itu bagi memuaskan hatinya," kata sumber.


Terdahulu, Kylie dan Tyga menjalinkan hubungan yang rumit dengan status on and off mereka untuk beberapa tahun sebelum kedua-duanya bersetuju untuk berpisah sembilan bulan yang lalu.





Sumber : Ig Kylie Jenner




Menurut sumber terdekat dengan Tyga, dia mendakwa sembilan bulan yang lalu mereka masih lagi menjalinkan hubungan intim bersama. Selang beberapa minggu selepas itu, Jenner mengumumkan hubungannya bersama Scott pula. Situasi tersebut menyebabkan Tyga mendesak ujian DNA dilakukan kepada bayi itu setelah dilahirkan.


Dalam pada itu, hasil ujian paterniti itu mengesahkan Travis Scott adalah bapa kepada anak tersebut. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2018 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kire sperm Travis scott lagi subur la dr Tyga? Hahhaah
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kira kylie bunting pelamin la ni ye..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba kena dekat wanita yg x popular n x berduit..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 04:18 PM | Show all posts
cantik.. muka macam melayu
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 04:34 PM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Baby tu cute...
Dan mak dia berduit.. kalau mak yg x bduit n xda apa2.. takdak sapa nk ngaku kn
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kisah nye.... x de edah 3 bulan la ni....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2018 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Travis ni ada anak x dgn pompuan lain?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah. Semak je tyga tu. Dan2 nak mengaku anak kau
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak branak kardashian-jenner ni mmg tasty kt black color ek? Except kourtney
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
pr3ttytw33ty replied at 6-4-2018 10:31 PM
Anak branak kardashian-jenner ni mmg tasty kt black color ek? Except kourtney

Rasa courtney skang bf pun mcm geng black jugak
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 11:38 PM | Show all posts
anak dia ada rupa asian sket
kalaulah btol2 anak kandung tyga, keluarga 69 sgt... entah siapa adik, siapa sepupu. konsep rednecks
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2018 12:15 AM | Show all posts
baby tu comel
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2018 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg seluar kyle tu meols pakai masa drjh 5 dedulu
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2018 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ingay kyle kena rogol sampai begitu gigih nk buat ujian dna
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-4-2018 08:44 AM | Show all posts
cantiknya lahaiii.. OT kjp hehe.

gegeh sgt nak ber DNA bagai
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2018 09:00 AM | Show all posts
ntah apa2 jela kuarga ni hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2018 11:15 AM | Show all posts
kadarshian ni pandai carik duit haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2018 04:48 PM | Show all posts
Tak dinafikan si stormi ni nmpk agak asian skit. So tunggu jelah result DNA tu.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 06:44 AM GMT+8 , Processed in 0.087954 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list