CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 14312|Reply: 102

Aishah GV4 nak transform chuolss. Bariatric surgery

  [Copy link]
Post time 11-3-2018 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Definisi...


Sedikit gambar sumber ig aishah...


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2018 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Janganlah kurus sangat. Aisyah cantik kalau gemuk. Kalau kurus untuk kesihatan, okaylah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia masih bersuami?
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian sheols innih. Sampai sakit kaki dan sakit lutut sebab badan berat sangat dan kaki sheols tak boleh nak tampung berat sheols. Semoga cepat sembuh lah yer.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Igt kan suami. Doc rupanya. Yg penting sihat
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dedulu masa dia mula tembun, ada marie france ke equivalent co nak sponsor dia kurus. Masa tu dia besor kepala. Dia tak mau ikut plan depa, sampai nak saman menyaman. Dah buat procedure ni tak bleh makan nasik satu kawah ye Wan Aisyah. Comey doktor tu plak
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga baik2 aje kak ecah
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la untuk kesihahatan dia jg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2018 02:18 PM | Show all posts
ni mesti sebab nak bertanding pilihanraya mewakili pakatan harapan kan nyah...mak hayam syanie katering pun dulu buat surgery ni kan nyah? ke tak sama nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau utk kesihatan go for it aisyah..kesian badan besar2 mcm tu nk bjln susah..cikgu iols besar camni smpai kna operate lutut tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 02:45 PM | Show all posts
kak esah ni sakit ke..tgk dia dulu2 kurus je..pelik gak camne dia bleh membesar smpi camnih?

dia ni berbakat sgt..kalu la dulu2 dia melebarkan bakat sampai ke usa sana..mesti mendunia dah beliau
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalaundia buat operation neh.mmg selera sertamerta akaj dikawal
Uols nak.makan satu kawah pon x lalu dah..
Kawan iols buat.ni sebab terlalu gundu
Automatic nak.minum.air pon sikit je boleh.telan
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Good for her
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah dia buat gastric bypass ni....kesian nengoknya nak berjalan payah...badan besar risiko diabetic pun tinggi....moga dipermudahkan ye kak ecah
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 03:46 PM | Show all posts
suka zama aishah & the fan club rambut kerinting sensation.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-3-2018 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Si syanie bukan buat gak ke dulu..napa cam x bapa jd transformasinye??
Yg chef zam tu buat..mmg kurus.

Operation ni membantu..tapi percayalah yg sebaiknya tukar lifestyle sbb kita nak kehidupan sihat tu sebagai gaya hidup..kurus tu as bonus saja ..
Hope k.aisyah cekal la nak ubah pemakanan sihat n gaya hidup bia selari dgn usaha buat operation ni yach
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2018 04:21 PM | Show all posts
benci tgk ig dia mcm jakun sikit2 nak live
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Hehehe makin mendonia kak aisyah comel kita ni. Ot sikit, sesiapa yg gomok memang boleh buat bypass ni ke? Ke ada criteria nyaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tau few months ago. Dato Mustafa's wife nih..my friend....so ada laa we all mebawang versi "classy n educated l" psl hal nih...kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2018 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Konahhh replied at 11-3-2018 04:49 PM
Hehehe makin mendonia kak aisyah comel kita ni. Ot sikit, sesiapa yg gomok memang boleh buat bypass  ...

cc @dodolgemok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 02:17 AM GMT+8 , Processed in 0.114017 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list