CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 23297|Reply: 180

Suami Keknis, Hairul Azreen tukar imej nak ke Hollywood katanya

[Copy link]
Post time 2-4-2018 10:56 AM | Show all posts |Read mode





PELAKON Hairul Azreen terpaksa mengubah penampilannya demi mengejar impian untuk membawa namanya ke Hollywood.

Hairul atau nama sebenarnya Hairul Azreen Idris, 30, berkata dia perlu kuruskan badan, gelapkan wajah dan menyimpan misai untuk mendapatkan tawaran berlakon filem aksi.

"Sebenarnya semua filem aksi yang saya lakonkan ini iaalah untuk mencari peluang ke Hollywood. Kelebihan saya adalah berlawan.




"Tapi saya tak pernah dapat peluang sebab penampilan. Sebab itu saya kuruskan diri, simpan misai dan gelapkan muka untuk filem.
"Kalau tak, kebanyakkan pengarah kata saya tak sesuai untuk filem aksi. Kalau perasan saya dah dua atau tiga tahun tak berlakon drama," kata Hairul kepada mStar Online.
Kata Hairul, kemungkinan selepas ini dia akan berhenti mengambil tawaran watak beruniform namun akan memikirkan terlebih dahulu jika jalan cerita menarik.


"Rasanya selepas ini saya tak nak ambil mana-mana tawaran watak anggota beruniform lagi. Sebab saya dah pernah jadi pegawai rela, bomba, polis dan yang paling saya nak paskal.
"Saya rasa dah cukup sebab semua yang saya impikan dah dapat. Kalau selepas ini ada lagi, mungkin tengok pada keadaan.
"Kalau cerita itu gempak dan sangat menarik, Insya-Allah saya akan buat juga," ujarnya.

Sebelum ini, Hairul memegang watak sebagai pegawai rela menerusi filem Senario Opocot pada 2011 dan pegawai polis dalam filem Polis Evo 2.

Dalam filem terbaru Qhaliq yang bakal ditayangkan pada 5 April ini, Hairul membawa watak sebagai anggota bomba.

Manakala menerusi filem Paskal The Movie yang masih menjalani penggambaran, suami kepada selebriti Hanis Zalikha itu menjadi anggota Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) dari unit komando Paskal.





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2018 10:57 AM | Show all posts
yakloh berapa thread nak buka pasal poyong ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Sambung kat thread yg sedia ada
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 10:59 AM | Show all posts
ko nak gi hollywood??????? english pun tak reti ada hati nak gi sana,,,indonwood pun belum tentu org hingin nak tgk muka ko,,,ada hati hollywood...ko layak perlakon jadi badot dlm rancangan kanak2 ribina je beb...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 11:00 AM | Show all posts
humban je lah ke thread poyo dia yg sebelum ni.. tuli stajuk UPDATE. dok koser thread byk2 psl si perasan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Camne nk g holiwud kalo masih duk sebut fren tosh walau dh bertahun kawen dgn miss know it all
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 11:02 AM | Show all posts
euwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
sgttttttttttttttttttttttt

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
"Tukar imej sbb nk ke Hollywood".. Dia ni tinggal berjiran ngan raja ilya ke apa??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2018 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 2-4-2018 11:00 AM
humban je lah ke thread poyo dia yg sebelum ni.. tuli stajuk UPDATE. dok koser thread byk2 psl si pe ...

Sbelum dihumban izinkan iols cerca sebarang dua...


KOSER LAH ASYIK MEREMPAN MUKA BABY FACE SEBAB TU SUSAH DAPAT WATAK SESUAI.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmmmm
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-4-2018 11:42 AM | Show all posts
chinta89 replied at 2-4-2018 11:00 AM
humban je lah ke thread poyo dia yg sebelum ni.. tuli stajuk UPDATE. dok koser thread byk2 psl si pe ...



kan @admin6 ada cakap sifar thread all about. ko nak kena carut noks?




Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 11:43 AM | Show all posts

gelak guling2 aku baca artikel ni sbb tbayangkan heols sbut fren tos
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Berenti la semvang kuat kekrul oiiiii......ko ingat ko leo kaaa nak berbaby face bagai.....pprt nyaaa pangai stok serdang ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 11:47 AM | Show all posts

Demi Cita-Cita Ke Holllywood, Hairul Azreen Sanggup Tukar Imej

Hairul Azreen sanggup berkorban selama beberapa tahun untuk mengubah imej dirinya demi impian ke Hollywood.

Foto: IG Hairul Azreen


Dia perlu menguruskan badan, menggelapkan kulit wajah dan menyimpan misai supaya mendapat tempat untuk berlakon dalam filem aksi Hollywood.


Foto: IG Hairul Azreen


"Sebenarnya semua filem aksi yang saya lakonkan ini ialah untuk mencari peluang ke Hollywood. Kelebihan saya adalah berlawan.


"Tapi saya tak pernah dapat peluang sebab penampilan. Sebab itu saya kuruskan diri, simpan misai dan gelapkan muka untuk filem.


"Kalau tak, kebanyakkan pengarah kata saya tak sesuai untuk filem aksi. Kalau perasan saya dah dua atau tiga tahun tak berlakon drama," kata Hairul kepada mStar Online.


Foto: IG Hairul Azreen


Jelasnya lagi, selepas ini dia akan menolak tawaran lakonan unit beruniform namun akan mempertimbangkan dulu jika mempunyai jalan cerita yang baik.


Foto: IG Hairul Azreen


"Rasanya selepas ini saya tak nak ambil mana-mana tawaran watak anggota beruniform lagi. Sebab saya dah pernah jadi pegawai rela, bomba, polis dan yang paling saya nak paskal.


"Saya rasa dah cukup sebab semua yang saya impikan dah dapat. Kalau selepas ini ada lagi, mungkin tengok pada keadaan.


"Kalau cerita itu gempak dan sangat menarik, Insya-Allah saya akan buat juga," ujarnya.


Foto: IG Hairul Azreen


Antara watak yang dibawa oleh Hairul adalah pegawai rela untuk Senario Opocot, pegawai polis untuk Polis Evo 2, Qhaliq pula sebagai anggota bomba dan bagi filem Paskal The Movie dia diberi watak sebagai anggota tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) dari unit komando Paskal.


Hebat sungguh bakat Hairul! Teruskan mengejar cita-cita dan harumkan nama industri seni di Malaysia. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 11:50 AM | Show all posts
pabenda tred berlambak neh?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
The next raja ilya pe benda censored tu kekrul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2018 11:53 AM | Show all posts
miangnya impian kau sampai nk ke Hollywood nun. in case kalau dpt aku rase hari2 MIL kau yg up sibuk tanda pagar sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
dah ada la thread herol ni uols...mohon sambung menjoyah disana
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 12:10 PM | Show all posts
cakap inglish pun taktau nak pi hollywood..puikkk
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2018 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
SLM.
LU SAPA???????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 04:37 PM GMT+8 , Processed in 0.341574 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list