CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5318|Reply: 31

Channing Tatum, Jenna Dewan Bawa Haluan Masing-masing

[Copy link]
Post time 3-4-2018 03:22 PM | Show all posts |Read mode


Selepas hampir satu dekad perkahwinan, kisah cinta luar layar Channing Tatum dan Jenna Dewan Tatum temui jalan penamat. Salah satu pasangan Hollywood yang paling disayangi itu mengambil keputusan berpisah selepas lapan tahun usia perkahwinan mereka. Berita mengejut itu diumumkan melalui satu pos yang panjang melalui Twitter milik Tatum.





Foto: Google Imej





"Hai dunia, kami ada sesuatu yang ingin disampaikan.


"ertama sekali, ianya agak aneh apabila kami harus memberitahu hal seperti ini kepada semua pihak. Namun, ini adalah rentetan hidup yang telah kami pilih.


"Kami telah mengambil keputusan untuk berpisah. Kami telah saling mencintai selama bertahun-tahun dan memiliki perjalanan menakjubkan bersama-sama," kata Tatum.





Foto: Twitter Channing Tatum





Tatum menyatakan tidak ada yang berubah dalam hubungan percintaan mereka, namun ia menyebut "cinta adalah sesuatu yang indah yang kini membawa kami ke arah yang berbeza".


Menurutnya, ia memang sudah saatnya mereka membawa haluan masing-masing.

"Tidak ada rahsia ataupun kecurangan pada keputusan kami, hanya dua sahabat baik yang menyedari ini waktunya untuk memberikan ruang kepada diri masing-masing dan membantu satu sama lain untuk hidup lebih riang dan gembira sebaik mungkin.

"Kami masih sebuah keluarga dan akan sentiasa menjadi ibu bapa kepada Everly (anak perempuan) yang dicintai. Kami tidak akan memberi komen lagi selepas ini dan kami berterima kasih kepada kalian kerana menghargai privasi keluarga kami," lanjutnya.





Foto: Google Imej





Pasangan itu sebelum ini bertemu dalam filem Step Up pada tahun 2005. Dalam filem dansa tersebut, keduanya membawa watak kumpulan penari yang berbeza dan saling bersaing, namun kemudiannya jatuh cinta. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 04:02 PM | Show all posts
Xdak angin/ribut/taufan tiba2 berpisah.....hhmmm
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 04:10 PM | Show all posts
sayangnyeeeeeeeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg..feeling sgt step up ms dl menengoknya
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dedua kayu.....pi masuk cirque de soleil je le....
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 05:33 PM | Show all posts
i have a feeling that channing tatum is gay hahahahaha... ntah lah since magic mike tu iols musykil sikit dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
goss79: i have a feeling that channing tatum is gay hahahahaha... ntah lah since magic mike tu iols musykil sikit dgn dia


Harap2 betul la dia gay dekkk.... he is the very very very handsome dekkk.... akak terpana, deeekkkkkk!
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by caprut at 3-4-2018 08:04 PM
pooh~key replied at 3-4-2018 07:20 PM
Harap2 betul la dia gay dekkk.... he is the very very very handsome dekkk.... akak terpana, deee ...


Td aku jdi cashier guardian utk uberman product collaborate ngn guardian kat satu mall. So ada sorg promoter utk event mmg ensem la bdk umo 21. Pastu ada sorg kastemer gay wlaupun aku rasa x tau la kaverina ke x. Sbb gay slalu acah bgos dan muke gay slalu lg hauk dri mat rempit tp acah hot. Dia tnye la bdk promoter ni awak wtpe kjer or study. Off day bile bagai.  hahah. Kpd adek tu xyah la mmpi nk jdikan gay tu sbgai sugar daddy sbb majoriti gay ni kdekut klo x dpt blasan konek xde nye nk blnja ko. Klo ksi konek pon dorg sggup byr rm10 je.. Gay malaysia poyo je acah hot mcm forumer sorg tu. Sbb tu ada laki hot je mmpi basah dorg nk dptkan konek laki hot tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 3-4-2018 08:03 PM
Td aku jdi cashier guardian utk uberman product collaborate ngn guardian kat satu mall. So ada s ...

Kau baru lepas dikucewakan ke dekkk? Macam luahan perasaan jah akak lehat dekkk? Mind to share dekk?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Who r yus{:childlike{:childlike{:childlike{:childlike{:smile{:smile{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Xdela. Cuma nk ckp gay malaysia ni byk muke hauk. X sperti yg dicanag2 kan. Gay malaysia ni plak kedekot better servis geng mcm sajat ttek pon ade (laki suke nenen) duit pon x lokek nk kasi. Lgpon gay malaysia ni byk x save sex. Klo yg nak aniyai org len sng2 je
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 09:52 PM | Show all posts
Huhu ai like dis kapel. Cerai plak.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorang ni cinlok juga kan? Jumpa kat set step up ke apa nama movie menari2 tu. Tapi tak sesedih masa chris pratt dgn anna faris cerai..yang tu memang couple yang mzz suka.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
So love forever and after bg retis hollywood hanyalah dlm filem sajo..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 04:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Satu je nak ckp. Yeay. Alhamdulillah!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 08:40 AM | Show all posts
bi ke channing ni... dh jumpa jantan idaman kah? by the way dlm magic mike xxl tu joe manganiello tu hot gilerrrr... untung sofea vergara...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 08:45 AM | Show all posts
chris pratt and anna faris tu berpisah sbb gossip chris pratt curang ngan acik joyah kt set movie passenger tu. tp yg ni angin tak ribut tak tetiba pisah plak pasal ape
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 09:59 AM | Show all posts
sygnye.......suka tatum menari dlm stap up1
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 10:00 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 3-4-2018 09:08 PM
Xdela. Cuma nk ckp gay malaysia ni byk muke hauk. X sperti yg dicanag2 kan. Gay malaysia ni plak ked ...

Dekkkk..... kau tak mewakili semua ummah gay dekkkk...... apa yang kau cakap tu untuk kau sorang jah dekkkk..... preference orang lain2 dekkkk.....
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 11:48 AM GMT+8 , Processed in 0.087866 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list