Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13141
View
117
Reply

Terlalu ‘Feeling’, Walaupun Dengan Adik Kena Ada Batasnya – Netizen Tegur Foto Fasha Sandha dan Adik Lelakinya

[Copy link]

Author: shark       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-4-2018 03:35 PM | Show all posts |Read mode

Tampil jelita mengenakan pakaian ala Bollywood ketika menghadiri majlis sambutan hari jadi Datuk Seri Aliff Syukri semalam,pelakon Fasha Sandha sekali lagi menjadi mangsa kecaman netizen. Alahai, apa pula kesnya kali ini?







Gara-gara memuat naik foto terlalu mesra bersama adik lelakinya, ia mengundang rasa tidak selesa netizen.Ekspresi wajah Fasha yang terlalu “feeling” membuatkan orang ramai salah tafsir.



Netizen menegur dan meminta Fasha lebih sensitif serta berhati-hati ketika bergambar dengan adik lelakinya itu. Meskipun mereka adalah adik beradik kandung, batas pergaulan antara mereka harus tetap dijaga.



Mungkin Fasha tidak berniat untuk mencetuskan sebarang kontroversi dan foto tersebut tidaklah seteruk yang disangka. Namun, harapnya Fasha dapat menerima teguran netizen dengan baik dan akan lebih berhati-hati dalam perkongsiannya selepas ini.




Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-4-2018 03:40 PM | Show all posts
mak hayam sumbang mahram ke ni nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam Gambar wedding jer
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 03:41 PM | Show all posts
tandus dik tandus,..
kering kontang,.
sesekali nk gak kasi berair..

hahahhahahahaah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2018 03:44 PM | Show all posts
caplimau replied at 4-4-2018 03:41 PM
tandus dik tandus,..
kering kontang,.
sesekali nk gak kasi berair..



tak faham


Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang komen sambil fikir seks seks seks seks seks dalam kapla hotak itu mohon dialisis otak dengan air yasin biar suci sikit otak tu yah.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tang peluk tu aku leh trima lagi.. Sbb mmg ada adik beradik yg rapat smpai peluk2 begini no hal.. Walaupun x molek dipandang... Tp yg aku x paham tu.. Knp kena buat reaksi muka inzal n setim begitu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 03:47 PM | Show all posts
caplimau replied at 4-4-2018 03:41 PM
tandus dik tandus,..
kering kontang,.
sesekali nk gak kasi berair..

kering sngt ke dah? asalkan jantan..

dah la sekarang bnyk kes sumbang mahram.. aiiiyyyoo..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
"Agak2 adik lelaki dia rasa camna?" Wtf? Moslem di negara ini terlalu layan porn akak rasa hingga boleh imagine yang bukan2.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian adik dia..kena paksa posing gini
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 04:00 PM | Show all posts
apa lah korang ni, yang ni pun nak disensasikan.  ke sebab fasha sandha, korang saja nak kasi up story?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 04:07 PM | Show all posts
adik dia pun letak ig post no gilfren no problem i have my sista...
ok la dia sayang kakak dia..tp tukar la caption camtuuuu...buat kata dek orang je
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 04:11 PM | Show all posts
apa la ko org ni...imiginasi tinggi tahap dewa..
saja jerk tu buat2 mcam tu
jgn la fikir smpai langit ke 7




Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg saja mengundang.  Sebelum ni tnjuk Aset yg xberapa nak Ada.  Hihihi Kesian pulak.  

Xrasa mcm in character,  ase cm desperado much for attention
Maybe Kalau 5tahun Dulu laku la...   Skang Nampak buruk bebenor perangai
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Incest ke fasha.. agak2 la..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 04:18 PM | Show all posts
Aduh,si parempuan tamil nih lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 04:29 PM | Show all posts
yang berlakon berpeluk bercium kat tv tu tak payah jaga batas ke?
awwwww soooo suweetttttt kata acik bawang pengadap drama maghrib pukul 8
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 04:33 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 4-4-2018 08:29 AM
yang berlakon berpeluk bercium kat tv tu tak payah jaga batas ke?
awwwww soooo suweetttttt kata aci ...

itulah sis kalau tidak tak dapat diaorang nak hencap seorang fasha sandha.maghrib boleh skip sis, drama kena tonton jugak   



Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 04:35 PM | Show all posts
Edited by seattle at 4-4-2018 08:37 AM

adik beradik pun jadi issue    yang peluk 'teddy bear' aka good friend jantan gemok paling 'stylo' tu ok ke
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambo ni lalu kat ig iols ingatkan laki bini rupanya duhhhh motip tutup2 mata tu tak elok beno dipandang walau adik beradik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list