Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
9246
View
182
Reply

Tidak Tercalon Anugerah Meletop Adalah Soal Remeh - Fazura

[Copy link]

Author: Cari-suzy       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-2-2018 04:34 PM | Show all posts |Read mode

Dalam keadaan peminat berasa tidak adil apabila Fattzura tidak tercalon dalam Anugerah Meletop, tuan punya badan pula menganggap perkara itu adalah hal remeh.


Dia mengakui berasa tidak kisah mengenai hal tersebut. Tidak mahu menumpukan kepada perkara kecil sebegitu, menurut Fazura adalah lebih baik dia memberikan tumpuan penuh kepada kerjayanya.



"Jujurnya, saya tidak kisah pun sama ada dicalonkan atau tidak. Pada saya, isu ini remeh-temeh.

"Banyak lagi perkara lebih penting untuk diambil berat. Antaranya, memperbaiki kualiti lakonan dan meningkatkan lagi kerjaya saya," jelas Fazura dipetik daripada Berita Harian Online.



Fazura yang pernah memenangi Anugerah Aktres Terbaik, Festival Filem Malaysia ke C 27 itu turut meminta peminat kesayangannya untuk tidak mengambil serius mengenai perkara tersebut kerana dia dan suaminya, pelakon Fattah Amin menerima keputusan tersebut dengan hati terbuka.


Fazura mengulas mengenai perkara tersebut ketika ditemui semasa sesi pratonton filem televisyen bertajuk Janji Zehan. Isu timbul setelah peminat mempertikaikan ketiadaan nama pasangan tersebut dalam senarai pencalonan kategori Couple Meletop  Anugerah Meletop Era 2018.


Foto: Ig missfazura

Berikutan itu, Ketua Strategi Kandungan dan Inovasi Astro, Namanzee Haris membuat penjelasan bahawa telah termaktub dalam terma dan syarat tiada pencalonan keran Fattzura bernikah pada tarikh selepas pencalonan ditutup.


Jadi jelas di sini, tidak timbul soal disabotaj atau tidak, jika ia bukan rezeki Fattzura peminat seharusnya terima dengan hati terbuka. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:40 PM | Show all posts
i bukan karatz fazura...but this time im really agree with her... bukan tahap  FFFM nk rasa kecewa sb xtercalon pun
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:40 PM | Show all posts
halahh tak hadap pun ha anugrah meletop hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Aah x tcalon pun xpe award merapu.. ask, ffm ada... uol lbh lyak angerah mcmtu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mohon terbakar kelopak
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita harap peminat fattzura mengikut nakhoda kapal. Mana yang menongkah arus tu kita anggap troll sahajalah agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
good answer positif sangat
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
bagus mcm ni.
seiring dgn usia lebih matang dan tahu apa yg lebih priority
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:48 PM | Show all posts
anugerah neeletop je pun. award bersandar populariti dan batak ni abpbh pun ada. baik award yg dinilai oleh juri profesional like AJL or FFM lebih bermakna, even anugerah skrin sekalipun utk pelakon.

yes pajura, agree with you
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg penting #fattZura adalah Figura CARI 2017
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntahnye.. hal remeh temeh mcm tu.. x yah pikir pun.. byk lg bnda lain die nk buat..tp tgk igers fattzura x brp berkempen pun utk anugerh ni.. biasa2 jer...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tggu je ni.. jering dpt msuk top 5 tak.. anugerh paling hauk tuk kapel hauk 2017..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:54 PM | Show all posts
anugerah BBNU xhadap sgt laa

fazura bkn tarap tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 13-2-2018 04:49 PM
Yg penting #fattZura adalah Figura CARI 2017

Yassssss!!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkyroses811 replied at 13-2-2018 04:50 PM
Ntahnye.. hal remeh temeh mcm tu.. x yah pikir pun.. byk lg bnda lain die nk buat..tp tgk igers fatt ...

Memang pon.syukur bila scroll tak menyemak ngn kempen AME ni sejam sekali.koserrr yach !
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkyroses811 replied at 13-2-2018 04:50 PM
Ntahnye.. hal remeh temeh mcm tu.. x yah pikir pun.. byk lg bnda lain die nk buat..tp tgk igers fatt ...

Memang pon.syukur bila scroll tak menyemak ngn kempen AME ni sejam sekali.koserrr yach !
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Go Faz Go

Bijak sangat pembawakan diri...matang sangattt
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
I bkn peminat sheol tp cantiknya lahai fazura ni. Best betul dpt muka n snyuman mcm faz. Btw, agknya dlm hati kaka faz i dah win the best man, no need anugerah meletop pon
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpelah apalah sgt AME ni.. sape ramai fans dia blh mng.. so x valid langsung..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
To me cara faz jawap tu berhemahlah. It is true banyak lagi issue lain yg perlu difikir. Tapi tapi kita as fans jgn plak terlebih kutuk meletop. Coz masih ingat tak how they pernah jemput faz n fattah masa nana jadi host. Cuma mmg for the good for both of them, selagi lofake jadi host meletop, it is better to stay away and not get involve. Faham fahamlah ya fans dari nuraka dia mcm mana. Overall, i really sympathies dgn faz. Nuraka fans yg tak tau head tail, keep bashing her. Lagilagi herot n mokcik si lofake tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
minime88 replied at 13-2-2018 05:09 PM
To me cara faz jawap tu berhemahlah. It is true banyak lagi issue lain yg perlu difikir. Tapi tapi k ...

Biarkan je makhluk benak tu.. bertmbah2 pahala & rezeki x diduga nnt yg fattzura ni akan dpt.. benak dpt apa???.. bkn stakat dosa.. just tggu waktu pembalasan ya.. apa diorng maki tu.. pasti akn dpt blk..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Faz , walaupun chuolls suke rindu laki 24-7 , tapi please always keep this positivity ya faz!
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kalo soal remeh knp beria bagi statement????
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
EhhEtonLahh replied at 13-2-2018 05:18 PM
kalo soal remeh knp beria bagi statement????

Dah reputz tanye , sheolls jawab laaa...reputz kan skrg , faz korek hidung pun mungkin boleh jadi bahan berita , kakaka
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju dgn fazura, anugerah sampah x yah nak hadap lah!

Bukan level chuols.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051084s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list