CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1671|Reply: 3

Mencari barang hilang

[Copy link]
Post time 27-3-2018 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum,

Maaf momod iols dah cuba search tapi tak jumpa thread yang ada contact number.


Barang kemas iols hilang, last ingat iols pegang bag tu jumaat lepas, sedar ahad cari2 takde semua tempat iols cari.

Ada tak forumer kat sini yang tau contact number sesapa yang boleh tolong check kan? Kalau org curi iols redha je lah cuma kalau misplaced ke apa alhamdulillah.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2018 01:48 PM | Show all posts
As'salam tt..

Bismillah: Assalamu 'Ala Man ittaba'a al-Huda.

Amalkanlah doa ini berulang-ulang sambil mencari barang ataupun sesuatu yang hilang itu sehingga jumpa.

Doa ini telah terbukti mujarrab dan sering diamalkan oleh Ahli-Ahli Darusysyfa di seluruh Malaysia dan juga Brunei. Ianya juga telah terbukti mujarrab untuk mengembalikan orang yang hilang.
In Shaa Allah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-3-2018 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
crozencoklat replied at 27-3-2018 01:48 PM
As'salam tt..

Bismillah: Assalamu 'Ala Man ittaba'a al-Huda.

Tq so much uolssss.... nak solat hajat & baca yassin iols tgh period huwaaaaa ada juga baca2 doa di internet cuma tak tau yg mana
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2018 02:06 PM | Show all posts
juliesha replied at 27-3-2018 01:53 PM
Tq so much uolssss.... nak solat hajat & baca yassin iols tgh period huwaaaaa ada juga baca2 doa d ...

same2..tak pe baca je doa tu dalam masa yg sama niat mtk pd Allah sungguh2 supaya digerakkan hati dan ditunjukkan tempat di mana barang tu berada..



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 12:51 PM GMT+8 , Processed in 0.092343 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list