CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2893|Reply: 38

Bilal Antara Lima Ditahan Miliki Heroin

  [Copy link]
Post time 5-4-2018 10:16 AM | Show all posts |Read mode
Seorang bilal sebuah masjid di Pendang ditahan Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK), dalam operasi yang dijalankan di sekitar daerah itu dari kelmarin hingga awal pagi semalam kerana disyaki mengedar dadah.


Memetik BH Online, suspek berusia 38 tahun terbabit antara lima ditahan dalam serbuan di sebuah rumah di Taman Sejahtera.




Foto: BH Online




Suspek ditahan kerana memiliki dadah dipercayai jenis heroin seberat 2.75 gram, kata Ketua Pegawai AADK Daerah Pendang, Ahmad Zaher Hamid.


Suspek kemudian diserahkan kepada polis untuk tindakan lanjut, manakala lima penagih terbabit ditahan mengikut Seksyen 3(1) Akta Penagih Dadah (Rawatan & Pemulihan) 1983.

"Kesemua yang ditahan berusia antara 18 hingga 43 tahun itu kemudian dibawa ke Pejabat AADK Daerah Pendang untuk tindakan lanjut.

"Hasil ujian saringan air kencing mendapati kesemuanya positif dadah jenis opiat dan methamphetamine. Mereka juga disiasat mengikut Seksyen 3(1) Akta Penagih Dadah (Rawatan & Pemulihan) 1983," katanya. - CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-4-2018 10:18 AM | Show all posts
Edited by zorrro_03 at 5-4-2018 10:37 AM

bilal menatang apa pakai kain pun nampak pusat.  asal boleh je kau tulis ye.  binawe.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
zorrro_03 replied at 5-4-2018 10:18 AM
bilal menatang apa pakai kain pun nampak pusat.  asal boleh je kau tulis ye.  binawe.

Bilal yg pakai kain tu ke.
Bukan yg tgh tduk duduk penuh tawaduk tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 10:50 AM | Show all posts
bilal je pun...bukan nabi
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 10:54 AM | Show all posts
GigaMom replied at 5-4-2018 10:39 AM
Bilal yg pakai kain tu ke.
Bukan yg tgh tduk duduk penuh tawaduk tu ke

asal pakai pelikat je terus mangkok bodo cop bilal.  
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Janji p masjid cukup waktu
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 11:10 AM | Show all posts
zorrro_03 replied at 5-4-2018 10:54 AM
asal pakai pelikat je terus mangkok bodo cop bilal.

Kesian hang tak boleh terima kebenaran. Mesti bilal tu bodoh macam hang.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni pon nak claim kena naya jgk ke?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-4-2018 11:45 AM | Show all posts
kes aniaya ni
bilal gi port tu nak tarbiah mat pet situ
alih2 sangkut urine pulak

erm...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 11:49 AM | Show all posts
Kedah mosque bilal nabbed for alleged possession of heroin
New Straits Times Bernama,New Straits Times 1 hour 49 minutes ago

   
PENDANG: A mosque bilal (muezzin) was among six people detained by the National Anti-Drug Agency (Nada) for alleged possession of heroin during a raid at a house in Taman Sejahtera here last night.

The 38-year-old bilal was picked up in the 11pm raid together with five others, aged between 18 and 43.

In a statement, Pendang Nada chief, Ahmad Zaher Hamid, said 2.75 grammes of heroin were seized from the bilal, who was handed over to the police to facilitate investigations.

Ahmad Zaher said the agency also detained 16 people in Kubur Panjang, Keda Tanjung Setol, Kampung Kubang Pisang, Kampung Pulau Machang and Mukim Air Putih to assist in the probe. – BERNAMA © New Straits Times Press (M) Bhd


kalau nak tau betul ke idak bilal tu, kome gi call NST
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 12:32 PM | Show all posts
Manusia nop perfect...so tak payah laa nak tunding jari kat orang....
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 12:51 PM | Show all posts
SINCITY replied at 5-4-2018 11:10 AM
Kesian hang tak boleh terima kebenaran. Mesti bilal tu bodoh macam hang.

kau bebal ye?  
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 01:04 PM | Show all posts
bilal je pun.. kau hingat baik sangat ke, guarantee sooorga?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 01:25 PM | Show all posts
zorrro_03 replied at 5-4-2018 10:54 AM
asal pakai pelikat je terus mangkok bodo cop bilal.

ting tong dadah ke sister?
sister sendiri yang tuduh yang pakai pelikat itu bilal then sister sendiri yang sentap dengan tuduhan sendiri.
aiyoh bodoh nya otak sister kuat makan dadah itu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 02:00 PM | Show all posts
Changa replied at 5-4-2018 01:25 PM
ting tong dadah ke sister?
sister sendiri yang tuduh yang pakai pelikat itu bilal then sister sen ...

bilal kejadah apa nya. sial penulis ni yang pandai2 petik kata bilal lah apa.  kau pun sama percaya. kau mabuk dadah ke nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
zorrro_03 replied at 5-4-2018 10:54 AM
asal pakai pelikat je terus mangkok bodo cop bilal.

bangla pakai kain pelikat pun ada yg anggap bilal.  
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-4-2018 02:58 PM | Show all posts
akusukaq replied at 5-4-2018 02:24 PM
bangla pakai kain pelikat pun ada yg anggap bilal.

bodo sgt kannn.  kepala otak nak spin saja...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 03:00 PM | Show all posts
rajin ke masjid, jd bilal, sekadar menutup mata org ramai??
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 04:48 PM | Show all posts
bilal pon ade gak kaki ekor..hurmmm
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 06:41 PM | Show all posts
terima lah hakikat zorro, bilal pon manusia biasa, dun live in denial wakeup.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 06:03 PM GMT+8 , Processed in 0.086018 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list