CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2673|Reply: 27

Bunyi Dentuman Kuat, Rupanya Orang Jatuh Dari Tingkat 14

[Copy link]
Post time 4-4-2018 11:11 AM | Show all posts |Read mode
Seorang gadis terbunuh, dipercayai terjatuh dari tingkat 14 Pangsapuri Templer, Jalan Tun Dr Ismail.


Astro Awani melaporkan, mangsa berusia 21 tahun itu ditemui selepas penduduk terdengar bunyi dentuman dari tingkat bawah kira-kira pukul 8.50 malam.


Hasil siasatan awal mendapati mangsa tinggal di Bukit Galane datang ke situ dengan niat untuk membunuh diri.


Foto: Astro Awani


Ketua Polis Daerah Seremban, Asisten Superintendan Thiew Hock Poh berkata,


“Sebaik sahaja pasukan polis sampai ke lokasi kita mendapati mangsa berada dalam keadaan tertiarap di tingkat bawah blok A, dipercayai telah terjun dari tingkat 14.


“Terdapat beberapa barang peribadi milik mangsa dan telah disahkan oleh keluarga mereka yang dipanggil sebaik sahaja pasukan kita mengenal pasti warisnya.


“Mayat kemudiannya dihantar ke Hospital Tuanku Jaafar, Seremban untuk tindakan susulan.”


Difahamkan mangsa pernah dirujuk ke Bahagian Psikiatri HTJ Seremban untuk mendapatkan rawatan.


Tiada sebarang unsur jenayah dan kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:20 AM | Show all posts
aduhai kenapa bunuh diri dik
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:32 AM | Show all posts
zulka replied at 4-4-2018 03:20 AM
aduhai kenapa bunuh diri dik

kan? life is wonderful dear..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:34 AM | Show all posts
mentally ill.. kasihan.. muda lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:37 AM | Show all posts
depression?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:39 AM | Show all posts
Bangunan yang memang tempat pot orang bunuh diri kat Seremban.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Udoh ajal.....{:nose
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi..xnak.bunuh diri kt umah sendiri
Ko pi bunuh diri kt tmpt org lain.ek..
Nape la.x terjun gaung je..
Sian org lain trauma tgk mayat ko
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:47 AM | Show all posts
KENAPA????
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:47 AM | Show all posts
jinjang ke estet  ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:51 AM | Show all posts
depression teruk sgt
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:58 AM | Show all posts
depres  sana sini
siapa bg tekanan  - majikan/ kawan2/ keluarga /bawang /bn/najib/ekonomi/bf gf/bakal mak mertua
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 12:12 PM | Show all posts
dtg semate2 nk bunuh diri ke..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 12:12 PM | Show all posts
katanye tertekan sbb xdpt nk capai expectation dr parents dia

siap pesan kt doc kalau dia hidup lg pas terjun jgn selamatkan dia

Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 12:21 PM | Show all posts
nasib baik tak jatuh atas org..kalu x maunya nyawa org lain pun melayang
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 12:39 PM | Show all posts
Kesiannya la muda2 dah depressed. Takziah buat family.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 12:46 PM | Show all posts
stres dengan kehidupan ke yacchh??
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
good job, bunuh diri all out sebegini lah yang kita mahukan. bukan nak tunggu abg bomba kekar sedap datang pujuk ke apa dulu.

apparently life insurance company akak cover iya kalau bunuh diri as long as all out macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 12:51 PM | Show all posts
kenapa kalo nak bunuh diri selalu tempat yg jadi tumpuan org..
takleh ker masuk hutan or tempat jauh dari orang..

menunjukkan even dia dh mati pun dia still nak bagitau dia bunuh diri
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Depression is real
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 01:13 PM GMT+8 , Processed in 0.083895 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list