CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Cari-Aimi

"Maafkan Along Abah, Ini Semua Salah Along. Along Tak Patut Drive Kereta Tu

  [Copy link]
Post time 4-4-2018 07:50 AM | Show all posts
lalu dia ngadap internet di saat kedukaan melampau...
lepas tu mesti asyik ngadap untuk baca komen pula...

emmm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2018 08:10 AM | Show all posts
Ya Allah, meols nangis baca citer ni kat twitter haritu. sedihnya! semoga arwah parents dia ditempatkan di kalangan org2 yg beriman. mesti dia trauma tp hrpnya dia diberikan kekuatan utk meneruskan kehidupan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah. ...serba salah bila baca kisah2 macam ni....
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak meluahkan.. kita yg baca ni patut amik jd iktibar.. kot esok2 bulih jd pd kita pulak. Malang tu kan tak berbau.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
X pakai seatbelt ke ... ?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:23 AM | Show all posts
socmed = tempat sampah untuk buang perasaan sedih/suka/stress
ngerti...!
kenkadang 'sampah2' org lain pon kita boleh recycle utk diguna pakai di kemudian hari
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 11:24 AM | Show all posts
Kejadian macam ni dah selalu berulang dan belum tentu dapat menjadi pengajaran buat yang lain.
Walaupun dah diviralkan banyak yang sekadar membaca dan hanya rasa insaf bila diri mereka yang mengalaminya sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah utk beliau dan keluarga.
Tapi bagi I la, cara gini macam tak sesuai.
Sebabnya seolah- olah you tak insaf pun dgn apa yang berlaku but then that’s my opinion tu ja lah. Apapun takziah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2018 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap adik2 tak berdemdam dgn dia
Klu dalam drama melayu, putus saudara dah ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 12:48 PM | Show all posts
bawak laju la ni..kalo bawak slow kalo eksiden gak kemungkinan nak masuk longkang cmtu amat rendah...melainkan kalo kena himpit di kenderaan lain cm lori ker

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbabas sendiri ker?  

Anyhow sedih dengan dugaan adik ni.  Sabarlah wahai adik.....agaknya adalah tu something jadi sebelum kejadian...sampai macamni.

Takde tempat lain yang selesa nak melepaskan perasaan...Tu yang mengadu di alam maya.




Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 3-4-2018 08:52 PM
mak aku meninggal, aku tak tgok socmed dekat sebulan kot....
wassap group pun aku kuar, kekwn dok c ...

Samalah ayah ngn mak aku meninggal accident juga.. mcm nk gila rasa.. mmg malas nk jumpa org..murung..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2018 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
meya replied at 6-4-2018 06:32 PM
Terbabas sendiri ker?  

Anyhow sedih dengan dugaan adik ni.  Sabarlah wahai adik.....agaknya adal ...


Entahnya.. orang yang xkena xtahu.. serentak tu mak dan ayah meninggal.. mgkn dgn cara ni buat die rasa lega.. kang kalau die pendam putus asa nk hidup lagi susah..
dorang ni..kalau dah xblh nk ckp benda yg menyenangkan hati baik senyap jelah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2018 12:42 AM | Show all posts
sempat pulak main post2  main type2

dlm sedih sempat pulak dia berstorytelling
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2018 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Cash je dia, pastu ada hati nak attention lagi

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2018 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap JPJ tarik lesen dia!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-4-2018 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya laaa jadi si anak, mesti buntu gila2. Be grateful that you're alive but never forget ya. Jaga adik2, make your parents proud.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 08:59 PM GMT+8 , Processed in 1.713010 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list