JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
27084
View
320
Reply

Ya, Bekas Isteri Bomohkan Saya, Adam Shahz Mengamuk, Bongkar Semua

[Copy link]

Author: mogey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-2-2018 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Makin hangat pergolakan rumahtangga Adam walaupun telah lama berpisah dengan bekas isterinya, Fatin Afeefa.


Foto: Carian Internet




Satu per satu pendedahan dilakukan oleh kedua-dua belah pihak dan baru-baru ini Fatin ada membuat laporan polis dengan tuduhan Adam mengganggu hidupnya.





Menurut Adam dalam laman Twitter dia telah lama bersabar dengan sikap Fatin yang memperbodohkan hidupnya selama ini apabila dia mengetahui tentang kecurangan bekas isterinya itu.





Dia juga mengakui bahawa segala bukti perbualan kecurangan Fatin ada dalam simpanannya dan memberi amaran kepada Fatin untuk tidak berpura-pura seperti dia yang menjadi mangsa keadaan.





Kenyataan ini sungguh mengejutkan dan Adam sendiri menyatakan bahawa Fatin memang mempunyai niat menjahanamkan hidupnya. Namun tidak semudah itu dia mampu memaafkan Fatin atas apa yang telah dilakukan.








Telah lama Adam memendam perasaan tentang masalah yang timbul namun disebabkan Fatin memulakan dahulu perang maka dia tidak akan berdiam diri lagi.






Dalam pada itu, netizen juga mendesak Adam untuk mendedahkan status anaknya. Adam Aisy Arrian bukanlah anak kandungnya kerana bukan berbinkan namanya sendiri dan berharap tidak diajukan lagi soalan ini. Hanya Ivy Herra Sophia sahaja merupakan anak kandungnya.






Ternyata hubungan Adam dan Fatin amat tegang hingga netizen juga turut tertanya-tanya dengan apa yang berlaku dan tidak kurang juga mendoakan yang terbaik untuk Adam.










Semasa memberi kenyataan tentang kes penceraian mereka dahulu, Fatin memaklumkan kepada media bahawa keretakan rumahtangganya berpunca daripada pengaruh kawan. Tapi kini lain pula ceritanya. Apa yang berlaku sebenar-benarnya?


Foto: IG Fatin Afeefa




Seram pula baca pendedahan Adam. Benarkah Fatin membomoh dirinya selama ini? Harap semuanya dapat diselesaikan dengan cara yang baik dan ditunjukkan kebenaran. - CARI
IMG_20180213_232719.jpg
IMG_20180213_232755.jpg
IMG_20180213_232803.jpg
IMG_20180213_232750.jpg
Screenshot_2018-02-13-23-36-13_1.jpg
Screenshot_2018-02-14-00-04-07_1.jpg
IMG_20180214_000628.jpg
IMG_20180214_000638.jpg
IMG_20180214_000650.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:39 PM | Show all posts
Panas walaupun dua2 sejuk beku
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Serious ingat berita lama yg org upkan balik tadik, rupenye baru keluar oven
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Apo ziela...mcm2 hal...yg tu salhkn org ni.yg ni salahkn org tu.haha mude2 lg kawin buat ap..mude2 beter jelajah dulu erti khidupan..tapi ku suke lakonan ziela ni..muke pure melayu...bg jadi heroin slot akasia bole pg jauh
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Pulakkkk..mcam2 ...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Huhuhu! Ini ke sebab sebenar diorang cerai
Bkn dl dia kata pasal terlalu dgr ckp org la apa kan
Aku kesian kat ank2 tu je
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 13-2-2018 11:42 PM
Huhuhu! Ini ke sebab sebenar diorang cerai
Bkn dl dia kata pasal terlalu dgr ckp org la apa kan
Ak ...

anak2 comel namateyy pulak tewww
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Uuuuu panas panassss!!! Who are yusss
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay boleh dah off komen insta sebelum acik pacik bawang serang...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 13-2-2018 11:51 PM

Tweet ni dah lama khenn,baru skrg org perasan ke ape.... pakcik makcik bawang dah buat keje ke belum...keke

sambil tu iolls nk tunggu esok rotikayap hahanat pose gambar fatin afeefa je ni....
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapaaaaa ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:50 PM | Show all posts
tak malu ke nyah kau orang ni bergaduh depan orang ramai...malu tau tak nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:51 PM | Show all posts
budakpink replied at 13-2-2018 11:40 PM
Apo ziela...mcm2 hal...yg tu salhkn org ni.yg ni salahkn org tu.haha mude2 lg kawin buat ap..mude2 b ...

tak boleh nyah...muka dia muka side kick nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:52 PM | Show all posts
As usual, I pun google siapa Fatin Afeefa ni. Bila tengok gambar baru tahu ohhhh budak ni berlakon jadi kawan si kecik tu dalam drama pedofile tv3 pukul 7. So, tak menarik.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
panas ni..so stetmen ape yg si ex bini dh ckp kt report smpi marah sgt si ex laki
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn dlu katenya adam curang then afeefa maafkan? Pastu aman2 aje.... tup2... camni pulok... ade lagi ye org suka main bomoh zaman skang ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 13-2-2018 11:46 PM
Tweet ni dah lama khenn,baru skrg org perasan ke ape.... pakcik makcik bawang dah buat keje ke belum ...

Dkt igs baru je die upload.. Sblm ni ada hint..tp x menjurus sgt dkt ex wife.. Tp kali ni nmpk  mmg tuju trs
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpaksa aku Google sbb nk tau sape orgnye
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 13-2-2018 11:52 PM
As usual, I pun google siapa Fatin Afeefa ni.  Bila tengok gambar baru tahu ohhhh budak ni berl ...

Chuolls tak tonton kekasih paksa rela ke, cuba review sikit....kikiki
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2018 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 13-2-2018 11:46 PM
Tweet ni dah lama khenn,baru skrg org perasan ke ape.... pakcik makcik bawang dah buat keje ke belum ...

bukak mata ko besar2 sikit acik bawang.. tgk date twit 13/2 ye..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
mogey replied at 14-2-2018 12:01 AM
bukak mata ko besar2 sikit acik bawang.. tgk date twit 13/2 ye..


Deyyyy maksud iolls tweet heolls ni dah lama petang tadik....means betapa sendu, smpai skrg baru org nk kesahnya....bukan maksud iolls lama tu smlm 2 3 mlm, hampret!
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 12:08 AM | Show all posts
serius tak kenal
marah sangat ex-lakinya tu
cer tepek apa statement fatin afifah ni sampai kemarahan meletup meruap tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 12:09 AM | Show all posts
Gaduh sesenyap x blh ker?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 12:14 AM | Show all posts
oooo aritu iols ade stalked..adamshah ni kemain duk igstory ade org bomohkan dia bagai.

tetibe exwife pulak..padahal lepas cerai tu iols pasan dorang byk gak kuar skali.
ade satu time lepas cerai tu dekat ig story..
si faten terpijak apa mende tah dekat luar.then adam duk bersihkan kasut dia ke apa.
then adam cakap sapaa lg nk layan u mcm ni.
patu faten tersipu2 mcm tanak layan

betul i igt nih sebab time tu iols duk stalk nk tau kes cerai deols
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2018 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
BookerT replied at 13-2-2018 11:51 PM
tak boleh nyah...muka dia muka side kick nyah...

Ala ok la tu..watak gadis kg...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061481s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list