JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2187
View
13
Reply

penah guna minyak lintah, blacak atau daap

[Copy link]

Author: totokreturn.       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-4-2018 09:12 PM | Show all posts |Read mode
Cer share skit, sapa yang pernah pakai minyak-minyak ni, berkesan ke tak utk panjangkan dan besarkan adik

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 10:59 PM | Show all posts
placebo effect - please google medical journal
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 04:22 PM | Show all posts
hai totok....to te pendek ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-4-2018 11:16 PM | Show all posts
SWORKS27 replied at 6-4-2018 04:22 PM
hai totok....to te pendek ke?

tak la pendek sgt, cuma nak mantapkan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2018 11:01 AM | Show all posts
totokreturn. replied at 6-4-2018 03:16 PM
tak la pendek sgt, cuma nak mantapkan lagi

okeh tu....sama2 kita mantapkan hadek kita
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2018 10:27 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2018 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Risau la aku, pakai baru ni performance oil beli dari company gambir emas tu, membengkak aku nye adek, tak tahu la aku membengkak tu nak membesar lagi ke atau ada kesan sampingan

Yg gambir tu memang tobat tak nak letak dah, sebab ritu mcm ada infeksion sebab luka melecur panas
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2018 08:10 AM | Show all posts
Myk lintah tambah panjang takde tp tambah kembang ada. Ukur lilit kote jadi lebih besar sebab urat2 membesar.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2018 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpernah try dua2,tp muda2 slalu urut guna baby oil je.. alhamdulillah mengembang baik..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2018 05:25 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 5-4-2018 10:59 PM
placebo effect - please google medical journal

sorry totokreturn, tapi i have to agree with Cili in this case
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2018 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 4-9-2018 05:25 AM
sorry totokreturn, tapi i have to agree with Cili in this case

Saya dulu patut jadi doctor sebab cikgu biology sajat jadi paper bio sy sangkut , sekarang jd engineer
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2018 04:15 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 4-9-2018 12:00 PM
Saya dulu patut jadi doctor sebab cikgu biology sajat jadi paper bio sy sangkut , sekarang jd engi ...

ha ha bukan seronok sgt pon jadi doctor ni cili
engineer seronok, ada good lifestyle
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-9-2018 09:11 PM | Show all posts
aku baru je beli minyak sapu jenama gambir emas, minyak yg diadun dengan blacak, lintah, dap, rasanya baru pakai sikit, macam tak best je, sapa berminat aku nak jual murah-murah je balik, ritu aku beli RM80 sebotol, sapa nak ambik la aku bagi RM10 je.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2019 01:55 PM | Show all posts
minyak tu masih available taw
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046176s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list