Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
954
View
6
Reply

KELAS PIANO DIRUMAH ATAU DISEKOLAH

 Close [Copy link]

Author: Letget       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-3-2018 04:50 PM | Show all posts |Read mode
Assalammualaikum&Salam Sejahtera Ibu bapa..

Kami ada menyediakan Kelas piano di rumah@sekolah boleh call/whatap 017-6878503 (Cik Sue) untuk keterangan lanjut berkenaan,yuran,masa dll.
Belajar untuk mengisi masa lapang ataupun untuk mengambil peperiksaan.
Masa boleh dibincangkan,keutamaan diberi kepada ibu bapa/pelajaruntuk memilih masa anda yang ok dan sesuai untuk belajar.

Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2018 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Salah bod ni.
Iklan letak kat bod lain.
Btw, anak I belajar piano di rumah.
Praktikal & teori... ambil exam ABRSM.

Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2018 12:29 PM | Show all posts
mzz plan nak ajar sendiri je anak mzz main piano
setakat basic tu boleh lah
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2018 01:23 PM | Show all posts
mzzenma replied at 7-3-2018 12:29 PM
mzz plan nak ajar sendiri je anak mzz main piano
setakat basic tu boleh lah

Mzz belajar piano ke dulu?
Sampai grade berapa?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-3-2018 01:39 PM | Show all posts
So sorry if salah bod ya..sometime x sure bod mana yg suitable untuk promote class ni..so sorry ya sis
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2018 04:03 PM | Show all posts
sarahmirza replied at 7-3-2018 01:23 PM
Mzz belajar piano ke dulu?
Sampai grade berapa?

mzz tak belajar secara formal pun..but my sister did sampai grade 8,9 macam tu kut rasanyatak ingat sangat sebab masa tu kitorang sekolah rendah

mzz belajar from my sister yang basic-basic je..in fact foot pedal pun mzz tak pandai guna

mzz lebih selesa guna organ
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2018 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 7-3-2018 04:03 PM
mzz tak belajar secara formal pun..but my sister did sampai grade 8,9 macam tu kut rasanyatak inga ...

I sekolah dulu pun belajar main organ.
Tapi tak setinggi mana pun... belajar kejap lepas tu bosan.
Sekarang kalau nak suruh main cuma ingat 3-4 lagu je..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094740s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list