CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: Cari-Nurulain

Cef Wan, Rhys Turun Padang Lahar Masterchef UK Sebab Kutuk Rendang Ayam Tak Rang

[Copy link]
Post time 4-4-2018 01:33 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 3-4-2018 02:27 PM
Selalu tgk rancangan my kitchen rules... i rase warga oz lebih appreciate asal usul makanan... maybe ...

tak jugak. manu n pete bila mkn nasi lemak cooked by malaysian contestant on that series ok lah.. looks knowlegable and respect. tapi other contestant like ewww who the hell in the world eat fried anchoviess with rice
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2018 01:36 PM | Show all posts
Jajabeans replied at 4-4-2018 05:33 AM
tak jugak. manu n pete bila mkn nasi lemak cooked by malaysian contestant on that series ok lah..  ...

Dah ada yg masak nasi lemak ye... emmmm, manu tu wife die indon kan... rendang pun die tau...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 4-4-2018 01:36 PM
Dah ada yg masak nasi lemak ye... emmmm, manu tu wife die indon kan... rendang pun die tau...

masa indon yg menang tu msk rendang, manu ckp mak mentua dia msk lg best
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
cepheid: Feel the bawangness tu memang lawak. Siap ada orang tanya bawangness tu apa


Iols nk tahu sape yg first melontarkan ayat bawang tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 08:59 PM | Show all posts
Sazida replied at 4-4-2018 03:41 PM
Iols nk tahu sape yg first melontarkan ayat bawang tu

this guy > https://twitter.com/irfannhamzah


Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 09:23 PM | Show all posts

........... tapi .. mmgnasi lemak acik bawang tu nampaktakmenyelerakan .. timun pun anmpak tak segar .... serve sekalikulit2 ... kalau i masak nasi lemak .. i akan kupas kulit timun tu .. and gariskan2 dengan garpu secara memanjang .. bila hiris .. hris serong2 .. anntiakannampak bunga2 kat tepi hirisan timun tu ....  and hiasannya kebudak budakkan .. maye .. mamat tu saj acari alasan nak singkirkan acik tu ..s ekali alsan tak masuk akal pulak .. kulit ayam rendang tak crisp .. kekekee
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2018 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Greg Wallace yg bt komen kulit rendang ayam x crispy, John Torode pulak yg kena. Kesian Tp Torode tak membantulah kan pi ckp namaste pulak. Ni kes mengada2 sungguh lah ajet2 konon jenis mkn kt fine dining restaurant padahal si Wallace tu taukeh jual sayur je. Bajet lah nk kulit ayam crispy bagai. Chef2 Michelin star semua gigih nk belajar masakan kita. Yg theyol chef2 British yg x seberapa yg x pernah keluar dari kepompong Western French cuisine theyol ni takat tu je lah. X berapa nk maju ke depan. Rakyat British yg mengada2 yg x sedar diri pun (bukan semua) mengutuk makanan kita bkn main lg ye kata mcm muntah anjing sumer. Ni theyol ni jenis yg klau pg negara asing cari McD. Bukan jenis adventurous eater. Boring. iols x suka kawan dgn org yg bukan adventurous eater nih. Bosan sungguh kehidupan theyol.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2018 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap: jangan sampai hairul azreen masak rendang

Hahahaha ha jgk jd mangsa yekkkk {:yameteh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 01:01 PM GMT+8 , Processed in 0.073993 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list