Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
5572
View
104
Reply

AWAS ya uols, Che Ta nak koyak mulut perampas laki orang

[Copy link]

Author: mohabbatein       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-3-2018 06:32 PM | Show all posts |Read mode






KUALA LUMPUR: Pelakon, Rozita Che Wan, meluahkan rasa tidak puas hati beliau terhadap segelintir wanita yang suka merampas suami orang lain.

Sambil mengakui anti dengan golongan sebegitu, Rozita atau lebih mesra disapa Che Ta, 45, juga tidak faham mengapa ada perempuan sanggup menghancurkan hati wanita lain.

"Kalau ada pilihan untuk mengahwini lelaki bujang, mengapa perlu mencari suami orang? Saya memang tak boleh terima jika ada wanita yang sanggup menghancurkan rumah tangga orang lain.

"Bagi wanita yang bermadu atau suaminya dirampas orang lain, jangan lagi dikenang perkara yang lalu.

"Kena teruskan hidup kerana Tuhan akan menggantikannya dengan yang lebih baik selepas itu," katanya ketika ditemui pada majlis pelantikannya sebagai Duta Projek Perumahan Tunas Homes & Tunas Boulevard di sini, hari ini.

Pada pertanyaan, apakah reaksinya jika ada pihak cuba untuk menggugat keharmonian rumah tangganya, sambil bergurau, pelakon Kiah Pekasam ini berkata wanita itu memang sengaja mencari nahas.

"Kalau perempuan itu berani, cubalah! Saya akan koyakkan mulut dia," katanya sambil tertawa.

Terdahulu, isteri kepada pelakon Zain Saidin ini pernah memuat naik status di laman sosialnya yang secara terang-terangan menyindir golongan wanita yang merelakan diri menjadi orang ketiga.

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 06:38 PM | Show all posts
1st of all takde istilah rampas cik ta dah jodoh dan tak salah pun.. tapi aku faham perasaan hang.. tapi hang tak payah dok gebang sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 06:43 PM | Show all posts

jangan cakap besar che ta. kebanyakan perempuan yg bermadu semua cakap macam tu. ujong2 redha demi anak2
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Off topik, i suka design kasut laki dia. Nak beli utk bf I nanti. Any review? Material ok ke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Go go go cheta.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedangkan kapal terbang boleh dirampas.. inikan pulak che  zain.. ye dak??
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Koyak jgan tak koyak
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa zain untuk saya rampas

Edited : oh ok, sedangkn kude pun ade yg desperate nk rampas kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Cheta nak warning zain sbnrnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
iolls suke betul cheta dulu dlm cter ramadhan dulu tu...lawoooo gills...mase tu sheolls tak mekap tebal sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 07:17 PM | Show all posts
adaler tu... org tgh nak mencaras zain.sapa suruh kawen ngan hanak hekan kann?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dari dlu dok gebang pasal rumahtangga org len...mulut hebiaq sgguh

Ang dok dendiam jaga si zain udah ler...rumahtangga org len biaq depa setel...ke ampa dendam sbb bekas laki ampa kena caras dgn jelitawan dulu

Trauma yeeee
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 07:46 PM | Show all posts
Aduradura replied at 14-3-2018 07:07 PM
iolls suke betul cheta dulu dlm cter ramadhan dulu tu...lawoooo gills...mase tu sheolls tak mekap te ...

Amboi Dura kalu retis cantik suke saje
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 07:51 PM | Show all posts
mak hayam cheta patut sedar dari awal yang dia kawin dengan mak hayam muda sedangkan dia mak hayam tua...kau ingat mak hayam saidin tu tak pandang yang lebih fresh segar bugar ke nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Toh puan mahani senyum sinis sahaja mendengarnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 14-3-2018 07:52 PM
Toh puan mahani senyum sinis sahaja mendengarnya

Sapa tu ? Bini cekelat daim ka?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga kekal bahagiala che ta. Sheolsni pregnant ke tak? Hr tu ada benang kan? Iols ta follow utk tahu jawapan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 14-3-2018 07:17 PM
adaler tu... org tgh nak mencaras zain.sapa suruh kawen ngan hanak hekan kann?

Yeee ni mesti ada yg cube2 nk try ni.. Kalau tak why byk kali warning..kot ada yg nk dpt anak comel mcm aisya tu khenn
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 14-3-2018 11:52 AM
Toh puan mahani senyum sinis sahaja mendengarnya

toh puan kim salam..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu bkn ade gosip die ngan datuk k ke sblm kawin ngan zain... psal hadiah kete merc kot.. ke bmw...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 08:13 PM | Show all posts
rayray28 replied at 14-3-2018 08:08 PM
Yeee ni mesti ada yg cube2 nk try ni.. Kalau tak why byk kali warning..kot ada yg nk dpt anak come ...

dulu ada terbaca yg zain nak anak lagi.cheta x nak...dgn faktor umur dia lagi.itu je dah membibitkan pencarasan boleh senang2 berlaku
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 14-3-2018 07:07 PM
iolls suke betul cheta dulu dlm cter ramadhan dulu tu...lawoooo gills...mase tu sheolls tak mekap te ...

meols plak suke wkt sheols first berlakon drama dgn abam danish... pki kurung cotton ja..at that time smp skrg la kurung cotton still mendunia gittewww
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
btw, che ta nk koyak mulut atas ke mulut bwh??
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Perampas tu bukan mcm bini abang kembaq kepada adik ipaq sheols ke.. Ker tu lain?
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050027s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list