CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 32668|Reply: 272

10 Tahun Hilang, Waheeda Wassini Kembali

  [Copy link]
Post time 3-4-2018 01:25 PM | Show all posts |Read mode
Sudah lama tidak melihat kelibat Waheeda yang suatu ketika dulu pernah mencetuskan fenomena dengan lagunya yang paling popular, Wassini berentak Timur Tengah di dalam industri.


Foto: IG Catriona


Orangnya yang berwajah manis dengan penampilan tudung labuh telah mendirikan rumahtangga bersama seorang pendakwah bebas dan penyanyi iaitu Ustaz Akhil Hayy. Sejak itu dia tidak lagi aktif dan namanya makin pudar dalam arus industri.


Namun baru-baru ini kelibatnya dilihat dalam konsert Gema Gegar Vaganza dan disedari oleh Catriona Ross yang memang mengenali suara disebalik niqab merah jambu itu.

Foto: IG Waheeda



Catriona memuat naik gambar bersama Waheeda dan dia benar-benar tidak sangka wanita tersebut merupakan rakan seperjuangannya dalam industri seni.


Kemunculannya benar-benar mengubati rasa rindu setelah lama tidak berkecimpung dalam industri lagi. Catriona begitu gembira dengan kehadiran Waheeda yang duduk disebelahnya pada hari konsert tersebut.


Foto: IG Waheeda


Foto: IG Waheeda


Lama Waheeda menyepikan diri. Masih terngiang-ngiang lagi lagu Wassini jika diingat kembali. Apa agaknya perkembangan terbaru hidupnya? - CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 3-4-2018 01:28 PM | Show all posts
Waheeda ni ada anak x dengan perkahwinan ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Siannya... takde ke org berminat nak amek tau pasal wahida wasini ni?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala haritu dtg PM Live pn kekwatt jah sheols... org suruh nyanyi wassini sikit pn sheols takmo... kesian host PM Live tu terpaksa tahan malu permintaan nk dgar dia nyanyi ditolak mentah2 live kt TV.... kalo ko betul lah nak fefeeling ereb, tak payah keluar tv lgsg... duk je umah dendiam layan laki..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow lepas 10 tahun baru muncul, mesti sheols igt netizen dh lupa episod caras dulu {:run
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:33 PM | Show all posts
dia tutup muka sampai macam tu sekali...tak rimas ke? sedangkan solat pun nampak muka...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:34 PM | Show all posts
ingatkan ina x-mawi
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:35 PM | Show all posts
ade pape ke tonjolkn diri blek..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 3-4-2018 01:39 PM | Show all posts
BedahBedul replied at 3-4-2018 01:30 PM
Wow lepas 10 tahun baru muncul, mesti sheols igt netizen dh lupa episod caras dulu {:run

kannn..masa tersebar gambar melepak ditepi pantai bersama ucetad dulu, x cukup tanah forumer cari menghencap dia nih..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:40 PM | Show all posts
dh ni muncul2 ni ada ape2kah? i smell sumting
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
BedahBedul replied at 3-4-2018 01:30 PM
Wow lepas 10 tahun baru muncul, mesti sheols igt netizen dh lupa episod caras dulu {:run

Setarap.aje dgn siti n memey n izreen neh...
Tp sebab.pandai.diam...jadi.org pon malas.nak.amek tau..haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa ke peliknya gambo pose menunduk menonggeng dekat depan ustaz2 nasyid gituh. Tak boleh ke dduk sbelah pmpuan tu je
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:45 PM | Show all posts


ko kan dah berpurdah kenapa nk posing tonggek tonggek depan lelaki kan bleh je posing sebelah pompuan tu dgn sopannyee

#DoneMemBawang
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ad ank x die ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni pencaras level up sikit ni..sbb version muslimah. N yg dirampas pun title ustaz..walaupun rebonding yach
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:48 PM | Show all posts
terigt kisah dia sebelum kawen dgn laki dia tu
dia x diam dah 10 tahun dia hilangkan diri
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 3-4-2018 01:51 PM | Show all posts
akak pun dah tak ingat rupanya camner
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 3-4-2018 01:45 PM
ko kan dah berpurdah kenapa nk posing tonggek tonggek depan lelaki kan bleh je posing sebelah po ...

Haha, kan? Tonggek2 doggy gitu, ingat comel ke dah muka pon tak nampak kain je banyak nampak?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 3-4-2018 01:45 PM
ko kan dah berpurdah kenapa nk posing tonggek tonggek depan lelaki kan bleh je posing sebelah po ...

Exactly benda yg sama gak nak cakap. Walau dah begitu tetap tak hilang perangai dik dik dik lama eh . Huhuuhu malu pulak nampak dia posing gitu
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 01:58 PM | Show all posts
ttiba je timbul, mesti nak join ggvg tahun depan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 07:48 AM GMT+8 , Processed in 0.087138 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list