Minat menulis? Ingin menjana pendapatan? Jom sertai kami sebagai penulis freelance. Daftar sekarang > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
76919
View
1259
Reply

"Tak Nak Mula Shooting Kalau Tak Ada Ni,"-Neelofa Sengaja Sindir Fazura?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-3-2018 11:33 AM | Show all posts |Read mode
Nama Neelofa memang tengah panas sekarang ini. Apa jua yang dilakukan pasti akan mendapat perhatian netizen.

Dan rasanya semuanya sudah maklum, 'permusuhan' antara dirinya dan Fazura kan?

Foto: IG Neelofa



Baru-baru ini kecoh bila ramai yang mendakwa Neelofa perli Fazura melalui satu video yang kini sudah tular di media sosial.

Dalam rakaman tersebut, Neelofa kata, "Neelofa Shawl and Turban, tak boleh start shoot kalau tak pakai ni."

Apa yang menjadikannya hangat sebab sebelum ini ada satu video Fazura yang mengatakan dia tidak mahu mula shooting kalau tak ada kek batik.




Disebabkan itu kecohlah netizen, mendakwa Neelofa sebenarnya memang busuk hati dengan Fazura.

Mungkin hanya kebetulan?
Atau sebenarnya memang Neelofa sengaja memerlinya?

Foto: IG Fazura



Hanya dia sahaja yang tahu. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Baik kata penulis, hanya lopa je Tau niat dia kuar video mcm tu... but for me, lopa mmg suka create kontroversi atas alasan marketing...

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Wartawan Cari ni selalu keluarkan berita yang dah basi eh? Orang dah reda cakap pasal ni, dia hangatkan balik.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 11:49 AM | Show all posts
mohon hajah neelopah MUHASABAH DIRI.Usah dengki dengan kebahgiaan orang lain.maap,sya tak sokong dengan sikap neelopah
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
di saat orang (fan fattzura) dah ignore dengan provoksi bodoh jahzouk ni, wartawan Cari ni pulak terlebih 'cerdik' g bukak thread..dah la citer basi, tade sapa nak bagi limelight..gigih!
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmmm...abaikan je...dia mmg nk kan perhatian...tu create isu2 bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Innocent je video Faz pasal cake batik tu. Nmpk dia nak support kawan dia punya business cake. Benda mcm tu pun jd bahan mengumpat lofa n kawan2 dia. Busuk hati nya.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Booooo Lofa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 11:58 AM | Show all posts
RooneyMara replied at 12-3-2018 11:55 AM
Innocent je video Faz pasal cake batik tu. Nmpk dia nak support kawan dia punya business cake. Benda ...

jijik sial jenis pempuan busuk hati

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian... Nampak sangat stalk fazura... Dikelilingi duit, kawan dan keluarga tapi masih tak tak cukup... Betul la kata caprice, dia ni kena kahwin....
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali cakap la x boleh keluar rumah kalo xde ni ( tudung ). Baru la ramai y sentap.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
asal hajah pakai kain jarang..nampak silhouette kaki tu

pakai legging kot husnuzon
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Such a loser lofa ni. Dah la kawan pun takde. Angkuh sgt diri sendiri yg terbagus serba serbi. Kesian buat penat jadi popular lg kaya masih gak takde anak raja nk pinang
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 12:05 PM | Show all posts
Pesen hapo Hajjah pakai tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Boo..muka pun menganjing...boo...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazz kiut..
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols ade tertengok kat berite mingguan tajuk surat terbuka buat lofaz..ade sesape sudi tepek keratan..apekah?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 12-3-2018 12:04 PM
asal hajah pakai kain jarang..nampak silhouette kaki tu

pakai legging kot  husnuzon

Khen. Tu yg iolss nmpk jgk. Meh la weolss berhusnuzon

Tuk kes kek batik. Ignore je la yer fans fattzura mcm selalu. Xyah nak mengomen dlm ni. Baik layan vid kenduri smlm
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Nextttttttt...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
tomaz replied at 12-3-2018 12:08 PM
Khen. Tu yg iolss nmpk jgk. Meh la weolss berhusnuzon

Tuk kes kek batik. Ignore je la yer fans ...

tu la, baik layan gamba ngan video perantin..manis2 kita pon tersenyum sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 12:12 PM | Show all posts
skg semua pakat kutuk lopa.. nt lopa ditakdirkan kawen ngn org yg korang duk minat2kan (match mcm fattzura) terus korang lupa kejian2 kat fazura samdawan sebelum ni... fazura kimK isu tudung n etc.


so kpd lobenak, hadap sajelah netizen ckp ape sb ko cri penyakit duk create isu. tp jgn bimbnag, netizen cepat lupa yach tatkala uols kawin nt i'm sure pakat2 doakan kebahagiaan u disamping memuji betapa chanteknya hajah garit.

deols akan lupa perbuatan logarit ni satu masa nt sebagaimana deols lupa cercaan2 terhadap fazura dulu2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 12:12 PM | Show all posts
adakah jah zuk bayar wartawan cari utk up benang basi ni? *ayat pertanyaan*

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
over pulak lelaki dlm klip lofake tu u so mean girrllll choiii...dasar pakistan hipokrit busuk ati..please la move on betina..aku benci org yg suka nak cari gaduh mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 12:18 PM | Show all posts
nampak sedap la kek batik tu... sapa tau apa ig kek batik tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2018 12:19 PM | Show all posts
aku rasa kan dia ni je bising sana sini like buat mcm2 benda (apa? atas alasan marketing? muntah la dengar) then di pihak faz mcm gelak2 je tengok perangai dia.

please move on la hajjah. g ngaji sana nun.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057145s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list