Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
652
View
12
Reply

Gara-Gara Makan Sup, 100 Tulang Ikan Tersangkut Dalam Dubur

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-3-2018 11:08 AM | Show all posts |Read mode
Seorang lelaki terpaksa menjalani pembedahan gara-gara tulang ikan tersangkut di duburnya.


Global Times melaporkan, Zhou, 63 dari Sichuan China sebelum itu ada memakan sup ikan.


Disebabkan saiz ikannya yang kecil, dia menyangka ia selamat untuk menelannya sekaligus.


Semasa menelannya dia sudah berasa perit dan nasibnya semakin malang beberapa hari kemudian ketika cuba membuang air besar.

Foto: Chengdu Business Daily


Disebabkan tidak dapat menahan sakit, Zhou segera ke hospital dan hasil imbasam CT menunjukkan kepulan berduri melekat di duburnya.


100 tulang ikan berjaya dikeluarkan oleh selepas para doktor mengambil giliran mengeluarkannya selama berjam-jam.


Tulang ikan yang terlalu kecil pula ditinggalkan kerana khuatir akan mencederakan  dan menyebabkan pendarahan yang berterusan.


Pakar bedah hospital, Huang Zhiyin mengakui yang dia baru pertama kali melihat kes sepeti itu kerana sebelum ini paling banyak pun hanya 10 tulang ikan sahaja. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 11:09 AM | Show all posts
sengsara
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
adoi.. trcekik satu tulang pon terseksa.. nie kan pulak 100 tulang.. xdpt nk byangkan seksa rsenya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 03:04 PM | Show all posts
harap sohai laksa ok
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 03:09 PM | Show all posts
kan sudah ada ini topik?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 09:16 AM | Show all posts
Mesti time nak buang tu terasa diri dicucuk2, pergh, tak boleh bayang
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2018 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Gelojoh sangat sampai tak kunyah ke ikan tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2018 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayooo. Serat jagung, kucai maupun toge pun dah berasa bila nak keluar..apatah lagi tulang ikan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2018 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelahap kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ewwwwwww {:hero
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
cekelatkopi replied at 16-3-2018 07:13 PM
Ayooo. Serat jagung, kucai maupun toge pun dah berasa bila nak keluar..apatah lagi tulang ikan

Kulit cili dan kulit tomato jangan dilupa dekkk.... akak akan gelak sakan lepas makan banyak tomato dan cili dekkk....
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 26-3-2018 12:09 PM
Kulit cili dan kulit tomato jangan dilupa dekkk.... akak akan gelak sakan lepas makan banyak tomat ...

Kulit tomatooo tu akan terapung apungg jeee bila flush toilett sisss...seperti daun2 berguguran di musim gugur gituu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2018 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
cekelatkopi replied at 26-3-2018 01:40 PM
Kulit tomatooo tu akan terapung apungg jeee bila flush toilett sisss...seperti daun2 berguguran di ...

Kehkehkehkeh. Kan sisss?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054945s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list