CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 5746|Reply: 47

10 Jam Penuntut Dikurung Bogel Di Bilik Hotel

[Copy link]
Post time 6-4-2018 10:13 AM | Show all posts |Read mode
Seorang wanita nyaris menjadi pemuas nafsu lelaki selepas bersetuju untuk bertemu walaupun hanya saling mengenali menerusi laman sembang Mr Gentleman.


Harian Metro melaporkan, kejadian berlaku pada 11.30 malam di sebuah hotel di Jalan Binjai, Kuala Lumpur, kelmarin.


Menurut laporan, dalam kejadian, mangsa, 23, dikurung lebih 10 jam dalam keadaan bogel sebelum berjaya melepaskan diri.








Menurut sumber polis, pelajar kolej swasta terbabit bersetuju berjumpa dengan suspek selepas mengenalinya sejak beberapa bulan lalu menerusi laman sembang berkenaan.

“Mangsa bersetuju berbuat demikian kerana suspek, 30-an, itu akan membayar yuran pengajian gadis berkenaan selain turut menanggung perbelanjaan lain.

“Sebaik tiba di hotel berkenaan, suspek meminta mangsa untuk naik ke biliknya berikutan tidak mahu rakan lelaki terbabit mengetahui kedatangan gadis berkenaan,” katanya.


Bagaimanapun, sebaik tiba di bilik berkenaan mangsa melihat seorang gadis lain berada dalam keadaan bogel bersama lelaki itu.

“Mangsa kemudian ditarik menyebabkannya terjatuh lalu kepala terhantuk ke bucu katil sebelum kaki dan tangannya diikat.

“Lelaki berkenaan turut menanggalkan pakaian mangsa sebelum bertindak mencabulnya walaupun mangsa berulang-kali merayu supaya dilepaskan,” katanya.


Dalam tempoh beberapa jam mangsa diperlakukan sedemikian oleh suspek, gadis yang berada di dalam bilik berkenaan hanya memerhatikan saja.

“Mangsa bernasib baik apabila suspek mahu ke bilik air dan kesempatan itu diambil untuk gadis berkenaan untuk melepaskan diri sebelum meminta pertolongan daripada pekerja hotel terbabit.

“Berikutan kejadian, mangsa luka di dahi dan lebam pada anggota badan sebelum membuat laporan di Balai Polis Dang Wangi untuk tindakan lanjut,” katanya.


Siasatan awal mendapati suspek aktif menggunakan media sosial dan laman sembang untuk mengumpan gadis menggunakan wang.


Siasatan lanjut akan dijalankan Jabatan Siasatan Jenayah Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Kuala Lumpur. - CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-4-2018 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
birah nya kau dek
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 10:17 AM | Show all posts
what u aspect kalau jantan dah tabur duit, kau ingat dia tabur duit kat kau saje2 ke bodoh nye lahai
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh sape suruh tamak xde duit kje la bengong
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kompom laki tu xencem atau ppuan tu ugly tak seperti pic dlm chatting... Tu la dia berubah fikiran kemudian..

Lelaki hodoh.  Ppuan birah. Sesuai la sgt korang
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 10:29 AM | Show all posts
duit nak, keje taknak.
da dpt duit tu, keje arr.

lari plak
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Berani betul ikut laki baru kenal,tak membantah lak tu. Nasib baik berjaya lepaskan diri.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia lari selamatkn diri sempat pakai balik bj ke
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-4-2018 10:31 AM | Show all posts
Astaga dekkkkkk! Kau nak jantan tu jadi sugar daddy kau, kau jadi sugar baby dia. Kau ingat jantan tu nak bagi kau duit free free ker?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 10:41 AM | Show all posts
jap xpaham... ada sorg lagi mangsa dlm bilik tu.. selamat ke x tu?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 10:58 AM | Show all posts
nasib baik dpt lariii...
mana ada org saja2 nk bg duit dgn percumaaa
biar la x berduit dik oii..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 11:00 AM | Show all posts
Konsep thresome juga ke?

Dek, ada ke jantan nak bayar yuran senang2 tanpa balasan??
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 11:00 AM | Show all posts
berani nya kau dek

sampai naik ke bilik hotel
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 11:13 AM | Show all posts
bangcak replied at 6-4-2018 10:29 AM
duit nak, keje taknak.
da dpt duit tu, keje arr.

AMBOI.


belum tentu dah dpt ke idok khuens duit nye
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Sundelnya kau dekk
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 11:18 AM | Show all posts
10jam tak on on

batang tak naik ke aper????

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-4-2018 11:27 AM | Show all posts
perghhhh jalan binjai tu...sime darby park kot!!! heheheheh tempat elit tuh!!! awek ni misti cun dan dgn muka cun dia buat modal heheheheehee
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 11:48 AM | Show all posts
pinkpunk replied at 6-4-2018 10:41 AM
jap xpaham... ada sorg lagi mangsa dlm bilik tu.. selamat ke x tu?

mangsa or lelaki tu nak 3some
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 12:15 PM | Show all posts
buat-buat inesen la pulak.. niat dari awal pun dah salah..
kalau tak ada pompuan lain dalam bilik tu selamat dah bersugar honey honey..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 12:29 PM | Show all posts
yg sibogel sorg lagi tu apa cer?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 11:11 AM GMT+8 , Processed in 0.098680 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list