Minat menulis? Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM600! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12623
View
197
Reply

Fasha Sandha Sibuk Canang Sari Yanti Hamil - Netizen

[Copy link]

Author: Cari-suzy       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-2-2018 12:46 PM | Show all posts |Read mode

Baru-baru ini kecoh di Hollywood berita tentang Kylie Jenner merahsiakan kehamilan dan kemudiannya mengumumkan telah selamat melahirkan bayi perempuan.


Di tanah air pula, angin berita kehamilan pelakon Sari Yanti bertiup kencang sejak Disember lalu. Spekulasi timbul apabila Sari dikatakan sering menyorokkan susuk perutnya ketika bergambar serta selalu mengidam.


Foto: Ig fashasandha

Beruntungnya wanita bertubuh kecil, hamil pun masih boleh sorok-sorok. Bagaimanapun spekulasi kehamilan Sari semakin dikatakan benar apabila pelakon drama popular Fasha Sandha baru-baru berkongsi mengenai perkara tersebut menerusi kapsyen video di akaun Instagram miliknya.


Video yang telah ditonton lebih 50 ribu tontonan itu dibanjiri ucapan tahniah daripada pengikutnya kepada Sari Yanti.



Namun begitu, biarpun ramai yang menyambut senang berita yang dikhabarkan Fasha itu, ada juga yang kurang senang. Menurut netizen, Fasha seperti terlalu berlebih-lebih dalam menjaja berita baik tersebut.


Hal ini kerana umum menganggap sepatutnya Sari Yanti yang terlebih dahulu memberitahu kepada umum. Fasha dikatakan sibuk canang berita hal orang lain.









Menurut netizen mungkin Sari Yanti dan suaminya, pelawak Jep Sepahtu mahu buat kejutan kepada peminat tetapi dibocorkan oleh Fasha.
Amboi netizen beritahu salah, tidak beritahu dikatakan sorok. Semua serba tidak kena. Walau apapun, jika benar berita kehamilan tersebut, tahniah diucapkan kepada Jep dan Sari. Semoga proses kehamilan berjalan lancar dan selamat melahirkan. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Haritu sari dah ura2 preggy khenn, mungkin dah 2-3 bulan...sari pun selalu je bg hint mengidam...mesti anak theyolls cantik & comel yach!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
pregnen dah..tahniah sarijepp..dlu lagi dh kan ade yg kuarkan kalkulator sempoa bagai sambil tggu sari bersalin..mane porumer tu skrg
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sari ni so cantikkkk, umur dah 30 +++ but still cantik & nmpk awet muda je.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
fasha ni selalu mcm ni kan.. hr tu bini si terlajak laris,ni sariyanti pulak. biar la tuan badan announce sendiri!
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:56 PM | Show all posts
Tahniah Sari & Jep..da bpe bulan da tu?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:56 PM | Show all posts
Aku pun kadang2 menyampah dgn spesis2 lebih sudu dari kuah ni
Tuan empunya badan x nak bukak mulut dulu, org lain yg lebih2
Konon ala2 the first yg dpt tau dari empunya badan lah...
sariyanti ni maybe baru 1st trimester so tak nak lah kecoh2 lagi kot
Eh FS, ko ingat semua org mcm ko ke...test UPT semua nk up dlm media sosial
Org relax2 je, dah stabil sikit baru kasi announce
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 13-2-2018 12:55 PM
Sari ni so cantikkkk, umur dah 30 +++ but still cantik & nmpk awet muda je.....

Sari ni lg cntik dri fasha, fazura, lisa tp knp dia kurg femes dri dorg
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn la salah faham mbe fasha ingt org semua dah tau..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 13-2-2018 12:57 PM
Sari ni lg cntik dri fasha, fazura, lisa tp knp dia kurg femes dri dorg


Femes je sari sebelum kawen...dlm class sheolls yg tersendiri la.....tp sejak kawen ni khenn sheolls dengarnya mcm dah diboikot reputz, dpt pulak laki jep yg jenis tak mesra media...so mcm takde kan reputz nk upkan pasal jepsari ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
yunayuni replied at 13-2-2018 12:59 PM
Jgn la salah faham mbe fasha ingt org semua dah tau..

Mungkin pasah rase bangga kot ala2 konon2 tau dulu & eh eh tak tersengaja post dekat ig hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 01:04 PM | Show all posts
tahniah jepsari....walaupun x suka cara fasha kepoh2....

mesti comel anak diorg nti...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sibuk je fasha ni.. bini alif syukri ngandung pun, dia yg sibuk umumkan..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 13-2-2018 01:01 PM
Femes je sari sebelum kawen...dlm class sheolls yg tersendiri la.....tp sejak kawen ni khenn she ...

Mmg la femes tp x sefemes fasha, fazura, lisa. Ehh, bru prasan sari x pnh berlakon filem
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 01:06 PM | Show all posts
tak suka saruyanti dalam jkk tv3 tu..
pelawak lain takde pun ketawa mengilai..
kalau nak ketawa dorang cover je..
dia pulak ketawa mengilai seolah-olah dia dalam set tu wujud sebagai penonton..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 13-2-2018 12:57 PM
Sari ni lg cntik dri fasha, fazura, lisa tp knp dia kurg femes dri dorg

Sebab ketot
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Konon dia tau dulu la.. Macam forumer yang selalu jer komen "first!!"
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 01:08 PM | Show all posts
agaknya fasha xtau kot dorang x bagitahu lagi.. agaknyaaaa lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sari ni org kate kekwat...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 13-2-2018 01:07 PM
Sebab ketot

Btol la kot. Patot amy mastura x sepopular erra ngn ziana zain
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 01:16 PM | Show all posts
Aduradura replied at 13-2-2018 12:50 PM
Haritu sari dah ura2 preggy khenn, mungkin dah 2-3 bulan...sari pun selalu je bg hint mengidam...mes ...

ye la nyah cantik dan comel macam mak hayam jep sarip sigaraga doktor love...


Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah mesti baby sariyanti pun comey
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 13-2-2018 01:29 PM
caprut replied at 13-2-2018 01:06 PM
Mmg la femes tp x sefemes fasha, fazura, lisa. Ehh, bru prasan sari x pnh berlakon filem


Eh entah laaa caprut, iolls tak tau nk cakap camner kalau retiss tu femes, iolls suke sari ni sbb muke sheolls lawooo je hahahaha

Mungkin sheolls tak sefemes pelakon lain sbb sari ni kan org cakap kalau berlakon cakap macam itik...tp ok je sheolls berlakon sbb lawoo khennn
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin fasha dh penat nk simpan rahsia.. Kah!
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2018 01:39 PM | Show all posts
Ingat dulu Fasha pernah buat statement tak suka share personal kat social media. skrg hambik koo hal org pun ko sibuk nak jaja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058209s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list