Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
19586
View
631
Reply

Sherry Ibrahim Bengang Dikaitkan Dengan Perkahwinan Fattzura

[Copy link]

Author: Cari-Amirah       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-3-2018 12:24 PM | Show all posts |Read mode
Apa niat perunding perkahwinan Fattah dan Fazura, Rekateemor meninggalkan komen kepada Sherry Ibrahim meminta dirinya melihat perkahwinan pasangan popular itu di Instagram?

Foto: IG Sherry Ibrahim


Komen tersebut membuatkan Sherry bengang dengan perunding perkahwinan tersebut dan menganggap perbuatan ini sebagai biadap dan tidak menghormati dirinya.

Foto: IG Sherry Ibrahim


Sherry telah memuat naik komen tersebut di Instagram dan memohon penjelasan dari pihak terbabit kerana ini merupakan perbuatan buli siber. Jika tidak, dia akan mengambil tindakan atas perbuatan tidak bertanggungjawab ini.

Foto: IG Sherry Ibrahim






Namun lain pula komen netizen yang mengatakan perbuatan ini tidak disengajakan dan merupakan auto comment. Pada pandangan netizen perkara ini tidak dilihat pula sebagai buli siber seperti yang dinyatakan Sherry.






Peminat menasihati Sherry supaya tidak perlu melayan komen sebegini pada masa akan datang kerana ada juga artis yang pernah menerima auto comment untuk tujuan promosi produk dan perkhidmatan.







Memang benar juga kata netizen. Tidak perlu respon pada auto comment begini. Promosi ini mungkin tidak disengajakan dan kebetulan pula kena pada Sherry. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:26 PM | Show all posts
hamboi...i dont even know ye...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:31 PM | Show all posts
Rekateemor kata IG kena hack

  
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia up post ni untuk apa? saje ler tu nak kan perhatian.. mentang2 ada nama Fattzura disitu.. cer nama orang lain.. Rasanya senyap... #SajaNakMeroyan #ApaApaJelah
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:32 PM | Show all posts
sori to saylah.. statement i pasti dikecam.. tp fatzura so overratedlah... dah2 lah... fanatik2 pon cukup2lah. tak refer thread ni .. random je nih... depa kawin tak sampai setahun kot.. wangi lagi.. dahlah memuji n memuja.. mgkn kadang2 kata2 hamburan bukan ler dari fan mgkn dr antifan.. rasanya cukup kot memuja2 mcm tu.. bila ada org dm sheriijoi masa sheriijoi throwback perkahwinan dia ada plak kata depa dengki sebab tak dijemput kawin fatzura.. eh hello... apa motif erk.. artis dkt msia ni ada fatzura jeke..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
meroyan semua ex fattah ke cuba chill n profesional .. malu je rupanya ade org hacked acc rekateemor dah sah2 org tu takde masa nak comment2 cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
meroyan semua ex fattah ke cuba chill n profesional .. malu je rupanya ade org hacked acc rekateemor dah sah2 org tu takde masa nak comment2 cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:36 PM | Show all posts
kalau betul kena hack, macam boleh speku je puak mana yang hack tu...kekekke..

takpe la sherry, jangan dilayan. be classy please
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku caya je kalau ig rekateemor kena hack
Co tu kan tgh top skrg
Br je dpt award apa ntah aritu
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:37 PM | Show all posts
mana tak meroyan nyah..dah tetua tak berlaki...nak kata kareer apa la sangat pencapaian kau orang tu nyah...bisnes produk untuk bibimbo je nyah....
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
lonso replied at 13-3-2018 12:32 PM
sori to saylah.. statement i pasti dikecam.. tp fatzura so overratedlah... dah2 lah... fanatik2 pon  ...

u so yesteryears...pasai dm shiera tu obvious sgt tu fake acc. so y make it a big deal if u yourself ckp deyol overrated. org tgh popular mcm tu la walau ramai yg suka ada juga xsuka... haritu buat fake acc harini hack acc pulak..move on la weh yg xpuas hati tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia terasa dipersendakan la tu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru hari innih iols tau dia penah jadik gf bam tah di kala sendu dahulu. Sekarang bila bam tah mendonia dan sheols kekal sendu, makanya sheols buat begini ka hapa? iols rasa kalau sheols tak up kecaman begini di IG, tak dak sapa tahu pun sheols penah jadi ex bam tah. sheols boleh sajork dm rekateemor dan tanya sendiri. Mencari publisitikah beliau?
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Rekateemor bukan baru dalam bidang perniagaan.. Agak2lah.. Takkan tak boleh fikir.  Kalau yer pun tak boleh kawal emosi tu.. DM jelah rekateemor.. MOTIF up posting dekat public untuk apa?? SI ni sah mmg meroyan.. #CepatMelatah  Hahahahahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Laa ritu beriya bagi statement kt paper ala2 dh move on..dah ni knp meroyan pulekk?? Period?
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mjyyk replied at 13-3-2018 12:39 PM
Rekateemor bukan baru dalam bidang perniagaan.. Agak2lah.. Takkan tak boleh fikir.  Kalau yer pun ta ...

cepat melatah satu...lpas tu ramai plak yg cucuk batu apikan..manela x menyirap ye dak.. haih lobenak korg kalau x jadi nasi tmbah mmg xsah kan
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:43 PM | Show all posts
apedehal replied at 13-3-2018 12:38 PM
u so yesteryears...pasai dm shiera tu obvious sgt tu fake acc. so y make it a big deal if u yourse ...

it opinion i.. forumkan hak bebas menaip.. sukahatilah.. dh mmg overated.. fan ngan antifan pon overated.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:44 PM | Show all posts
apedehal replied at 13-3-2018 12:38 PM
u so yesteryears...pasai dm shiera tu obvious sgt tu fake acc. so y make it a big deal if u yourse ...

betul...masuk sini saja nak bash supporters fattzura...tak suka tak payah menyampuk lah...tak payah follow ig supporter mereka...atau tak payah masuk benang diaorang..lagipun benang diorang pun dah di isolate kat sub board..lagi tak puas hati...? huh..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Takyah la nak melenting kak sherry oiii.. bila kau melenting nampak kau macam takleh move on plak sedangkan hakikatnya mmg kau dah move on pun kan..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalu betul kena hack, obviously 1 puak yg pndai hack2 ni adalah puak itu ....pastu jd nasi tambah bila org ni ngamuk.hahahhahaa...sian. sakit mata la tu tgok socmed gmbr songket biru cantik persis cinderella melayu ( bukan i yg ckp )
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde niat. RT takde masa nak check on sejarah siapa ex fattzura.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:50 PM | Show all posts
Iols sebenarnya dah lupa Fattah dan Sherry pernah ada sejarah. Iols cuma ingat Fattah vs Hajlop sajork. Bila sheols meroyan macamni, sejarah itu muncul kembali
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ex fattah mmg semua jenis mcmni ke? kesian pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 13-3-2018 04:42 AM
cepat melatah satu...lpas tu ramai plak yg cucuk batu apikan..manela x menyirap ye dak.. haih lobe ...

kan.. Takkanlah SI tak tahu kot pasal tentang komen rekateemor tu .. Nak kata bodoh, rasanya pandai dan matang dgn usianya... iolls tgk SI ni macam sengaja je nak lepaskan emosinya... cuma tak berpeluang... Bila dapat point mcm ni tu yang post dalam masa yang sama selit sekali  hentam fattzura... Hahahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2018 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo RT dpt noti mcm tu, maksudnya dia masih belum lg kena hack kan?

Meols rase betul la auto comment, tp RT xkn nak ngaku kot. Malu la. Ayat tu mmg ayat style promo marketing sgt

Ceri kata dia kena cyberbully. Meols tgk komen tu takde kena buli pn. Bkn nya chuols kena maki ceri. Dah skrg ni chuols plak yg bukak ruang utk netizens buli RT. Cakap xserupa bikin meh?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061399s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list