Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
22064
View
220
Reply

Fatin Afeefa Ajak Suami Orang Tinggal Serumah? Wanita Ini Dedah Bukti

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-3-2018 10:40 AM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini penceraian di antara Adam Shahz dan Fatin Afeefa memang mendapat perhatian ramai.

Lagi kecoh bila Adam mendakwa bekas isterinya itu ada terlibat dengan bomoh kerana Adam telah menjumpai beberapa bukti dalam rumahnya.

Foto: IG Fatin Afeefa



Sudah senyap dengan isu tersebut, kali ini seorang wanita pula tiba-tiba muncul mendedahkan sesuatu yang mengejutkan tentang aktres tersebut.

Katanya melalui Twitter, Fatin Afeefa ada hubungan dengan suaminya. Siap ajak tinggal bersama dan bersekedudukan di rumah.

Foto: Hangat.com


Wanita itu juga mendakwa gambar yang tersebar sebelum ini adalah Fatin Afeefa yang sedang bercumbuan dengan suaminya.



Baca lagi pengakuan wanita tersebut.







Nampaknya isu ini semakin hangat. Kita tunggu sahaja apa penjelasan Fatin Afeefa nanti. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:42 AM | Show all posts
finally.. ada jugak thread ni. kekeke...sendu naw fatin ni sampai takde yang sudi buka thread untuk dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:46 AM | Show all posts
the moment si patin ni ckp bomoh tu  ape,terus hati i mengatakan yesssss dia bomoh suami dia!hahahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:47 AM | Show all posts
btw anak dia tu anak sape ye??sbb adam ada ckp ada anak yg x berbinkan dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:48 AM | Show all posts
seramnya dia ni!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:49 AM | Show all posts
prizadane replied at 14-3-2018 10:42 AM
finally.. ada jugak thread ni. kekeke...sendu naw fatin ni sampai takde yang sudi buka thread untuk  ...

ada thread kes ni campur dgn thread ex laki dia .. gambar dia dah hot dicari dulu  .. tapi akibat sendu nobody cares
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:49 AM | Show all posts
kalau tak ckp laki si hanamarie ni (warren kan nama dia) iols ingat rafyakob
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:50 AM | Show all posts
sah la pompuan ni bloody bitch!!xhabis2 ngan kontroversi nk upkan diri sndri..dr kes kapel ngan pengkid smpai laki org lak..jahanam!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:50 AM | Show all posts
Edited by bukan_ustazah at 14-3-2018 10:52 AM
Zuzu75 replied at 14-3-2018 10:47 AM
btw anak dia tu anak sape ye??sbb adam ada ckp ada anak yg x berbinkan dia

ada forumer bagi tahu .. yang boy first tu anak dia dgn ex bf (wedlock child tak silap) sebab dia kawin sekali je .. kira dengan adam anak yang perempuan jelah. Teruk jugak dia ni .. sex addiction ke apa. Now laki orang pulak! dulu dengan pengkid masa sekolah kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:51 AM | Show all posts
bukan_ustazah replied at 14-3-2018 10:49 AM
ada thread kes ni campur dgn thread ex laki dia .. gambar dia dah hot dicari dulu  .. tapi akibat  ...

tahu thread tu sebab i pernah komen situ. but dekat fb i. since semalam ada orang share tweet wife bf india fatin ni... surprisingly, takde pulak thread baru kat cari pasal benda ni. i bukak thread lama pun, komen few je pasal tweet ni.

n si fatin ni jenis takde perasaan kot..dia selamba je upload ig story pagi ni like takde apa-apa. keras betul jiwa n hati dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 14-3-2018 10:42 AM
finally.. ada jugak thread ni. kekeke...sendu naw fatin ni sampai takde yang sudi buka thread untuk  ...

Ada la. Sambung dkt benang bomoh tu. Tp sendu porumer x masuk membawang
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:53 AM | Show all posts
Edited by mewo at 14-3-2018 02:56 AM

Sorry, India ker or negro suami hannamarie ni? #ibukanracist.. tanya jer, lebat bulu..
.
.
.
Iols da baca kat thread sebelah, india. sori la fatin sendu benar engko ni..

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni selfie mcm sanggap gersang
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:55 AM | Show all posts
apsal wife laki tu tak gi report jais? bukti ada kan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 10:58 AM | Show all posts
alamak....sekor lagi,,,sundal mana pulak ni...haram tak kenal...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 11:00 AM | Show all posts
yindia jugak yg dikejar nyeee

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 11:10 AM | Show all posts
isshhhh teruknye............
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 11:18 AM | Show all posts
Mamat laki orang tu kaya ker? Sampai beriya-iya si Fatin ni sanggup kejar.
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Ooo..dalam.tumblr
Rupanya banyak la.pic retis dlm.tumblr ek
Yang censored2 neh ek?
Iols x brani bukak.sebab org dok kata dlm.tu banyak pic gayah beromen...huhuuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 11:20 AM | Show all posts
jalangnya kau!
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 11:22 AM | Show all posts
shernazz replied at 14-3-2018 11:18 AM
Ooo..dalam.tumblr
Rupanya banyak la.pic retis dlm.tumblr ek
Yang censored2 neh ek?

tumblr ni segala tok nenek uncensored ada situ
search je kompem keluar!

jangan la berani2 kan diri terjebak
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 11:22 AM | Show all posts
idakamaruddin replied at 14-3-2018 11:00 AM
yindia jugak yg dikejar nyeee

dr penkek ke lelaki sejati
dh jd janda nk tukar selera la nok

versi irang nalla ala gapas
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 11:23 AM | Show all posts
euuu artis suam2 kuku..siannn
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
saviour_09 replied at 14-3-2018 11:22 AM
tumblr ni segala tok nenek uncensored ada situ
search je kompem keluar!


Tu la..iols.nak.masuk tp kang ada mcm mcm kang...hadoi la...
Mampuih
Iols tgk.ig yg ada org pakai baju gym sports bra pon anak anak iols kata xmaluuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 11:29 AM | Show all posts
skrg ni dh blh tahu sapa yg jahat...kesian kt suami dia..ke dh bekas suami...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059040s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list