CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 2378|Reply: 9

Pengurus Bank Letak Jawatan Untuk Jadi Pengulas Mainan Seks Profesional

[Copy link]
Post time 6-4-2018 10:18 AM | Show all posts |Read mode
Jika anda memiliki pekerjaan dengan pendapatan bulanan yang masyuk seperti pengurus bank, sanggupkah anda berhenti begitu sahaja?


Foto: Reaction GIFs




Walaupun memperoleh pendapatan tinggi setiap tahun, Cara Douglas dari Lincolnshire, England sanggup meninggalkan kehidupan pejabatnya yang membosankan!

Pengurus bank itu beralih karier dengan membuat ulasan produk. Tapi, banyak sangatkah pendapatannya sampai dia sanggup meletak jawatan sebagai pengurus bank semata-mata untuk membuat ulasan produk?

Memetik METRO, apa yang dia lakukan selepas berhenti kerja adalah membuat ulasan bagi mainan seks!








Walaupun pendapatannya berkurangan, tetapi Cara langsung tidak kisah kerana menurutnya karier barunya itu lebih mengujakan.

Dia menguji mainan berkenaan bersama tunangnya, Darren.




Foto: METRO




Sekitar 3,000 mainan seks telah diulas menerusi blognya, membantu dia mencapai klimaks 20 kali seminggu! - CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-4-2018 10:25 AM | Show all posts
Sedangkan BBNU buat paid review, pendapatan boleh mencapai RM10k sebulan, apatah lagi minah ni. Seks toy tu. Mesti banyak permintaan kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 10:56 AM | Show all posts
wow climate change 2o kali seminggu
sehari 2-3 kali
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 11:19 AM | Show all posts
buat apa kerja yang buat sakit kepala otak kalau ada pilihan kerja yang lebih fun tapi sama je income

baik pilih kerja jadi jurucakap mainan seks je
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 04:03 PM | Show all posts
Pendapatan berkurangan tapi tak stressed. Theyols jugak yang bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2018 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja: Pendapatan berkurangan tapi tak stressed. Theyols jugak yang bahagia

Mana tak bahagia kalau klimaks 20 kali. Tapi sampai bila nak buat kerja tu. Tua nanti menyesal
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2018 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
X lobos ke 20x seminggu inzal..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2018 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Xtakut ker mati kejung nti
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 8-4-2018 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Penat btol klimaks 20x
Tapi dah tu dia suka..xkan ko nak soh dia.buat benda lain khen...
Dpt duit lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2018 10:35 AM | Show all posts
wow, amazing 20x klimaks..

For sure minah ni dah try Ohmibod or Lovense kan, hehehe,, kepada makcik bawang kampungan yg wannabe cool, go ahead n google kan apa itu Ohmibod & Lovense, kalau mampu beli lah ye, and ni bukan dildo murahan or produk kampungan spt yg janda melayu berahi yg sial promote tu.. have fun & be 'safe' ;)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 07:04 PM GMT+8 , Processed in 0.086279 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list