CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 4436|Reply: 48

"Belajar Tinggi, Tapi Terpekik Terlolong Macam Beruk,"- Pelajar Univer

[Copy link]
Post time 30-3-2018 05:25 PM | Show all posts |Read mode
Memang tak dapat dinafikan, hidup di universiti adalah salah satu detik-detik indah dalam hidup kita sebelum kita melangkah ke alam pekerjaan.




Terbaru seorang pengguna Twitter bernama Akmalhaez memuat naik sebuah video yang memaparkan cara pelajar lelaki Uitm Seremban melepaskan tekanan setelah tamatnya peperiksaan.


Nah saksikan.





Mesti ramai di antara pelajar lelaki yang menginap di asrama pernah melakukan perkara begini kan?


Video itu mendapat reaksi negatif dari para netizen namun ada yang kata apa salahnya kerana ia dilakukan sebagai salah satu cara untuk bergembira.


Nah baca.







Apa-apa pun janganlah terus menghukum, memang normallah pelajar asrama membuat perangai gila, nanti dah berkerja dan berkeluarga tak dapat dah rasa saat-saat begini, betul tak? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-3-2018 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Why so serioussss...rileks laa dah kata abis exam kan..alah masa ni la time nak jd sengal bongok2, nanti dah kerja dah kahwin x boleh buat perangai gila2 camni.

Plus, makhluk2 lelaki kat asrama ni mmg lain macam sikit. Adrenaline terlebih
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nya anti sosial ..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Rileksla bro
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala biasa la krang menjerit2 macam kau tak pernah menjerit je.

Biasa la org bersosial menjerit pergi club, cari perempuan malam menjerit lagi.....kau tak pernah mnjerit mlm2 ke? Mesti bosan kau nyah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg belum habis exam mesti tension....

Aku dulu bkn dah hbis exam je menjerit, sebelum exam pun mnjerit....
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolss dedulu selalu paper abis lambat dr course lain. Yg abis exam awal siap main mercun raya cina tu hah. Rilex2 je geng2 iolss xde nak marah ke haper. Budak zaman skrg pantang kena usik sikit. Bosan dohhhh. Zaman exam la paling best

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Biola die lepaskan tekanan lepas abes pulun study nak exam...rindunye zaman study,huhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-3-2018 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dulu habis exam tak nak jerit atau sawan... Tapi bila dah konvo dan dapat kerja, baru hilang akal... Hahaaaa!
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa la. Ni kira sebahagian drpd life student. Benda2 gila mcm ni la yg akan dikenang bila dah keje nanti. {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 07:44 PM | Show all posts
haha, aku dulu duduk matriks pun macam ni jugak, rindu nya zaman tu..

tengah duduk bersembang ramai-ramai, tiba2 orang melaung 2 blok menjerit-jerit, lepas tu gelak

sampai la pakguard datang suluh lampu kat dua2 blok, baru diam
ahhhh rindunya. selalunya start dengan sorang budak yang stress menjerit kat tingkap,
lepas tu sorang jerit diam lah
lepas tu orang ketiga blok lain jerit diam
tiba2 semua jerit diam
lepas tu ada yang join jerit berlagu, bahahahaha, rindu wehhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau taim aku jerit2 macam ni, mesti ada kena histeria lepas tu. Zaman skarang ni setan pun lari sebab bebudak menyetan lebih dari setan ori.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Jerit macam tu pun xleh ke?  Lahai netizen nih,seboleh bolehnye cari point nak bash orang. Take a chill pill pls.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah gambar bilik kat atas tu so kemas and bersih ya...   
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
masa saya kat uni dulu...kalau ada match bola lah yg dorg dok jerit2. kalau lepas abis exam jarang lak dgr.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2018 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lulz.tu pon nak marah.Tapi budak2 ni awal sgt pon nk mejeriti dulu masa konvo baru rasa puas smpai menangis masa keluar dewan jumpa parent sebab tak sangka dapat abiskn jugak study sebab byk kali tangguh atas komitmen kerja.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-3-2018 05:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols dulu study UKM xde makna mcm ni.. Dh la kej atas bukit.. Kang menjerit mau ada kak pon sambut..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2018 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
rasa biasa kot ngn budak2 uitm ni

normal je kot jerit menyahut mcmtu

yg butthurt sgt tu mesti x pnh masuk u

sedih btl life ko dikkk
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2018 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Rindu jg zaman uni dulu. Bab jerit2 ni biasalah. X yah tunggu exam, tgh musim bola ke tgh tgk movie hantu ke semuanya akan kedengaran suara jeritan berskala mega. Cume time konvo sedih juga la takleh stay lama sbb ade hal lain so x sempat nk jerit sama2 kat luar dewan.. dpt tgk drpd dlm kereta shj as i was otw to other venue.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2018 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok je, tambah lak final exam utk final year.... Terasa hilang semua beban yg ditanggung semasa study
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 06:29 AM GMT+8 , Processed in 0.088986 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list