CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: jiwarasa

Caprice Cuba 'Tackle' Di Instagram, Ini Jawab Zizi Kirana!

  [Copy link]
Post time 3-4-2018 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Caprut sudahlah kauuu ,geli lah jenis laki asyik update pasal pmpn je . Kot la gi meminang sapa2 , tak jugak .
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 3-4-2018 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa rupa dia macam dia umor 47 tawun, ke mata aku tak berfungsi arini
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekci nye ko dik...tapi cantik kan...mesti nak menayang lah
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 10:26 PM | Show all posts
mak kesian dengan mak hayam caprice..nak mak hayam filzah tak di layan...terpaksa try yang free hair pulak ye nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Perut tu wajib tayang ke dek
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 08:01 AM | Show all posts
who r yuss? Caprice???
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
takde hal bro... kemain akak letak syarat bagai.. tp iyela.. sukati dia la kan.. janji jgn jd pencaras.. harusla dikecam
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku penasaran keperkasaan dan size anu caprice ni
Semua dia nak adjust ...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-4-2018 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
BookerT replied at 3-4-2018 10:26 PM
mak kesian dengan mak hayam caprice..nak mak hayam filzah tak di layan...terpaksa try yang free hair ...

Topinasi ni memang kesian jah perangai  attention seeker heshe sbb kurang malah tak ada kasih sayang. Harap nenek je lah masih terima dia.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 08:43 AM | Show all posts
Alaa dia saja je tu. Gf dia for me lawa, padan la dgn dia but Gf sendiri dia simpan kemas2
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 09:37 AM | Show all posts
nak ke tak nak lepak mamak...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 09:56 AM | Show all posts
ala lelaki ramai konon2 kutuk tak cukup kain la perempuan bohsia la apa lah..tp diam2 dm nak jd kan isteri..
mentang2 body lawa n cantik..menderu je memasing..dgn alasan boleh bimbing..
cuba kalau nanhado..jgn kan nak bimbing silap2 kene penendang
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 10:04 AM | Show all posts
minah ni yg berlakon dgn Nora & farid kamil dlm cite Cuti Cuti Cinta tu ke?
dulu kemain brkerak minah ni. skrg dah urbannnn
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Sendu dot com
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:12 AM | Show all posts
Nenasketum replied at 3-4-2018 08:12 PM
Kenapa rupa dia macam dia umor 47 tawun, ke mata aku tak berfungsi arini

Kan? Mata iols pun sama kero dengan chuols. Dalam gambar tak nampak, tapi dalam video nampak tua pula sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau baca caption caprice ni lebih kepada bergurau dan mencapub( knowing him)
Tapi kalau dah ada ikan depan mata, sapa taknak ngap kan.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-4-2018 11:37 AM | Show all posts
giyomi replied at 3-4-2018 05:39 PM
caprice ni org sini ker org tambak, dah kawen ker belom...asik2 nm dia jer interprem semnjak dua men ...

spesis wak doyok gak.. ntah dari mana tiba2 nama boom..
sebok enterframe sana sini.. pastu bila kerja yg dia kena committ betul2..
boleh kata busy takde masa nak baca whatsapp...
spesis loser kurang kasih sayang yg giler perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Celah mana nak jadikan idola kalau kuat sentap dan rasakan diri tu sentiasa betul..utk golongan bbnu sesuai kot.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:51 AM | Show all posts
diri sendiri pun tak semenggah mana, ade hati kriteria bakal laki berbelas2.. ko ingat ko tarafTokti nk demand mcm2?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 12:04 PM | Show all posts
suare die wow
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 12:45 PM GMT+8 , Processed in 0.208546 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list