CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Nurulain

Cef Wan, Rhys Turun Padang Lahar Masterchef UK Sebab Kutuk Rendang Ayam Tak Rang

[Copy link]
Post time 3-4-2018 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Uk pon mc ala2 juri canada mc...arrogant sket,yg canada tu dahler sorg je yg rasa...lepas tu bnyak drama sentap menyentap dikalangan pserta...ade yg pengsan la sbb kne kritik and tekanan teruk..better tgk oz,juri pon baik je,komen brlapik tp tegas,suka calm down kan pserta if pserta stress...

Kes juri ni lebih kurang la pangai cm juri canada...si torode Ni dahler pusing asian asikla lahap babi...Cuba lahap bende lain arnab ke rusa ke belut ke ular ke...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2018 07:09 PM | Show all posts
Victorioussss replied at 3-4-2018 02:33 PM
I speku rendang kulit tak garing hanyalah alasan sajork untuk singkirkan dia

Motif utama sakit ma ...

  pikir benda sama gak

someone yang islamophobic maximum suruh acik tu keluar
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 07:10 PM | Show all posts
serius tak sangka Nusantara bersatu demi rendang

wow, kita orang Asia Nusantara ni, bab makanan memang sensitif ya
budaya jangan diusik

dont you dare,
Bawang Warriors
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku paling suka mc australia...judges sumer polite je
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cepheid replied at 3-4-2018 12:39 PM
Feel the bawangness tu memang lawak. Siap ada orang tanya bawangness tu apa

Satu hal lagi omputih tu nak google maksud bawangness . Tp komen tu mmg wiN
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akakmasihvogue at 3-4-2018 10:07 PM

Kalau buat rendang seekor ayam dengan 10 kg santan..confirn ayamnyeer crspy
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Steadyy cepwan... I likee
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2018 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya dia confuse kot ayam berempah dgn rendang. Tu dia ingat rendang tu ayam berempah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2018 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Lps isu ni reda, ummah indon n malay gaduh balik rendang punya sapa..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 02:18 AM | Show all posts
tu belum kena orang hidang rendang tok lagi
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Ironinya dia penah blajar masak rendang dlm rancangan dia dekat malaysia plak tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 08:14 AM | Show all posts
ego giler mamat ni nak ngaku salah. hahaha! poyo siap ckp namaste. timun tol!
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 08:17 AM | Show all posts
Edited by amon_79 at 4-4-2018 08:19 AM

si john toron ni rasanya pernah dtg mlysia... cooking show dia cari masakan2 tradisional pastu dia olah balik ikut citarasa dia... pernah tgk dia olah masakan apa tah tp rasanya dah jadi lain.. dh xserupa lgsung dgn asal... tgk u tube dia pernah gi langkawi belajar masak rendang...

https://www.youtube.com/watch?v=CAl49TfJ3SE
patut dia sekolahkan ler  la member juri dia tu si greg
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 10:57 AM | Show all posts
ini semua salah kfc pasal ade keluarkan rendang rice bucket... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 12:00 PM | Show all posts
Kalau la ada rendang ayam yang rangup, nak jugak iols merasa
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 3-4-2018 05:30 PM
Uk pon mc ala2 juri canada mc...arrogant sket,yg canada tu dahler sorg je yg rasa...lepas tu bnyak d ...

I rasa sebab dia nak play safe(note: pengecut) sebab tu asyik lahap babi.
Padahal kat uk sana berlambak kut pork and ham.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2018 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Chef zam pun dah turun padang...sedap plak baca caption dia.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 12:47 PM | Show all posts
"Bawangness" LOL
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 01:30 PM | Show all posts
abis sume troll tp bagus la ramai yg bersatu
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2018 01:31 PM | Show all posts
cik-jaja replied at 3-4-2018 07:29 AM
cepwan xnk sound direct ke kat deme ni?

dah..kat ig dia siap tag johntorode
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 04:14 AM GMT+8 , Processed in 0.071227 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list